Rynek jest płynny, tak samo jakość w maszynach się zmienia. Jakość Stigi się zatrzymała? Bardzo dobrze! Chwali się marce że od lat trzyma ten sam wysoki poziom. Zatrzymali się w technice? ...nie wiem co masz na myśli.miachlbyk pisze:AL-KO poszło mocno do przodu a Stiga jakoś stanęła z techniką więc zostałeś troszkę z nimi i nie wiesz co i jakiej jakości maja inni,nawet te kosiarki co sprzedaje Grass są lepsze od Stigi tylko nikt ich nie zna i nawet jak coś powiesz dobrego na ich temat to nikt tego nie skojarzy z nazwą a Stga ma nazwę znaną i tu się kończy jakość niestety,każdy ma wybór albo kupić coś czego ty np.nie znasz i jakość może być lepsza albo np.Stige słabszej jakości,znane nazwy były dobre 20 lat temu
Sądzę, że ludzie mają znacznie szerszy wybór niż Stiga a to czego nie znam ;) Moja AMA ma bardzo dobre kosiarki. Ja te maszyny sprzedaję i z nich żyję. Jeśli już wcześniej mi pisałeś o jakimś interesie to właśnie w tej marce mam swój interes - w marce AMA. Chętnie bym mówił tylko o AMIE bo jest dla mnie najważniejsza. Jednak nie o to chodzi w tym forum aby polecać swoje. To nie jest sklep a my nie stoimy za ladą.