Funkia - gdzie kupić, polecane strony sprzedawców
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Gdzie kupić zdrowe Hosty?
W Polsce sadzawka.pl i funkia. pl i w Holandii Marko Fransen i Jan van dem Top u tych producentów ja kupuję .
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Na funkia.pl i sadzawka.pl można kupić naprawdę fajne odmiany, dla każdego coś miłego: i dla amatorów i dla kolekcjonerów. No i na każdą kieszeń! Bo popularne zdrowe odmiany można już kupić za kilka zł.
Zdarzyło mi się kupić w markecie (Jucca w Tarnowie P.) Dream Queen i z drżeniem serca czekałam, co z tego wyrośnie. Całe szczęście, wyrosło to, co miało i zdrowe!
Zdarzyło mi się kupić w markecie (Jucca w Tarnowie P.) Dream Queen i z drżeniem serca czekałam, co z tego wyrośnie. Całe szczęście, wyrosło to, co miało i zdrowe!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Olu dziękuje za podpowiedź coś - kiedyś u Ciebie można ? wystawiasz swoje na Fb ?
-------------------
Lucyna.
-------------------
Lucyna.
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Ja nie zajmuję się sprzedażą ....nadwyżki wymieniam .
- beatazg
- 1000p
- Od: 11 paź 2012, o 17:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Trzeci raz kupiłam w cebulekwiatowe i jestem zadowolona . Pierwszy raz w 2014 roku 19 sztuk w woreczkach ,dwie były pomylone i jedną zareklamowałam po roku , dostałam nową w doniczce . W tamtym roku jesienią 6 sztuk , a teraz jeszcze z zimowej promocji 16 sztuk . Ale kupowałam też dwa razy w funkia.pl , Albamar . Teraz jeszcze po kilkanaście sztuk mam zamówione w Pi-ma , Lilie wodne i Barcikowscy . Będzie co sadzić . Na pewno też skorzystam z oferty naszego forumowego kolegi Paco , u którego też dwa razy już kupowałam i polecam bardzo
Beata
Beata
Mają ciekawa propozycję. Pytałaś czy sa wolne od HVX, czy tylko po rodzaju sadzonek że "dobre" ? .
Nie wdawaj się z głupim w długie rozmowy i nie chodź do tego, kto nie ma rozumu.
Strzeż się go, byś nie miał przykrości i byś się nie splamił przez zetknięcie z nim.
Unikaj go, a znajdziesz wytchnienie i nie doznasz rozgoryczenia z powodu jego nierozumu.
Strzeż się go, byś nie miał przykrości i byś się nie splamił przez zetknięcie z nim.
Unikaj go, a znajdziesz wytchnienie i nie doznasz rozgoryczenia z powodu jego nierozumu.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Te co od nich mam są zdrowe.
Witam.
Czy któryś sklep internetowy ma swojej ofercie hostę Seducer? Szukam, szukam i nic. Jeśli ktoś z Was spotkał to proszę o podpowiedz.
Czy któryś sklep internetowy ma swojej ofercie hostę Seducer? Szukam, szukam i nic. Jeśli ktoś z Was spotkał to proszę o podpowiedz.
Czy strona funkie.pl jest godna polecenia? Tzn chodzi mi czy hosty stamtąd są zdrowe, bez wirusa? Bo tam znalazłam interesującą mnie odmianę, której nie ma na funkia.pl i Sadzawce i nie wiem czy zaryzykować
- beatazg
- 1000p
- Od: 11 paź 2012, o 17:44
- Kontakt:
Słyszałam ,że mają super sadzonki np. jeżówek ,więc myślę , że hosty też są ok . Z funkia.pl mam podejrzanie wyglądającą hostę i za rok się okaże , czy zarażona , czy tylko słońce tak jej zaszkodziło . Fachowcy stwierdzili, że to wirus .
Beata
Beata
Dziękuję Beatko
Zaryzykowałam i zamówiłam, zależało mi szczególnie na Empress Wu, której nie mogłam znaleźć nigdzie indziej. Sadzonki dotarły bardzo ładne, niektóre wielopędowe, na pierwszy rzut oka zdrowe, kontakt ze sklepem również bardzo dobry. Mam nadzieję, że są to zdrowe okazy, bez wirusa
Zaryzykowałam i zamówiłam, zależało mi szczególnie na Empress Wu, której nie mogłam znaleźć nigdzie indziej. Sadzonki dotarły bardzo ładne, niektóre wielopędowe, na pierwszy rzut oka zdrowe, kontakt ze sklepem również bardzo dobry. Mam nadzieję, że są to zdrowe okazy, bez wirusa
Od Nich?. Nie możliwe. Jaka to odmiana.beatazg pisze:Słyszałam ,że mają super sadzonki np. jeżówek ,więc myślę , że hosty też są ok . Z funkia.pl mam podejrzanie wyglądającą hostę i za rok się okaże , czy zarażona , czy tylko słońce tak jej zaszkodziło . Fachowcy stwierdzili, że to wirus .
Beata
Nie wdawaj się z głupim w długie rozmowy i nie chodź do tego, kto nie ma rozumu.