Kawałek nieba wiewióreczki
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kawałek nieba wiewióreczki
Ależ widoki miałaś cudne, można oddychać pełnymi płucami 

- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Też muszę iść na Błatnią
Ostatnim razem idąc z niej na Klimczok nie znalazłem groty Klimczoka
Dwa dni temu w radiu Katowice opowiadali właśnie o niej - kolejne wyjście w góry będzie więc w ten rejon

Ostatnim razem idąc z niej na Klimczok nie znalazłem groty Klimczoka

Dwa dni temu w radiu Katowice opowiadali właśnie o niej - kolejne wyjście w góry będzie więc w ten rejon

- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Tylko pozazdrościć takich cudownych widoków
działeczka pięknie wygląda wraz z kolorowymi tulipanami 

- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Kochani bardzo dziękuje Wszystkim za pamięć. Ja czytam na bieżąco dużo, i nawet w innych wątkach odpowiadam w myślach ale czasu mało na pisanie. W wekend miałam szkołę, podziałkowałam, urodziny cioci i komunię. Teraz odliczam dni a wręcz godziny do soboty - Wystawa Kwiatów w Chorzowie - i planuje roślinne zakupy
Zacznę od zaległych wpisów
Aniu były już te targi w Nowej Soli, jak wrażenia? Ja w tą sobotę do Chorzowa jadę - w zeszłym roku kupiłam tam 2 cudne rodusie w tym Rasputina
Już się nie mogę doczekać soboty. Dalie mam posadzone ale nie wszystkie - tylko kilka nowych a reszta tzn wszystkie stare - jeszcze w piwnicy ups Mieczyki wszystkie posadzone. Magnolie Genie widziałam na Gardenii - cudeńko - cena wbija w grunt ale jak trafie okazyjne na pewno nie będę się przed nią bronić.
Iwonko dziękuje za odwiedziny. Brenna mi bardzo pomogła, teraz w sierpniu polskie morze na kilka dni. Ale działka to lekarstwo najlepsze na wszystko. Życie ma się jedno - trzeba je przeżyć patrząc w przód
Martuś dziękuje za te słowa
Bardzo ciepło Cię pozdrawiam
Madziu dziękuje kochana
Bardzo jestem ciekawa tych mieczyków. Zwłaszcza zielonych i jeszcze takich żołtych z czerwoną plamką. Reszta jednokolorowa. Jakoś dużo ich posadziłam. Będzie z 50 razem.
Moniczko widzisz jakie los pisze scenariusze.... Bardzo się cieszę że się nam udało spotkać na Gadenii
W sierpniu Świnoujście od chyba 13... więc może się uda... pozdrawiam ciepło
Marysiu w czwartek i w sobotę byłą kumulacja w lotto i miliony mi przeszły kolo nosa a miało być na rośliny
Zakupy roślinne mimo to dalej czynię i nawet pergole drewnianą na róże... tylko róż jeszcze nie mam takich
Ewo dziękuje kochana
Moja różyczka - jeszcze w doniczce muszę jej miejsce naszykować
Pozdrawiam ciepło
cdn... wpisów później.... wybaczcie...
zdjęcia z wekendowej działeczki
czereśnia Burlat już 3metrowa - czekam na czereśnie - rok temu miała swoją pierwszą sztuk jeden

W Biedr mnie zaatakował - to wzięłam

Dymka na szczypiorek i poziomki

Kwitną borówki

Eukomisy do doniczek

Zaległe wpisy... po pracy
Pozdrawiam i słonecznego dzionka

Zacznę od zaległych wpisów

Aniu były już te targi w Nowej Soli, jak wrażenia? Ja w tą sobotę do Chorzowa jadę - w zeszłym roku kupiłam tam 2 cudne rodusie w tym Rasputina

Iwonko dziękuje za odwiedziny. Brenna mi bardzo pomogła, teraz w sierpniu polskie morze na kilka dni. Ale działka to lekarstwo najlepsze na wszystko. Życie ma się jedno - trzeba je przeżyć patrząc w przód

Martuś dziękuje za te słowa

Madziu dziękuje kochana

Moniczko widzisz jakie los pisze scenariusze.... Bardzo się cieszę że się nam udało spotkać na Gadenii

Marysiu w czwartek i w sobotę byłą kumulacja w lotto i miliony mi przeszły kolo nosa a miało być na rośliny

Ewo dziękuje kochana

cdn... wpisów później.... wybaczcie...
zdjęcia z wekendowej działeczki
czereśnia Burlat już 3metrowa - czekam na czereśnie - rok temu miała swoją pierwszą sztuk jeden

W Biedr mnie zaatakował - to wzięłam

Dymka na szczypiorek i poziomki

Kwitną borówki

Eukomisy do doniczek

Zaległe wpisy... po pracy
Pozdrawiam i słonecznego dzionka

- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Witaj Anetko! Rzuciła mi się miejscowość Jaworzno. Sentyment czuję do Jaworzna. Mamy tam przyjaciół. Pobierznie poczytałem co u Ciebie słychać na ogrodzie. Prawdą jest, że praca, samo przebywanie w śród zieleni daje możliwość ukoić smutek. Powodzenia życzę i odwiedzę Ciebie ponownie.
- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Więc widzimy sie w sierpniu jak nie wpadniesz do mnie to ja Cię w tym Świnoujściu odwiedzę, przecież to już rzut kamieniem , spadam bo sama nie wiem w co łapki włożyć
buziole

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Anetko nie byłam w Nowej Soli,nie dałam rady dojechać
Ciekawe co nowego kupiłaś,bo widzę,że działasz i to dziarsko
Poziomki mniam i szczypiorek do kanapek to lubię:)
Rasputin to super rh,mam i pięknie rośnie
Nie byłam na działce sporo czasu,zimno się zrobiło,ale jutro zamierzam pojechać
Buziaczki ślę

Poziomki mniam i szczypiorek do kanapek to lubię:)
Rasputin to super rh,mam i pięknie rośnie

Buziaczki ślę

- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
Anetko i jak zakupy -udane? Pochwal się proszę 

Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Anetko cudne widoki, uwielbiam takie pejzaże. Zakupy udane, ja szukałam jakiegoś pnącza na altankę i kupiłam milin. Niech rosnie.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No co to za rośliny, że atakują w sklepie
, ale ładny to też bym się nie opierała 

Ogrodowe widoczki piękne.
Na Błatnią wchodziłam 2 lata - czarnym szlakiem;) pięknie tam i schronisko super mają. Konie mieli jeszcze przy schronisku?
Na Błatnią wchodziłam 2 lata - czarnym szlakiem;) pięknie tam i schronisko super mają. Konie mieli jeszcze przy schronisku?
- lemonka
- Od: 17 kwie 2011, o 13:11
Znalazłam Cię Wiewióreczko
Muszę nadrobić Twój wątek i zobaczyć co u Ciebie 

- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Anetko - co u Ciebie? Czyżbyś dopiero zimą pokazała nam swój ogródek? Wtedy pewnie będzie więcej czasu. Trzymam kciuki za Ciebie! Daj znać.
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Kochani bardzo dziękuję, że o mnie pamiętacie. Różne życiowe, rodzinne i zawodowe sprawy - bardzo czasochłonne i nerwochłonne..., już za mną. Zmieniałam w tym miesiącu pracę, zbierałam kilka reklamówek jabłek w starym likwidowanym sadzie - jabłka czekają i słoiki również - póki co - soczek z marchewką. Nakupowałam mnóstwo roślin cebulowych, od kilku miesięcy mam zepsutą kosiarkę i dopiero w środę zakupiłam ale trawa mokra... relacja będzie w wekend. Póki co, bardzo gorąco ściskam Wszystkich, co pamiętają i ja pamiętam o Was
Mam zaległe zdjęcia z wycieczek z maja do Brennej, sierpnia do Świnoujścia i z przed 2 tygodni z Korbielowa i masa zdjęć zapuszczonej działki ale do zimy ( która mam nadzieje,zbyt szybko nie przyjdzie)... ogarnę temat... często bywałam na działce ale z doskoku w to lato, bo inne sprawy..
. Z myślą o Was choć zdjęcia cykałam... myślałam że wcześniej uda mi się pokazać..niż po astronomicznej jesieni
Pozdrawiam ciepło
PS Obecnie ze względu na pracę i dojazdy wstaję o 4 ... wyśpie się za miesiąc jak przesunięcie czasu

Mam zaległe zdjęcia z wycieczek z maja do Brennej, sierpnia do Świnoujścia i z przed 2 tygodni z Korbielowa i masa zdjęć zapuszczonej działki ale do zimy ( która mam nadzieje,zbyt szybko nie przyjdzie)... ogarnę temat... często bywałam na działce ale z doskoku w to lato, bo inne sprawy..

Pozdrawiam ciepło

PS Obecnie ze względu na pracę i dojazdy wstaję o 4 ... wyśpie się za miesiąc jak przesunięcie czasu

- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
ANETKo
Też trzymam kciuki aby wszystko się po Twojej myśli układało. Fajnie że dałaś znak i czekam na fotki z wojaży.

Pozdrawiam Ewula