Nasza zielona niespodzianka
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Nasza zielona niespodzianka
Dzięki za dobre słowa i przyjęcie po przerwie Dorotko, Grażynko, Różyczko, Aniu, Mireczko i Andrzeju Przez te parę miesięcy nic nie pisałem - ale forum podglądałem i czytałem. Nie było wyjścia bo to forum jest skarbnicą wiedzy - i trzeba z niej korzystać.!!!
A przez te parę miesięcy nie tylko budowaliśmy nasz domek ale również sadziliśmy (Basia) -kwiaty ,,,,,.
No i moje nasadzenia czyli to co służy do jedzenia - ogórek i - ogórki i papryka oraz oczywiście pomidorki , i jeszcze jest sałata i buraczki oraz eksperymentalnie brokuł - zobaczymy co z tego wyrośnie.Obecnie jest wg/ mnie za dużo deszczu.!!!
Pozdrawiam wszystkich na forum. Do zobaczenia i usłyszenia (może będzie to możliwe ?).
A przez te parę miesięcy nie tylko budowaliśmy nasz domek ale również sadziliśmy (Basia) -kwiaty ,,,,,.
No i moje nasadzenia czyli to co służy do jedzenia - ogórek i - ogórki i papryka oraz oczywiście pomidorki , i jeszcze jest sałata i buraczki oraz eksperymentalnie brokuł - zobaczymy co z tego wyrośnie.Obecnie jest wg/ mnie za dużo deszczu.!!!
Pozdrawiam wszystkich na forum. Do zobaczenia i usłyszenia (może będzie to możliwe ?).
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Papryczka juz kwitnie, slicznie.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
puk,puk...a gdzie gospodarze??
- wielkakulka
Oj, może wrócą po zimie?
- misia i klusek
- 1000p
Po bardzo długiej przerwie spowodowanej kłopotami zdrowotnymi chcę pozdrowić wszystkich!!!. Nieraz zaglądałem i czytałem o czym piszecie ale przebywając często w szpitalu nie chciało mi się pisać. W tym roku wróciłem na działkę i znowu zacząłem na niej rozrabiać burzyć oraz budować siać i sadzić oczywiście nie sam - razem z Basieńką!!! W najbliższym czasie wrzucę zdjęcia jak przypomnę sobie jak to się robi - tymczasem do zobaczenia na zdjęciach.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Jak miło, mam nadzieję,że ze zdrowiem już w porządku ?
Przejrzałam wątek i jest pięknie. Nie dość że piękne kwiaty to i coś dla łasuchów się znajdzie
Życzę zdrówka i czekam na więcej fotek
Życzę zdrówka i czekam na więcej fotek
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Cieszę się że wróciliście i życzę dużo zdrówka dla Was
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- misia i klusek
- 1000p
Dzięki za życzenia zdrówka!!! nie jest jeszcze do końca tak jak bym chciał,ale jest (myślę)na dobrej drodze.Również życzę Wam dużo zdrowia i sił w budowaniu swojej działkowej(ogrodowej) przyjemności!!!a to jest wejście (otwarte) na naszą niespodziankę - na którą zapraszamy niebawem !!!
Proszę nie sugerować się datą z aparatu- muszę ją ustawić.
Proszę nie sugerować się datą z aparatu- muszę ją ustawić.
- misia i klusek
- 1000p
Zgodnie z obietnicą zamieszczam trochę zdjęć naszej działeczki (data na zdjęciach jest nieaktualna) a zdjęcia są z tego roku!!I tak wchodząc na działkę spotykamy orazi następne rośliny kwiatowe które są dumą Pani na włościach i tak dalej kwiaty,kwiaty i kwiaty,,no i kwiaty bez kwiatów(obecnie),i jeszcze trochę starsze kwiaty z kwiatami i na tą chwilę to tyle ale mi się zrymowało. Wszystkiego najlepszego.!!!
- wielkakulka
Ooo Basia z Krzysiem tawułeczki mają - u mnie coś im nie pasuje, chyba za sucho. One powinny nogi mieć w wodzie a główki w słońcu...