Różany ogródek
- Beaby
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różany ogródek
Renatko
Ależ śliczna jest ta Aicha! Vanilia też cudowna.
Mam więc problem, bo jeszcze mogę domówić jakieś róże - ale może uda mi się wystopować
Cudne masz róże!
Ależ śliczna jest ta Aicha! Vanilia też cudowna.
Mam więc problem, bo jeszcze mogę domówić jakieś róże - ale może uda mi się wystopować
Cudne masz róże!
- RenataC
- 100p
- Od: 24 sie 2012, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beaby- Witaj Beatko
Może Ci pomogę w decyzji,Aicha nie powtarza kwitnienia. Chyba ,że masz dużo miejsca i możesz poszaleć
A to przedstawiam moją Artemis
POLARSTERN
Może Ci pomogę w decyzji,Aicha nie powtarza kwitnienia. Chyba ,że masz dużo miejsca i możesz poszaleć
A to przedstawiam moją Artemis
POLARSTERN
Renata Różany ogródek
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Renatko - masz rację, Aicha krótko kwitnie.
Fakt, mam mały ogród i miejsca w nim nie za sporo ale miejsce na szaleństwo jest zawsze i zawsze się znajdzie.
Gdybym miała pewność, że kwitłaby tak samo pięknie jak u Ciebie, nawet przez ten jej cudowny miesiąc - można zaszaleć
Dziękuję za info.
Fakt, mam mały ogród i miejsca w nim nie za sporo ale miejsce na szaleństwo jest zawsze i zawsze się znajdzie.
Gdybym miała pewność, że kwitłaby tak samo pięknie jak u Ciebie, nawet przez ten jej cudowny miesiąc - można zaszaleć
Dziękuję za info.
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
Renatko
Jak zaczynałam kupować roślinki, to mój M też marudził co do cen,teraz jak przychodzi jakaś przesyłka to nawet nie pyta co i za ile, podoba mu się jak się robi coraz piękniej kolo domku ale jakby wiedział ile te różyczki kosztują, to palpitacja serca gotowa więc lepiej jak nie wie
Piękne masz nasadzenia Artemisa jest śliczna i mnie zachwycała w tamtym roku. Pozdrawiam
Jak zaczynałam kupować roślinki, to mój M też marudził co do cen,teraz jak przychodzi jakaś przesyłka to nawet nie pyta co i za ile, podoba mu się jak się robi coraz piękniej kolo domku ale jakby wiedział ile te różyczki kosztują, to palpitacja serca gotowa więc lepiej jak nie wie
Piękne masz nasadzenia Artemisa jest śliczna i mnie zachwycała w tamtym roku. Pozdrawiam
Pospacerowałem i muszę powiedzieć że masz piękne róże.
Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Moja przygoda z roślinami Zapraszam.
- "Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!"-
Helen Mirren
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ja tam wolę nie pokazywać w ogóle niczego co kupuję, bo mojemu nie chodzi o pieniądze, tylko o to, że nie lubi kwiatów
Uważa, że jest bałagan i chaos. On woli takie monochromatyczne nasadzenia. Czyli przede wszystkim zieleń
A jak już wsadzę, to nie może stwierdzić, czy coś nowego przybyło, czy nie
Uważa, że jest bałagan i chaos. On woli takie monochromatyczne nasadzenia. Czyli przede wszystkim zieleń
A jak już wsadzę, to nie może stwierdzić, czy coś nowego przybyło, czy nie
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Renatko Artemis jest piękna. Zakochałam się w niej i już mam trzy. Nałóg ogrodowy przynajmniej na zdrowie wychodzi, bo praca na świeżym powietrzu, więc M powinni to doceniać. Czasem tylko plecy bolą.
- RenataC
- 100p
Beaby- przyznaje się bez bicia,mam dobrą ziemię, to chyba cała tajemnica moich ślicznotek
Jeśli masz ograniczone możliwości,to kup taką,która kwitnie cały sezon.Ja swoją tez bym przesadziła w inne miejsce,ale już tak narosła i jest na dodatek tak kolczasta,że nie chce mi się jej ruszać
Krychna- ja jak zaczynałam kupować 17 lat temu,to M też był zadowolony,nawet kupił mi 3 róże na pniach,które później sam zniszczył przez przypadek teraz kiedy wywaliłam stare iglaki i kupuję od nowa,na dodatek same kolczaste to gdera.
Ale kiedy przyleciały moje siostry w odwiedziny,to je oprowadzał z dumą
rafik5678- Miło powitać w moim ogródeczku Bardzo chętnie wpadnę do Ciebie
Margo2- mój też woli trawnik ,ale daje mi wolną rękę typu- sadz sobie co chcesz,tylko mi nie zawracaj głowy
I powiem Ci,że się cieszę iż M nie wtrąca się do moich poczynać . Kiedy słucham w pracy,jak faceci opowiadają że oni w ogrodzie,to i tamto,bo baba nie wie,albo coś źle robi,wyniosłym tonem,to aż mnie telepie ze złości.
cyma2704- ja mam tylko Chopiny w zwiększonej ilości,wzdłuż wjazdu,a reszta róż zasadniczo po jednym egzemplarzu.
Kolekcjonersko
Praca w ogrodzie z jednej strony mnie odstresowuje,ale z drugiej,jak się dorwę,to wieczorem ledwo się mogę dowlec do domu
Ale ja to lubię
Jeśli masz ograniczone możliwości,to kup taką,która kwitnie cały sezon.Ja swoją tez bym przesadziła w inne miejsce,ale już tak narosła i jest na dodatek tak kolczasta,że nie chce mi się jej ruszać
Krychna- ja jak zaczynałam kupować 17 lat temu,to M też był zadowolony,nawet kupił mi 3 róże na pniach,które później sam zniszczył przez przypadek teraz kiedy wywaliłam stare iglaki i kupuję od nowa,na dodatek same kolczaste to gdera.
Ale kiedy przyleciały moje siostry w odwiedziny,to je oprowadzał z dumą
rafik5678- Miło powitać w moim ogródeczku Bardzo chętnie wpadnę do Ciebie
Margo2- mój też woli trawnik ,ale daje mi wolną rękę typu- sadz sobie co chcesz,tylko mi nie zawracaj głowy
I powiem Ci,że się cieszę iż M nie wtrąca się do moich poczynać . Kiedy słucham w pracy,jak faceci opowiadają że oni w ogrodzie,to i tamto,bo baba nie wie,albo coś źle robi,wyniosłym tonem,to aż mnie telepie ze złości.
cyma2704- ja mam tylko Chopiny w zwiększonej ilości,wzdłuż wjazdu,a reszta róż zasadniczo po jednym egzemplarzu.
Kolekcjonersko
Praca w ogrodzie z jednej strony mnie odstresowuje,ale z drugiej,jak się dorwę,to wieczorem ledwo się mogę dowlec do domu
Ale ja to lubię
Renata Różany ogródek
- RenataC
- 100p
Renata Różany ogródek
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Przepiękne różane popołudnie w twoim ogrodzie ... podziwiam
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Renatko podpory pod róże widać że porządne nie będą się gięły pod ciężarem twoich piękności.
Ewarost weszłam na twój blog i wielki za taką decyzję ka zrobiłam bardzo podobnie jak ty i też jestem w swoim żywiole. Załóż swój wątek będziemy miały co podziwiać.
Ewarost weszłam na twój blog i wielki za taką decyzję ka zrobiłam bardzo podobnie jak ty i też jestem w swoim żywiole. Załóż swój wątek będziemy miały co podziwiać.
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Proszę wstawiaj większe zdjęcia, bo szkoda nie podziwiać takich cudnych obelisków
Czy sami je robiliście?
Czy sami je robiliście?
-
- 200p
- Od: 11 mar 2015, o 20:32
Oj jak wesoło jak takie kolorowe krokusiki razem, przy takivh ponurych pogodach taki widok to miód na serce.
Paulina
Chmielakowo-początki
Chmielakowo-początki
- RenataC
- 100p
ewarost- Witaj Już się nie mogę doczekać lata, a tu wiosna tak ospale wchodzi
leszczyna- wyginać się nie będą,ale się zastanawiam,czy nie za wąskie. ;)
Margo2- to róże mają być do podiwiania,obeliski tylko dodatek
Zmobilizowałam brata,żeby mi takie i inne podpory zrobił Do piwonii i krzaczastych są te małe.
Chmielakowo- kiedy słoneczko świeciło,to było wesoło,a dzisiaj siąpi,to i kwiatuszki się pozamykały.
Żeby rozjaśnić dzień dodam kilka kwiatuszków
leszczyna- wyginać się nie będą,ale się zastanawiam,czy nie za wąskie. ;)
Margo2- to róże mają być do podiwiania,obeliski tylko dodatek
Zmobilizowałam brata,żeby mi takie i inne podpory zrobił Do piwonii i krzaczastych są te małe.
Chmielakowo- kiedy słoneczko świeciło,to było wesoło,a dzisiaj siąpi,to i kwiatuszki się pozamykały.
Żeby rozjaśnić dzień dodam kilka kwiatuszków
Renata Różany ogródek