Działeczka- marzenia się spełniają !
Re: Działeczka- marzenia się spełniają !
Super się czytało...działeczka zajefajna.Może jakieś nowe wieści
- sweetdaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, wyczytałam w innym wątku, że zamierzasz znów nadrobić działeczkowanie
No to obudź się tutaj i odśwież swój wąteczek jakimiś wiosennymi fotkami
No to obudź się tutaj i odśwież swój wąteczek jakimiś wiosennymi fotkami
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Byłam, widziałam Furtka była otwarta, to zajrzałam. Co prawda właścicielki nie było, to może jednak było to włamanie?
Hej kochane kobietki, włamu nie było, choć w pewnym sensie czuję jakby ktoś ukradł mi ostatni rok.... tak szybko minął, tyle się działo..... nowa firma już nie jako pracownik tylko współwłaściciel więc dyspozycyjność ciągła i czasu na działkowanie brakowało. Jak pojechałam to natyrałam się jak dzik, a po 2 tygodniach jak mogłam znowu wpaść to efektów nie było już widać..... były plany postawienia domku, ale znaleźliśmy większe mieszkanie więc znowu działkowanie się odwlecze..... Z dużego słonecznego balkonu zostaną mi 2 północne "niewiadomo co z tym zrobić" balkoniki. Oczywiście pomysł jest, tylko M nie może za dużo wiedzieć...... już mam w koszyku hosty, żurawki i ine cienioluby też się kupi....
A właśnie, jakby ktoś z Was miał na zbyciu paprocie co to się na balkonowy busz nadają...... to by mi się humor poprawił na tym cienistym padole. Będę robić dokumentację z rewolucji balkonowej. Na razie pomalowałam stare donice farbą do tynków, jeszcze posłużą..... Jak dorwę się do kompa to postaram się wrzucić zdjęcia z zeszłego roku, choć naprawdę jest ich niewiele..... Na razie żyję remontem, wprowadzka za miesiąc 2 klatki dalej hihi.....
Dziękuję, że wpadacie, ściskam Was wszystkie razem i każdą z osobna....
A właśnie, jakby ktoś z Was miał na zbyciu paprocie co to się na balkonowy busz nadają...... to by mi się humor poprawił na tym cienistym padole. Będę robić dokumentację z rewolucji balkonowej. Na razie pomalowałam stare donice farbą do tynków, jeszcze posłużą..... Jak dorwę się do kompa to postaram się wrzucić zdjęcia z zeszłego roku, choć naprawdę jest ich niewiele..... Na razie żyję remontem, wprowadzka za miesiąc 2 klatki dalej hihi.....
Dziękuję, że wpadacie, ściskam Was wszystkie razem i każdą z osobna....
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
No Ania! Jesteś!
Super, że będzie większe mieszkanko! takim kosztem to i działka może poczekać! Kochana niestety nie dysponuję żadnymi paprociami.
Z żurawkami i hostami balkon też będzie cudny!
Czekam!
Super, że będzie większe mieszkanko! takim kosztem to i działka może poczekać! Kochana niestety nie dysponuję żadnymi paprociami.
Z żurawkami i hostami balkon też będzie cudny!
Czekam!
Szkoda, że nie można wstawiać zdjęć prosto z telefonu, ślęczene przy kompie mnie wykańcza.....cały dzień w monitorze.....
Ania
- maja79
- Od: 8 maja 2011, o 17:53
Witaj Aniu
Jak Twoje wiosenne przygotowania do sezonu ?
pozdrawiam cieplutko
Jak Twoje wiosenne przygotowania do sezonu ?
pozdrawiam cieplutko
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Miło Cię znowu widzieć, o przeprowadzce coś wiem rok temu mieliśmy to samo i też tamten rok śmigną jak szalony, a teraz już powoli stabilizacja i rutyna już nie mogę się doczekać aranżacji Twojego balkonu czyli można powiedzieć że u Ciebie ciągle do przodu i tak trzymać Pozdrawiam serdecznie
-
- 10p - Początkujący
- Od: 15 kwie 2016, o 09:11
Witaj Aniu przeczytałam Twój wątek jednym tchem. Udanych parapetówek, a potem wracaj na działkę i czekamy na foteczki
Maju- kochana nie uwierzysz! Myślałam dziś o Tobie bo robiłam z mamą objazd po kaliskich marketach i widziałam już fuksje !! I tak sobie myślałam jak Twoje zamiłowanie do fuksji?
Leosiu no więc sama wiesz co przeżywam. Jeszcze miesiąc do przeprowadzki, niby w tym samym bloku, ale noszenia będzie co nie miara, staram się już przeglądać rzeczy i wyrzucać co niepotrzebne, najwięcej niestety mam dokumentów... przejrzeć to wszystko to masakra... Balkon będzie obfotografowany na pewno, nawet dzisiaj już, już prawie kupiłam żurawki, ale w ostatniej chwili się opamiętałam, bo cena była zawrotna no i jeszcze trochę za wcześnie, poczekam.... choć codziennie w głowie robię aranżacje... kupiłam ozdobny szablon, będę zdobić donice..... M już się podśmiechuje.....ale co tam....
Kasieńko, witaj, my z ROD musimy się wspierać, nasze działeczki nie z gumy, szukajmy wspólnych rozwiązań, żeby zaspokoić nasze chciejstwa....
Leosiu no więc sama wiesz co przeżywam. Jeszcze miesiąc do przeprowadzki, niby w tym samym bloku, ale noszenia będzie co nie miara, staram się już przeglądać rzeczy i wyrzucać co niepotrzebne, najwięcej niestety mam dokumentów... przejrzeć to wszystko to masakra... Balkon będzie obfotografowany na pewno, nawet dzisiaj już, już prawie kupiłam żurawki, ale w ostatniej chwili się opamiętałam, bo cena była zawrotna no i jeszcze trochę za wcześnie, poczekam.... choć codziennie w głowie robię aranżacje... kupiłam ozdobny szablon, będę zdobić donice..... M już się podśmiechuje.....ale co tam....
Kasieńko, witaj, my z ROD musimy się wspierać, nasze działeczki nie z gumy, szukajmy wspólnych rozwiązań, żeby zaspokoić nasze chciejstwa....
Ania
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
heheh z dokumentami mam to samo, ale przymiliłam się do małża i on mi wszystko posegregował bo jak ja mam to robić to mi siwych włosów przybywa, nie ciernię papierzysk. Żurawki uwielbiam i czekam na foty
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Jak już wejdziesz w nawyk z tymi dokumentami to zapraszam do mnie.
Myślę, że żurawki w zdobionych donicach zrobią furorę na balkonie. A jak będą mieć fuksje do towarzystwa to już w ogóle będzie cud, miód i malina.
Co ja czytam? Po kaliskich marketach?! I się nie odezwałaś? Choć szybką kawkę w kawiarence lub na mojej działeczce, to bym z Wami wypiła! Może następnym razem Aniu? A w czerwcu to już musowo zapraszam na pokaz róż i powojników.
Myślę, że żurawki w zdobionych donicach zrobią furorę na balkonie. A jak będą mieć fuksje do towarzystwa to już w ogóle będzie cud, miód i malina.
Co ja czytam? Po kaliskich marketach?! I się nie odezwałaś? Choć szybką kawkę w kawiarence lub na mojej działeczce, to bym z Wami wypiła! Może następnym razem Aniu? A w czerwcu to już musowo zapraszam na pokaz róż i powojników.
Kochana Aneczko, co pół roku jestem w Kaliszu u endokrynologa, a tym razem dzieciaki zostały z dziadkiem i mogłyśmy z mamą poszaleć, niestraszny był nam nawet deszczyk.... wypijemy kawkę na pewno....
Już złożyłam u naszej Igi małe zamówienie na kilka host i żurawek. W poznańskim najdroższym ogrodniczym były mega wypasione po 19 zł. zawał na miejscu.
Za to pod naszym śmietnikiem znalazłam 2 mega piękne kule bukszpanu, żywe, wspaniałe, uformowane nie wiem dlaczego ktoś je wyrzucił, tzn domyślał się, że je uratuję.... czyli jestem jakieś 160 zł do przodu...
Już złożyłam u naszej Igi małe zamówienie na kilka host i żurawek. W poznańskim najdroższym ogrodniczym były mega wypasione po 19 zł. zawał na miejscu.
Za to pod naszym śmietnikiem znalazłam 2 mega piękne kule bukszpanu, żywe, wspaniałe, uformowane nie wiem dlaczego ktoś je wyrzucił, tzn domyślał się, że je uratuję.... czyli jestem jakieś 160 zł do przodu...
Ania