Moje różne zakątki....
- Ola2310
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje różne zakątki....
Aniu jestem i ja u ciebie. Zastopowałam się na 10 tej stronie , ale pozwoliłam już sobie zaznaczyć wpisem że jestem i deptam ci po rabatkach.... Ślicznych zresztą i to w dwóch ogrodach...Wracam czytać dalej...Buziaki zostawiam...
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko Codziennie zaglądam do tych nowych nasadzeń, hostek, pomału rosną, cieszą.
ak sporo mam rożnych i znowu będą nasadzenia kontrastowe, bo tak najbardziej mi się podobają.
Już nowe przesadzałam , bo marginesy wzajemnie mi nie pasowały
Tak tulipanki odchodzą,ale duzo innych jest roślin pięknych. Kolory coraz bardziej widoczne, to co ja lubię najbardziej
[/b]Ola2310-Olu [/b]Witaj w moich progach. ciekawa jestem jak wypadłam ???
Mój kwiatuszek -Fiona dla WAs i wszystkich zaglądających do mnie
ak sporo mam rożnych i znowu będą nasadzenia kontrastowe, bo tak najbardziej mi się podobają.
Już nowe przesadzałam , bo marginesy wzajemnie mi nie pasowały
Tak tulipanki odchodzą,ale duzo innych jest roślin pięknych. Kolory coraz bardziej widoczne, to co ja lubię najbardziej
[/b]Ola2310-Olu [/b]Witaj w moich progach. ciekawa jestem jak wypadłam ???
Mój kwiatuszek -Fiona dla WAs i wszystkich zaglądających do mnie
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Aniu po tulipankach i u mnie już tylko wspomnieni zostało , ale i tak długo kwitły , ja już ścięłam im łodyżki i teraz żurawki ładnie wypełniaja puste miejsce .Bardzo ładne róże zakupiłaś będzie co podziwiać, ja w ubiegłym roku zaszalałam z różami i teraz niecierpliwie czekam na pierwsze kwitnienie.
- silvarerum
- 1000p
- Od: 16 kwie 2012, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczny ten ciemny tulipan, Aniu. Widzę, że Twoje majowe już w rozkwicie, a u mnie ciągle jeszcze zaciskają pąki.
Zapraszam: silvarerum czyli szwedzki ogrodnik w akcji.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=88534
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=88534
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
No nie wierzę, u Ciebie tulipany ciągle tak kwitną, a ja musiałam już tydzień temu oberwać badylki
Fajna ta ciemna piwonia. Ja mam chyba jakąś późniejszą odmianę, jest obsypana pąkami, ale wszystkie zamknięte. Lubię ich zapach
Tulam Fionę, miłego dnia Aniu!
Fajna ta ciemna piwonia. Ja mam chyba jakąś późniejszą odmianę, jest obsypana pąkami, ale wszystkie zamknięte. Lubię ich zapach
Tulam Fionę, miłego dnia Aniu!
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Hejka, gdzieś mi się zagubiłaś
Zaraz sobie przejrzę od nowa wątek, ale już widzę że masz piękne orliki i powojnik ci bajecznie kwitnie. Kupiłam sobie Pink Dream z tego rodzaju i też ma już kilka kwiatuchów. Ciekawe czy u mnie przetrwa bo mam wybitnie antytalent powojnikowy
Fiona groźna, bez zaproszenia strach zaglądać ale i tak idę zwiedzać
Zaraz sobie przejrzę od nowa wątek, ale już widzę że masz piękne orliki i powojnik ci bajecznie kwitnie. Kupiłam sobie Pink Dream z tego rodzaju i też ma już kilka kwiatuchów. Ciekawe czy u mnie przetrwa bo mam wybitnie antytalent powojnikowy
Fiona groźna, bez zaproszenia strach zaglądać ale i tak idę zwiedzać
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Jaka piękna Fiona, marzenie tak się wtulić w to futro
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Marzenko06;Aguss85; silvarerum-Sylwio; Aguss85-Agnieszko Mając kilka a może już nawet u mnie jest kilkanaście, odmian tulipanów możemy cieszy c się ich długim kwitnieniem
Ja też po przekwitnięciu,ścinam im łodyżki..Żurawki tez baedzo lubię.
Na nowe róże będę czekała z niecierpliwością,żeby zobaczyć ich kwiaty w realu.Fajnie,że też kupiłaś sobie, będzie co oglądać
Na razie tylko jedna ta piwonia rozkwita, kilka w paczkach.a na nowych jak na razie kwiatu nie widzę szkoda.
April-Jolu witaj.Fajnie,że jesteś Ten twój kot to zjawiskowy, piękny. Mój inny.Oj nie ma czego się bać.To łagodny kot,ale dla domowników.Obcym nie da się dotknąć
Oj fajnie,że kupiłaś sobie ten wczesny powojnik,Uda się , zobaczysz,będzie rósł.
Shire-Moniś. A wtulaj się ile chcesz w Fioncię .a wiesz, ona nie rozumnie jak ją wołać kici, kici..Tylko Fiona i już biegnie
floks kanadyjski- trochę mu juz tloczno między dyptamem a Trzmieliną Sunspot
Wielosił błękitny- jeszcze młody , mały, bo maja sadzonkę dostałam na jesieni
Moja azalia dopiero zaczyna:)
Ja też po przekwitnięciu,ścinam im łodyżki..Żurawki tez baedzo lubię.
Na nowe róże będę czekała z niecierpliwością,żeby zobaczyć ich kwiaty w realu.Fajnie,że też kupiłaś sobie, będzie co oglądać
Na razie tylko jedna ta piwonia rozkwita, kilka w paczkach.a na nowych jak na razie kwiatu nie widzę szkoda.
April-Jolu witaj.Fajnie,że jesteś Ten twój kot to zjawiskowy, piękny. Mój inny.Oj nie ma czego się bać.To łagodny kot,ale dla domowników.Obcym nie da się dotknąć
Oj fajnie,że kupiłaś sobie ten wczesny powojnik,Uda się , zobaczysz,będzie rósł.
Shire-Moniś. A wtulaj się ile chcesz w Fioncię .a wiesz, ona nie rozumnie jak ją wołać kici, kici..Tylko Fiona i już biegnie
floks kanadyjski- trochę mu juz tloczno między dyptamem a Trzmieliną Sunspot
Wielosił błękitny- jeszcze młody , mały, bo maja sadzonkę dostałam na jesieni
Moja azalia dopiero zaczyna:)
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Może i floksikowi ciasno, ale się nie poddaje i rwie do przodu A azalia lada chwila otworzy stulone pąki. Azalie mają cudne kolory, takie żaróweczki
Wielosiła mam, ale w tym roku jakiś blady , Twój intensywny w kolorze
Wielosiła mam, ale w tym roku jakiś blady , Twój intensywny w kolorze
- iwek
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Ależ Aniu piękności pokazujesz i clematis i orliki cudne.Ja kiedyś orlików nie doceniałam
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Małgosiu hostowisko po świerkiem już piękne. Masz je dorodne w Bukowym to i w nowym muszą być w kilku miejscach. Też robię pod klonem i zakładam, że podlewanie będzie konieczne. Piękny pąk piwonii, ale się pospieszyła.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu azalie zaczynają kwitnienie, kwitną baletnice w kusych spódnicach w tym roku wyjątkowo cudne .Coraz więcej pojawia sie kwiatów bo tulipany powoli odchodzą w zapomnienie