Ogród Marty-cz.aktualna
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty-cz.aktualna
W ogrodzie codziennie sie zmienia ,roślinki szybko rosną ,wiec zapraszam na malutki spacerek.
moje ostróżki
piękny dywan z jasnoty plamistej
białe chabry tuż tuż
piwonia koperkowa pełna ,zakwitnie ze złocieniem
pięciornik
piwonia Fan Tan uchyla rąbek tajemnicy i pokazuje kolorek
piwonia majowa też sie rumieni
Skimmia
bodziszek żałobny
zaczyna wilczomlecz Griffitha
są już i różane pączki
moje ostróżki
piękny dywan z jasnoty plamistej
białe chabry tuż tuż
piwonia koperkowa pełna ,zakwitnie ze złocieniem
pięciornik
piwonia Fan Tan uchyla rąbek tajemnicy i pokazuje kolorek
piwonia majowa też sie rumieni
Skimmia
bodziszek żałobny
zaczyna wilczomlecz Griffitha
są już i różane pączki
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu rzeczywiście ogród zapitala mój wolniej zabiera się do życia, nie ma pączków na żadnej róży Piwonie maja małe pączki, a ostróżki bujnie rosną ale do kwitnienia jeszcze im trochę. Proszę zostaw siewkę obieli dla mnie, a jak będzie późno kwitła to za rok poproszę o kupienie kwitnącej rośliny, muszę poczytać po ilu latach kwitnie. Mój pieciornik jakiś inny a też tak się nazywa Bardzo się cieszę że w końcu zdecydowałaś się na zrobienie sera i coś czuję że mocno Cię to wciągnie
Ogród pięknie wygląda , ładne ujęcie kaskadowej (nie będę ją nazywała słomianą ). Wcale się nie dziwie, że telewizje zabiegają o pokazanie go! Dobrego i spokojnego dnia
Ogród pięknie wygląda , ładne ujęcie kaskadowej (nie będę ją nazywała słomianą ). Wcale się nie dziwie, że telewizje zabiegają o pokazanie go! Dobrego i spokojnego dnia
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Pięknie się kwieci ogród Twój Martusiu co ja czytam, będzie pokazany w telewizji???
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam ,dzień dzisiaj znowu piękny,będę miała gościa w ogrodzie,wiec znowu troszkę posiedzę ,nie powiedziałam Wam ,że przedwczoraj miałam bardzo sympatycznych gości ,Anię andzię z forum z dzieciakami ,wstąpili do mnie jak wracali z Katowic z kontroli u lekarza ,Przemuś wielki zuch jakby nie był co dopiero na operacji,kopał piłkę jak prawdziwy piłkarz i dyskutował o futbolu i zachowaniach piłkarzy jako wielki ich fan ,kawałek dnia spędziłyśmy z Anią w ogrodzie spacerując moimi ścieżkami i cieszyłyśmy się ,że mogłyśmy się poznać ,dzisiaj posiedzę z moją znajomą przyjaciółką i też będzie super.
Marysiu,są dla Ciebie siewki obieli,pięciorników jest bardzo dużo odmian więc sie nie martw ,że też masz pięciornika ,serka jeszcze tylko troszkę zostało,i zaraz zrobię następny,kaskadowa na razie sie trzyma ,ale jak długo to nie wiem ,o telewizji nawet nie myślę ,bo ogród nie jest tak przygotowany jakbym chciała i kropka,pozdrawiam ,miłego dnia życzę i czekam z niecierpliwością
Iwonko,nie będzie pokazany,przynajmniej na razie bo nie chcę ,a rośnie szalenie ,pozdrawiam i pięknego słoneczka życzę takiego jak u mnie
Marysiu,są dla Ciebie siewki obieli,pięciorników jest bardzo dużo odmian więc sie nie martw ,że też masz pięciornika ,serka jeszcze tylko troszkę zostało,i zaraz zrobię następny,kaskadowa na razie sie trzyma ,ale jak długo to nie wiem ,o telewizji nawet nie myślę ,bo ogród nie jest tak przygotowany jakbym chciała i kropka,pozdrawiam ,miłego dnia życzę i czekam z niecierpliwością
Iwonko,nie będzie pokazany,przynajmniej na razie bo nie chcę ,a rośnie szalenie ,pozdrawiam i pięknego słoneczka życzę takiego jak u mnie
- zara
- 500p
- Od: 6 maja 2015, o 12:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martusiu wpadam na doglądniecie twoich ogrodowych aktualizacji i jestem pod wrażeniem. Ostróżki jakie już mają kwiatostany "wybudowane" coś pięknego - u mnie jeszcze ani śladu po takich widokach za to krzak bujny
Wilczomlecz Griffitha po posadzeniu od ciebie powoli odbija i startuje mocą obecnej pory roku - jeśli takie widoki mnie czekają to czekam, czekam, czekam .
Wilczomlecz Griffitha po posadzeniu od ciebie powoli odbija i startuje mocą obecnej pory roku - jeśli takie widoki mnie czekają to czekam, czekam, czekam .
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś cudownie wygląda jasnota. Piwonie na rozkwicie, ja już się boję Zośki, bo ma być, a wiadomo mnie nie ominie . Ciekawa jestem co i w jakim stopniu ucierpi. Najgorsze to to że zapowiadają nawet 5 dni przygruntowych .
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Jeju jaki cudowny dywan
Martuś piwonie wyglądają przecudnie, niebawem zaczną strzelać.
Martuś piwonie wyglądają przecudnie, niebawem zaczną strzelać.
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Marto, ten modrzew z jasnotą wygląda jak z bajki. Nie wiem czy już się witałam, dobry wieczór, w każdym bądź razie.
Oglądam Twój ogród z nieustającym podziwem.
Oglądam Twój ogród z nieustającym podziwem.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Martuś koperkowa już, już. Bodziszek w pięknym kolorze, a ostróżka pospieszyła się wyjątkowo. Róże już nas nakręcają, najmniejszy pąk cieszy. Moje margerytki ani myślą kwitnąć. Miło spędzać czas z osobami, które podzielają nasze pasje. Dobrej nocy i ciepłych chwil w ogrodzie.
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Martuś, pączki piwonii już taakie tłuściutkie Powiem ci, że ostatnio bardziej czekam na te majowe królowe niż na róże.. Wyjątkowo w tym roku porosły, u ciebie też? W większe przymrozki nie wierzę. Ziemia jest już fajnie nagrzana i jeśli nawet polecą temperatury to będą oscylowały w granicach 0 stopni..
Jak to z tą telewizją jest.. dobijają się do ciebie? Możesz uchylić rąbka tajemnicy??
Jak to z tą telewizją jest.. dobijają się do ciebie? Możesz uchylić rąbka tajemnicy??
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś, ogród masz pokazowy
Ta ostróżka jest wieloletnia?
Czy te białe listki z obróżką to jasnota? Ślicznie wyglądają.
Piwonia koperkowa wygląda na zdrową więc gdy zakwitnie będzie pięknie
Te kamienie wokół kwietnika faktycznie fajnie wyglądają...
Ta ostróżka jest wieloletnia?
Czy te białe listki z obróżką to jasnota? Ślicznie wyglądają.
Piwonia koperkowa wygląda na zdrową więc gdy zakwitnie będzie pięknie
Te kamienie wokół kwietnika faktycznie fajnie wyglądają...
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Martuś
Fantastycznie wygląda ten dywan z jasnoty:)
Paczka wielgachna doszła a w niej tak dużo różnych roślinek
strasznie dziękuję.
Niektórych nie znam, muszę poczytać, gdzie je posadzić.Będzie co popołudniu dziś robić.Bo na razie jestem w pracy, jak na szpilkach, bo tam rośliny czekają
Fantastycznie wygląda ten dywan z jasnoty:)
Paczka wielgachna doszła a w niej tak dużo różnych roślinek
strasznie dziękuję.
Niektórych nie znam, muszę poczytać, gdzie je posadzić.Będzie co popołudniu dziś robić.Bo na razie jestem w pracy, jak na szpilkach, bo tam rośliny czekają
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Oooooo, chyba podprowadzę ci pomysł z tym dywanem z jasnoty pod modrzewiem. Ciągle nie umiem sobie tego miejsca u siebie ogarnąć. Poza tym jasnota mi niemal w lesie wyginęła. Może znajdę jakieś resztki i przesadzę, bo bardzo mi się to spodobało