Na wzgórzu z widokiem
- kasia100780
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Na wzgórzu z widokiem
Witaj,
ładnie Ci wszystko powschodziło
ja tylko papryki w poniedziałek posiałam na waciki, aa i rodzynka
ładnie Ci wszystko powschodziło
ja tylko papryki w poniedziałek posiałam na waciki, aa i rodzynka
No,będzie co wsadzać
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ładne wschody. Najbardziej zainteresowały mnie dalie, Moje są mniejsze i jutro mam zamiar je pikować. Za wcześnie? Mają już listki właściwe.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- Elfia
- 500p
- Od: 1 kwie 2014, o 21:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ładne siewki To te podróżniczki?
Estragon i siedmiolatka od ciebie już u mnie wschodzą
Estragon i siedmiolatka od ciebie już u mnie wschodzą
ogrodowo
Zapraszam
Zapraszam
Kasiu dziękuję, też będę siała rodzynka z paprykami słodkimi ale dopiero na początku marca
Tulap oj będzie a to dopiero początek, i tak zrezygnowałam z siewu jednorocznych, które można wrzucić do gruntu jak się ociepli ;)
Lucyno, nie za wcześnie - pikuj. Ja po prostu zawsze czekam jak najdłużej (właściwie aż zaczynają bujać), bo wtedy mogę tylko raz pikować a nie dwa. Przy tylu siewkach zwariowałabym z tym przesadzaniem.
Elfia tak to te podróżniczki Obok dalii są petunie, które wykiełkowały podczas mojej nieobecności, była niespodzianka
Estragon i rozmaryn chciałam siać ale doczytałam, że trzeba najpierw do lodówki. Ty stratyfikowałaś?
Tulap oj będzie a to dopiero początek, i tak zrezygnowałam z siewu jednorocznych, które można wrzucić do gruntu jak się ociepli ;)
Lucyno, nie za wcześnie - pikuj. Ja po prostu zawsze czekam jak najdłużej (właściwie aż zaczynają bujać), bo wtedy mogę tylko raz pikować a nie dwa. Przy tylu siewkach zwariowałabym z tym przesadzaniem.
Elfia tak to te podróżniczki Obok dalii są petunie, które wykiełkowały podczas mojej nieobecności, była niespodzianka
Estragon i rozmaryn chciałam siać ale doczytałam, że trzeba najpierw do lodówki. Ty stratyfikowałaś?
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
- Margita
- 500p
- Od: 21 kwie 2012, o 19:37
Piękne roślinki, wszystko ładnie rośnie. Za Twoim przykładem posiałam dalie, ale dopierwo wschodzą. Mam nadzieję na równie ładnie sadzonki.
- Elfia
- 500p
- Od: 1 kwie 2014, o 21:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ale niespodzianka
Nasionka stratyfikowałam, ale krótko - wrzuciłam na tydzień na najzimniejszą półkę w lodówce. Póki co estragon pięknie wschodzi, rozmarynu nie widać, ale wysiewałam je w miniony weekend, więc dla rozmarynu to za krótko na wschody. Może go teraz dogrzeję przy kaloryferze do momentu wykiełkowania.
Nasionka stratyfikowałam, ale krótko - wrzuciłam na tydzień na najzimniejszą półkę w lodówce. Póki co estragon pięknie wschodzi, rozmarynu nie widać, ale wysiewałam je w miniony weekend, więc dla rozmarynu to za krótko na wschody. Może go teraz dogrzeję przy kaloryferze do momentu wykiełkowania.
ogrodowo
Zapraszam
Zapraszam
Hej hej... Zaraz minie rok od ostatniego postu
Dla ciekawych - jeszcze żyję a ogród ma się dobrze
Zdjęcia z sezonu 2015
Zielnik przed
Zielnik pełnia lata
Warzywnik przed
Bujność
A teraz znowu tak
Zdjęcia z sezonu 2015
Zielnik przed
Zielnik pełnia lata
Warzywnik przed
Bujność
A teraz znowu tak
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Na wzgórzu z widokiem
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Milenko!
Pięknie utrzymany warzywnik i zielnik przykuł Cię do ogrodu i nie miałaś czasu na FO, ale miałaś pomocnice to mogłaś się do nas wyrwać Pozdrawiam i odzywaj się czasem
Pięknie utrzymany warzywnik i zielnik przykuł Cię do ogrodu i nie miałaś czasu na FO, ale miałaś pomocnice to mogłaś się do nas wyrwać Pozdrawiam i odzywaj się czasem
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Witaj w końcu
Bujnie miałas w sezonie.
Bardzo długi warzywnik, więc pewnie dużo się zmieściło.
Widzę że i dynie miałas. Super
Bujnie miałas w sezonie.
Bardzo długi warzywnik, więc pewnie dużo się zmieściło.
Widzę że i dynie miałas. Super