Jest już wiosna!
Re: Jest już wiosna!
Wow cudnie wyglądają te kępki narcyzów.
Moja przygoda z roślinami Zapraszam.
- "Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!"-
Helen Mirren
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- andzia458
- 500p
- Od: 19 sty 2014, o 18:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ach, Marysiu te Twoje wschody i zachody słońca... Wspaniałe fotografie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=91408" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
Moje siedlisko na Lubelszczyźnie
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Marysiu ja każdego roku kupuję jakieś tulipany i narcyzy i wciąż mam ich tylko parę szt .Lecz jak to ogródek bez tulipanów i narcyzów to sobie ne da.Może mam zbyt sucho dla narcyzów lub za mokro sama nie wiem
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Marysiu
Takie łany narcyzów to ja widziałam w ogrodzie botanicznym.
Czy Ty jesteś właścicielką jednego z takich ogrodów?
Piękności. Aż oczy bolą patrzeć.
Niech Ci się przyśnią te śliczności. Dobranoc.
Takie łany narcyzów to ja widziałam w ogrodzie botanicznym.
Czy Ty jesteś właścicielką jednego z takich ogrodów?
Piękności. Aż oczy bolą patrzeć.
Niech Ci się przyśnią te śliczności. Dobranoc.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
zimniejsza kraina a już kwitną żonkile , super poletko.
A zachód słońca cieplutki
A zachód słońca cieplutki
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Marysiu,pogoda cudowna była u mnie ,ja już sie opaliłam w ogrodzie ,jak ja to lubię ,słońce tak mnie ładuje ,od ilości pracy to mnie nie widać teraz ale jakoś ochoczo zasuwam w nim ,tylko fajnie by było,jakbym miała wszystko już posprzątane ,ale do jesieni zdążę kwiatów coraz więcej kwitnie ,jak cudnie jest teraz w ogrodzie,pozdrawiam i dobrej nocki życzę
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu jesteś specjalistka od słonka ,chyba masz z nim jakiś mały układzik bo do zdjęć pozuje Ci profesjonalnie .Jedno zdjęcie lepsze od drugiego .W ogródku też go nie brakuje dlatego tak piękne masz roślinki . Oj dobrze masz z tym Twoim słonkiem .
-- 4 kwi 2016, o 21:58 --
Marysiu jesteś specjalistka od słonka ,chyba masz z nim jakiś mały układzik bo do zdjęć pozuje Ci profesjonalnie .Jedno zdjęcie lepsze od drugiego .W ogródku też go nie brakuje dlatego tak piękne masz roślinki . Oj dobrze masz z tym Twoim słonkiem .
-- 4 kwi 2016, o 22:00 --
PS. Cos mi się blokuje w laptopie . Przepraszam
-- 4 kwi 2016, o 21:58 --
-- 4 kwi 2016, o 22:00 --
PS. Cos mi się blokuje w laptopie . Przepraszam
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Marysiu, kombinuj bo leszczyna ma bardzo głęboko korzenie. Kiedyś, dawno temu wykopywaliśmy. To dopiero był wyczyn, teraz bym nie wykopywała tylko próbowała wszelkich innych sposobów na pozbycie się korzeni. Łan narcyzów piękny. Okolice Krakowa są teraz bardzo ciepłe, zaraz pewnie będziesz musiała z wężem latać. Miłego dnia
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Marysiu , słoneczko wstało, choć na dziś jakieś deszcze już zapowiadają więc jadę zaraz na działeczkę, ale robić dziś nie planuję, miłego dnia
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Byłam, pooglądałam piękne wiosenne fotki. I lecę dalej, bo obowiązki wzywają.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam słoneczko wstało i ja też i już rozrabiam od prawie 2 godzin
Gotując owsiankę wyskoczyłam, bo słonko zaglądało już do okien
Aniu mnie to cieszy, że niby słońce jak słońce a codziennie inne
Jadziu zupełnie nie wiem w czym rzecz, a może za wcześnie ścinasz liście i cebula nie może się odbudować? bo Ty taka porządnicka jesteś
Lucynko nie, nie to typowo wiejski ogród i jego właścicielką jestem Uwielbiam to poletko i marzyłam o takim, żeby móc bez żalu ścinać żonkile do flakona i dla gości
Dobrego i słonecznego dnia
Misiu ostatnio zimna kraina jest w ciepłej strefie, a słońce robi swoje
Martusiu i ja zasuwam aż wieczorem schodzę wolnym krokiem, a potem padam i coraz wcześniej kładę się spać Ogród dzięki cebulowym robi się kolorowy, a jak zakwitną drzewa to będzie prawdziwa wiosna. Życzę pogody i sił do tworzenia tych wspaniałych nowych rabat różanych
Eluniu oj tak mam układ i takie miejsce gdzie umawiam się ze słońcem Miłego dnia
Adziu jak będziesz miała czas w lecie to mogę Ci posłać cebulki i tez będziesz miała
Danusiu ja już latam ...na razie z woda z beczek ale sucho jest a roślinki zmieniają miejsce
Tak wiem że leszczyna to żywotna bestia, ale mam nadzieję że ogniska pomogą. Dzisiaj będzie wypalana inna część kępy Myślałam o wykopywaniu tych pieńków ale nie było szans, bo leszczyna była wieloletnia
Iwonko a dlaczego nie będziesz nic robić czyżbyś przeholowała ostatnio? Uważaj kochana na siebie Deszcz u mnie sie oddala chociaż przyjęłabym deszczyk z radością Dobrego dnia
Marysiu leć wypełniaj obowiązki
Dobrego dnia wszystkim odwiedzającym
Gotując owsiankę wyskoczyłam, bo słonko zaglądało już do okien
Aniu mnie to cieszy, że niby słońce jak słońce a codziennie inne
Jadziu zupełnie nie wiem w czym rzecz, a może za wcześnie ścinasz liście i cebula nie może się odbudować? bo Ty taka porządnicka jesteś
Lucynko nie, nie to typowo wiejski ogród i jego właścicielką jestem Uwielbiam to poletko i marzyłam o takim, żeby móc bez żalu ścinać żonkile do flakona i dla gości
Dobrego i słonecznego dnia
Misiu ostatnio zimna kraina jest w ciepłej strefie, a słońce robi swoje
Martusiu i ja zasuwam aż wieczorem schodzę wolnym krokiem, a potem padam i coraz wcześniej kładę się spać Ogród dzięki cebulowym robi się kolorowy, a jak zakwitną drzewa to będzie prawdziwa wiosna. Życzę pogody i sił do tworzenia tych wspaniałych nowych rabat różanych
Eluniu oj tak mam układ i takie miejsce gdzie umawiam się ze słońcem Miłego dnia
Adziu jak będziesz miała czas w lecie to mogę Ci posłać cebulki i tez będziesz miała
Danusiu ja już latam ...na razie z woda z beczek ale sucho jest a roślinki zmieniają miejsce
Tak wiem że leszczyna to żywotna bestia, ale mam nadzieję że ogniska pomogą. Dzisiaj będzie wypalana inna część kępy Myślałam o wykopywaniu tych pieńków ale nie było szans, bo leszczyna była wieloletnia
Iwonko a dlaczego nie będziesz nic robić czyżbyś przeholowała ostatnio? Uważaj kochana na siebie Deszcz u mnie sie oddala chociaż przyjęłabym deszczyk z radością Dobrego dnia
Marysiu leć wypełniaj obowiązki
Dobrego dnia wszystkim odwiedzającym