Miejsce na ziemi - Ave/2008r. cz.1/
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo - na ciebie niestety padło choć według mnie niesłusznie.......
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Teraz - hulaj dusza piekła nie ma - będziemy mogli gadać co ślina na język przyniesie.
Zresztą, u mnie na wątku też jest kilka "perełek" łącznie z historią o wiratorach
Koniecznie daj linka na swoim profilu do tej dalszej części wątku.
Możemy sobie tutaj pomarzyć o Piruetach i papieżach, mam nadzieję ze tutaj można sobie pozwolić na znacznie więcej ?
I faktycznie szkoda że admin nie zaproponował ci byż sama zaznaczyła co przenieść a co zostawić.
Tu znalazło się też sporo ciekawych i ogrodowych informacji.
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Teraz - hulaj dusza piekła nie ma - będziemy mogli gadać co ślina na język przyniesie.
Zresztą, u mnie na wątku też jest kilka "perełek" łącznie z historią o wiratorach
Koniecznie daj linka na swoim profilu do tej dalszej części wątku.
Możemy sobie tutaj pomarzyć o Piruetach i papieżach, mam nadzieję ze tutaj można sobie pozwolić na znacznie więcej ?
I faktycznie szkoda że admin nie zaproponował ci byż sama zaznaczyła co przenieść a co zostawić.
Tu znalazło się też sporo ciekawych i ogrodowych informacji.
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ave- Ewo rzuciłaś mnie na kolana tymi nadziewanymi skrzydełkami . Toż Ty powinnaś mieć swój program w Kuchni TV ! Przypomniałam sobie, że widziałam u Ciebie jeszcze pzepis na piersi kurze w cieście. Muszę go odszukać i chyba wystąpi w niedzielę jako danie główne na moim stole.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
Witaj Ewuniu:)
Nie poddawaj się, tylko załóż dodatkowy plotkarski wątek, z przyjemnością tam zaglądnę , wiem, że nie tylko ja. Rzadko się teraz odzywam, ale jak mam chwilę czasu to czytam Wasze wątki i zawsze zaglądam do Twojego!
Tak więc czytam i przepisy jak zrobić skrzydełka faszerowane i piękny świąteczny stroik.
Czytać dalej bardzo chcę, wpadam do Ciebie jak do dobrej znajomej na ploteczki, albo raczej sąsiadki, bo sąsiadce łatwo w garnki zaglądać
Tak swoją drogą przepis na naleśniki ze szpinakiem bardzo proszę
Ewciu, jesteś miłą i cieplutką osobą, takich ludzi mało teraz jest, pisz w dwóch wątkach, wszyscy Cię tam na pewno odwiedzimy!
Duża buźka
Nie poddawaj się, tylko załóż dodatkowy plotkarski wątek, z przyjemnością tam zaglądnę , wiem, że nie tylko ja. Rzadko się teraz odzywam, ale jak mam chwilę czasu to czytam Wasze wątki i zawsze zaglądam do Twojego!
Tak więc czytam i przepisy jak zrobić skrzydełka faszerowane i piękny świąteczny stroik.
Czytać dalej bardzo chcę, wpadam do Ciebie jak do dobrej znajomej na ploteczki, albo raczej sąsiadki, bo sąsiadce łatwo w garnki zaglądać
Tak swoją drogą przepis na naleśniki ze szpinakiem bardzo proszę
Ewciu, jesteś miłą i cieplutką osobą, takich ludzi mało teraz jest, pisz w dwóch wątkach, wszyscy Cię tam na pewno odwiedzimy!
Duża buźka
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
Ewuniu-Ave a może otwórz swój własny wątek kulinarny? Ja tez jestem bardzo zainteresowana przepisem na nalesniki ze szpinakiem, bo je uwielbiam. Może wątek kulinarny będzie nawet łatwiejszy "w obsłudze" bo teraz musiałam sobie zapisać, na którtych stronach w Twoim wątku jest kurczak, a na której jest przepis na te boskie drożdżowe placuszki z jabłkiem. Ale w żadnym wypadku nie rezygnuj z podawania przepisów i pokazywania stroików. Mówię zupełnie serio. Nie każdy ma takie umiejętności Ewo i nawet nie wiesz jaka to przyjemność patrzeć na Twoje dzieła zarówno kulinarne jak i dekoracyjne. Ja przepadam za Twoim dyniami i zawsze się na ich widok uśmiecham, bo mają taki ładunek pozytywnej energii. Bardzo lubię cały Twój wątek Ewo i tak jak Daisy zawsze do niego zaglądam.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- agape
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak, Moderator zareagował, zajrzyjcie Tutaj:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 3&start=64
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 3&start=64
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Ewuniu
Cieszę się , że Twój wątek jest w całości . Rano przeglądając było mi przykro , że Ciebie to spotkało
Cieszę się , że Twój wątek jest w całości . Rano przeglądając było mi przykro , że Ciebie to spotkało
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
Ewuniu przyszłam już po wszystkim ale ....... wszystko mi opadło!
Kto jak kto ale Ty???????
Musiałaś komuś podpaść...nierozumiem tylko za co ... może to kompleksy?
"Piękny ogród Ewuś piękny"
Kto jak kto ale Ty???????
Musiałaś komuś podpaść...nierozumiem tylko za co ... może to kompleksy?
"Piękny ogród Ewuś piękny"
z uśmiechami Iza
u liski
u liski