Budowa zielonego świata
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu ten kwietniczek na ścianie prezentuje się rewelacyjnie z tymi pnączakami. Wzór nieoklepany. Bardzo mi się podoba.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej!
Poczytalam sobie tu troszke...i poogladalam...naprawde super masz te roslinki!!! i rybki!!!! i w ogole mnie zainspirowalas ta papryczka!!! na wiosne koniecznie posieje nasionka! Mam tez zamiar pomidorki koktajlowe posiac..no zobaczymy jak to mi wyjdzie..
Pozdrawiam:)[/list]
Pozdrawiam:)[/list]
" Drogowskazy mogą zrobić z szosy labirynt"(Stanisław Jerzy Lec)
Kwiaty w domu Beti.
Kwiaty w domu Beti.
- Teresa600
- Od: 10 mar 2008, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu......super nowości i kwietniczek............juz oczami wyobrazni widzę jak je zapełnisz.
jak tam Twój-mój grudniaczek biały,bo rózówy widzę że trzyma sie dzielnie.Moje szczepki grudniaczka niestety padają .Jak naprawie aparat wstawię fotki. Nie poddaje sie jednak i walczeę o ich przeżycie, dopóki całkiem nie padną. Najbardziej mi żal zdobytej w OBI szczepki pomaarańczowej.Chciałam zrobicćsobie taki kolorowy mix w jednej doniczce
jak tam Twój-mój grudniaczek biały,bo rózówy widzę że trzyma sie dzielnie.Moje szczepki grudniaczka niestety padają .Jak naprawie aparat wstawię fotki. Nie poddaje sie jednak i walczeę o ich przeżycie, dopóki całkiem nie padną. Najbardziej mi żal zdobytej w OBI szczepki pomaarańczowej.Chciałam zrobicćsobie taki kolorowy mix w jednej doniczce