Ania Zuzia i Chłopaki cz.5
Re: Ania Zuzia i Chłopaki cz.5
Witaj Anulko
Każdy ma jakieś problemy, tego nie unikniemy, tak więc dziewczynki dobrze piszą, na działeczkę śmigaj ino biegusiem, ja też się sponiewieram dzisiaj w ogrodzie, oby tylko nie padało, bo przez to siedzenie w domu tylko pupinka z żołądkiem mi się powiększają a mam do posadzenia kilka róż i lawendę, tylko nie wiem gdzie ja to wcisnę
Każdy ma jakieś problemy, tego nie unikniemy, tak więc dziewczynki dobrze piszą, na działeczkę śmigaj ino biegusiem, ja też się sponiewieram dzisiaj w ogrodzie, oby tylko nie padało, bo przez to siedzenie w domu tylko pupinka z żołądkiem mi się powiększają a mam do posadzenia kilka róż i lawendę, tylko nie wiem gdzie ja to wcisnę
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj wczoraj córka zarządziła rodzinny pomiar wagi. 4 kg więcej od października - przeraziłam się. Znowu zaplanowałam poranną gimnastykę. Od jutra, jak dzieciunie do szkoły pójdą. Dziś mam korepetycje na 10. Więc działka raczej popołudniu.
Wiele siać nie będę, w tym roku raczej pomidorowo-ogórkowo-szparagowo. No i cukinia gdzieś na uboczu.
W czwartek Wrocław. Okulista eMa i Zuzi. Poleci jakieś 260 zł. Do tego nowe okulary mężowi, bo ma rozkwaszaną oprawkę. Skleił, żeby nosić, ale musi wymienić.
Wiele siać nie będę, w tym roku raczej pomidorowo-ogórkowo-szparagowo. No i cukinia gdzieś na uboczu.
W czwartek Wrocław. Okulista eMa i Zuzi. Poleci jakieś 260 zł. Do tego nowe okulary mężowi, bo ma rozkwaszaną oprawkę. Skleił, żeby nosić, ale musi wymienić.
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Ty Aniu trochę tych swoich kilogramów oddaj mnie. I będzie ok.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu, wiosnę widać na dobre w prognozach, to i może gimnastyka nie będzie potrzebna, szpadle zaraz pójdą w ruch
- wielkakulka
Oddaję, kto chce niech weźmie. Działki nie mogę się doczekać. Dziś nie poszłam. Niby piękne słońce, wyszłam z domu, poszłam na drugi koniec mojej mieściny, synowi buty wiosenne kupić a po drodze ulewa nas złapała. Wracamy, piękne słońce, wiaterek wieje, nigdzie nie wychodzę dzisiaj, jak zmokła kura na grzędzie wyglądam.
Ale kupiłam kubeczki jednorazowe 5zł za 100 szt i popikuje pomidorki w tym tygodniu, bo juz wypada je przesadzić.
Ale kupiłam kubeczki jednorazowe 5zł za 100 szt i popikuje pomidorki w tym tygodniu, bo juz wypada je przesadzić.
- Ewakora
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
Aniu u Ciebie pewnie pogoda taka jak u mnie......w kratkę.
Kilogramów wybacz, ale nie chcę, bo swoimi bym całe forum obdzieliła.
Głowa do góry dziewczynko, będzie lepiej.
Pozdrawiam serdecznie.
Kilogramów wybacz, ale nie chcę, bo swoimi bym całe forum obdzieliła.
Głowa do góry dziewczynko, będzie lepiej.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Aniu ale masz super pomysł na te plastikowe kubeczki do siewek. Podkradam pomysł.
-
- 50p
- Od: 25 lis 2015, o 21:10
Ja chyba po pomidorki przyjadę do Ciebie (po rozsadę) bo tak siałam,że nie posiałam. Trzy tygodnie grypki w domu pokrzyżowało mi tak plany, ho ho. I niestety pomidorki w nasionkach jeszcze. Ato już chyba za późno na sianie co?
Pozdrawiam Ilona
- krystyna2201
- 500p
- Od: 9 lut 2010, o 17:26
Aniukilogramów twoich nie chcę,bo ja swoimi to bym to i jeszcze jedno forum obdzieliła,ale wiosnę masz piękną.
Co do syna to oni wolniej się rozwija i nawet na stare lata są małymi dziećmi
Ilonko posiej sobie jeszcze pomidorki,robi sie cieplej, i zanim nie wzejdą postaw na kaloryferze,to w mig wyjda i do maja będziesz miała piękne swoje pomidory.
Co do syna to oni wolniej się rozwija i nawet na stare lata są małymi dziećmi
Ilonko posiej sobie jeszcze pomidorki,robi sie cieplej, i zanim nie wzejdą postaw na kaloryferze,to w mig wyjda i do maja będziesz miała piękne swoje pomidory.
- Jatra
- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:
Aniu kochanego ciała nigdy nie zawiele. Jest wiosna to zgubimy nasze oponki lub tarczyce jak kto woli
Choć przy dzieciach to ciężko bo on ciągle głodne i pokusa dla nas by tez coś przy okazji skubnąć.
- wielkakulka
Trudno, zostanę z kilogramami. $ kg niby nie dużo, ale 1 kg miesięcznie, to za 3-4 lata....
Kubki praktykuje od kilku lat. Obcinam i kawalątek dna, żeby dziurka w nim była i jest. Poza tym nakładam taki kubek na palik i mam podpisany pomidor. Bez znaczników.
Loniek siej jak masz gdzie, ale pewnie kilka sztuk i dla ciebie się znajdzie.
Kubki praktykuje od kilku lat. Obcinam i kawalątek dna, żeby dziurka w nim była i jest. Poza tym nakładam taki kubek na palik i mam podpisany pomidor. Bez znaczników.
Loniek siej jak masz gdzie, ale pewnie kilka sztuk i dla ciebie się znajdzie.
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Ta... ja wagę już w pierwszy dzień świąt... No cóż rekord życiowy zaliczyłam Teraz już jadę w dół, ale zanim to nadgonię , a tu wiosna...
Tak czy siak mamy piękne kwiatki, to i my ładniejsze!
Aniu! Znów napiszę to co zwykle! U Ciebie sporo cieplej! Moje narcyzy nawet jeszcze nie wzeszły... No mam nadzieję, że w ogóle się pokażą...
Tak czy siak mamy piękne kwiatki, to i my ładniejsze!
Aniu! Znów napiszę to co zwykle! U Ciebie sporo cieplej! Moje narcyzy nawet jeszcze nie wzeszły... No mam nadzieję, że w ogóle się pokażą...
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...