Mały ogród Ani :)
-
- 50p
- Od: 22 lut 2014, o 12:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mały ogród Ani :)
U nas pada od rana, ale ja się z tego deszczu bardzo cieszę, wszystko szybciej obudzi się do życia
- a-dem
- 10p - Początkujący
- Od: 19 mar 2015, o 21:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dawno tu nie zaglądałam. Ubiegły sezon upłynął szybko dużo na działce zrobiłam. Założyliśmy trawnik, który pięknie się zadarnił i miał cudny świeżo zielony kolor.
Cały sezon pięknie kwitły mi moje kochane róże, mieczyki i dalie. Doczekałam się też kwiatów na hortensjach.
Już przebieram nogami przed nadchodzącym sezonem i na Allegro już zamawiam cebule do wiosennych nasadzeń.
Zdecydowałam też, że w tym roku zrobię grządki na podwyższeniu w skrzyniach. Dużo warzyw nie będę siała ale na własne potrzeby tylko i nowalijki do pojedzenia. On i oczywiście przeróżne odmiany pomidorów. A w tym roku mam ciekawe odmiany
W najbliższym czasie wkleję zaległe zdjęcia mojego małego królestwa
Cały sezon pięknie kwitły mi moje kochane róże, mieczyki i dalie. Doczekałam się też kwiatów na hortensjach.
Już przebieram nogami przed nadchodzącym sezonem i na Allegro już zamawiam cebule do wiosennych nasadzeń.
Zdecydowałam też, że w tym roku zrobię grządki na podwyższeniu w skrzyniach. Dużo warzyw nie będę siała ale na własne potrzeby tylko i nowalijki do pojedzenia. On i oczywiście przeróżne odmiany pomidorów. A w tym roku mam ciekawe odmiany
W najbliższym czasie wkleję zaległe zdjęcia mojego małego królestwa
-
- 50p
- Od: 22 lut 2014, o 12:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale śliczne róże!!!