Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

W ogrodzie codziennie sie zmienia ,roślinki szybko rosną ,wiec zapraszam na malutki spacerek.

moje ostróżki
Obrazek

piękny dywan z jasnoty plamistej
Obrazek

Obrazek

białe chabry tuż tuż
Obrazek

piwonia koperkowa pełna ,zakwitnie ze złocieniem
Obrazek

pięciornik
Obrazek

Obrazek

piwonia Fan Tan uchyla rąbek tajemnicy i pokazuje kolorek
Obrazek

Obrazek

piwonia majowa też sie rumieni
Obrazek

Skimmia
Obrazek

bodziszek żałobny
Obrazek

zaczyna wilczomlecz Griffitha
Obrazek

są już i różane pączki
Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu rzeczywiście ogród zapitala mój wolniej zabiera się do życia, nie ma pączków na żadnej róży ;:185 Piwonie maja małe pączki, a ostróżki bujnie rosną ale do kwitnienia jeszcze im trochę. Proszę zostaw siewkę obieli dla mnie, a jak będzie późno kwitła to za rok poproszę o kupienie kwitnącej rośliny, muszę poczytać po ilu latach kwitnie. Mój pieciornik jakiś inny a też tak się nazywa ;:306 Bardzo się cieszę że w końcu zdecydowałaś się na zrobienie sera i coś czuję że mocno Cię to wciągnie ;:306
Ogród pięknie wygląda , ładne ujęcie kaskadowej (nie będę ją nazywała słomianą ;:185 ). Wcale się nie dziwie, że telewizje zabiegają o pokazanie go! Dobrego i spokojnego dnia ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Pięknie się kwieci ogród Twój Martusiu ;:215 co ja czytam, będzie pokazany w telewizji???
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam ,dzień dzisiaj znowu piękny,będę miała gościa w ogrodzie,wiec znowu troszkę posiedzę ,nie powiedziałam Wam ,że przedwczoraj miałam bardzo sympatycznych gości ,Anię andzię z forum z dzieciakami ,wstąpili do mnie jak wracali z Katowic z kontroli u lekarza ,Przemuś wielki zuch jakby nie był co dopiero na operacji,kopał piłkę jak prawdziwy piłkarz i dyskutował o futbolu i zachowaniach piłkarzy jako wielki ich fan ,kawałek dnia spędziłyśmy z Anią w ogrodzie spacerując moimi ścieżkami i cieszyłyśmy się ,że mogłyśmy się poznać ,dzisiaj posiedzę z moją znajomą przyjaciółką i też będzie super.

Marysiu,są dla Ciebie siewki obieli,pięciorników jest bardzo dużo odmian więc sie nie martw ,że też masz pięciornika ,serka jeszcze tylko troszkę zostało,i zaraz zrobię następny,kaskadowa na razie sie trzyma ,ale jak długo to nie wiem ;:306 ,o telewizji nawet nie myślę ,bo ogród nie jest tak przygotowany jakbym chciała i kropka,pozdrawiam ,miłego dnia życzę i czekam z niecierpliwością ;:196

Iwonko,nie będzie pokazany,przynajmniej na razie bo nie chcę ,a rośnie szalenie ,pozdrawiam i pięknego słoneczka życzę takiego jak u mnie ;:168
Awatar użytkownika
zara
500p
500p
Od: 6 maja 2015, o 12:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martusiu wpadam na doglądniecie twoich ogrodowych aktualizacji i jestem pod wrażeniem. Ostróżki jakie już mają kwiatostany "wybudowane" coś pięknego - u mnie jeszcze ani śladu po takich widokach za to krzak bujny :lol:
Wilczomlecz Griffitha po posadzeniu od ciebie powoli odbija i startuje mocą obecnej pory roku - jeśli takie widoki mnie czekają to czekam, czekam, czekam . ;:196
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś cudownie wygląda jasnota. Piwonie na rozkwicie, ja już się boję Zośki, bo ma być, a wiadomo mnie nie ominie ;:223 ;:223 . Ciekawa jestem co i w jakim stopniu ucierpi. Najgorsze to to że zapowiadają nawet 5 dni ;:202 przygruntowych .
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Jeju jaki cudowny dywan ;:138
Martuś piwonie wyglądają przecudnie, niebawem zaczną strzelać. ;:136 ;:136
Awatar użytkownika
Shire
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 kwie 2016, o 21:33

Post »

Marto, ten modrzew z jasnotą wygląda jak z bajki. Nie wiem czy już się witałam, dobry wieczór, w każdym bądź razie. :wit
Oglądam Twój ogród z nieustającym podziwem. ;:oj
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś koperkowa już, już. ;:215 Bodziszek w pięknym kolorze, a ostróżka pospieszyła się wyjątkowo. ;:215 Róże już nas nakręcają, najmniejszy pąk cieszy. ;:173 Moje margerytki ani myślą kwitnąć. Miło spędzać czas z osobami, które podzielają nasze pasje. ;:108 Dobrej nocy i ciepłych chwil w ogrodzie. ;:196
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Martuś, pączki piwonii już taakie tłuściutkie ;:167 Powiem ci, że ostatnio bardziej czekam na te majowe królowe niż na róże.. Wyjątkowo w tym roku porosły, u ciebie też? W większe przymrozki nie wierzę. Ziemia jest już fajnie nagrzana i jeśli nawet polecą temperatury to będą oscylowały w granicach 0 stopni..
Jak to z tą telewizją jest.. dobijają się do ciebie? Możesz uchylić rąbka tajemnicy?? ;:204
Awatar użytkownika
witch
1000p
1000p
Od: 9 cze 2013, o 10:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś, ogród masz pokazowy ;:oj :D
Ta ostróżka jest wieloletnia?
Czy te białe listki z obróżką to jasnota? Ślicznie wyglądają.
Piwonia koperkowa wygląda na zdrową więc gdy zakwitnie będzie pięknie ;:108
Te kamienie wokół kwietnika faktycznie fajnie wyglądają...
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Martuś :wit
Fantastycznie wygląda ten dywan z jasnoty:)
Paczka wielgachna doszła a w niej tak dużo różnych roślinek ;:oj
strasznie dziękuję. ;:cm
Niektórych nie znam, muszę poczytać, gdzie je posadzić.Będzie co popołudniu dziś robić.Bo na razie jestem w pracy, jak na szpilkach, bo tam rośliny czekają ;:173
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Oooooo, chyba podprowadzę ci pomysł z tym dywanem z jasnoty pod modrzewiem. Ciągle nie umiem sobie tego miejsca u siebie ogarnąć. Poza tym jasnota mi niemal w lesie wyginęła. Może znajdę jakieś resztki i przesadzę, bo bardzo mi się to spodobało ;:333
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”