Moje różne zakątki....
- Ola2310
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje różne zakątki....
Aniu pięknie kwitną ci powojniki.
Znasz ich nazwy?
Dobrze że kotek już dochodzi do siebie. Żal patrzeć jak z naszymi pupilami coś się dzieje.
Znasz ich nazwy?
Dobrze że kotek już dochodzi do siebie. Żal patrzeć jak z naszymi pupilami coś się dzieje.
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak słyszę że ktoś skrzywdził kota to się we mnie gotuje! Grr! Mam przykre doświadczenia bo mojego też ktoś parę lat temu okropnie potraktował, nie wiem który sąsiad jest taki bez serca, ale jak jestem miłą osobą i ludziom dobrze życzę tak temu kto to zrobił serdecznie życzę by i jego tak potraktowano.
Buziaki i zdrówka dla Was obu! Pięknie Twój ogród wygląda, zdrowiej żeby się tym nacieszyć
Buziaki i zdrówka dla Was obu! Pięknie Twój ogród wygląda, zdrowiej żeby się tym nacieszyć
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Tulap-Mateuszu; cyma2704-Soniu;wonko0042;Olu2310; Aguss85-Agnieszko
Coś zdrowienie mi nie wychodzi.Paskuda jakiś ten wiruś, jak chwycił tak trzyma .Ale nawet po lekach jutro planuję po trochę pielić rabaty z zielska. Bo zarosnę na całego!! I zamiast kwiatów będą chwasty kwitnące
Z Fioną to się stało tu w mieście.Na Dębowym nikt by jej nie skrzywdził, chyba,że jakiś kotek chciałby.Ale ona nie da się podejść na 1, 5 metra.Walczy od razu.( na sąsiednie dzialki przechodzi inne koty też tu zaglądają. Ale ja ich nawet nie wyganiam.A ona musiała przejść o jedną działkę dalej.Tam pan ma gołębie.I pewnie jak zobaczył kota, to przegonił czymś.Ale ona na ptaki nie umie polować, bo to był blokowiskowy kot.I tak jakoś dzięki działce po 3 latach sama zaczęła myszki łapać.Najpierw do zabawy żywe.I często dalej tak jest.Ale często już je podgryzie.I nornice też.Bo widziałam ofiary na tarasie No cóż różni są ludzie.Szkoda,że nie znająć kota, od razu tak traktują.A gdyby nie nasza i pomoc medyczna,ciężko z nią było.
Ale dobrze,że z nią chociaż już dobrze.
Olu ten niebieski to clematis President.A różowy Ville de Lyon
kolejne i ostatnie jakie mam orliki zakwitają
piękne orlikowe sukienki
Dyptam rozkwita też
Coś zdrowienie mi nie wychodzi.Paskuda jakiś ten wiruś, jak chwycił tak trzyma .Ale nawet po lekach jutro planuję po trochę pielić rabaty z zielska. Bo zarosnę na całego!! I zamiast kwiatów będą chwasty kwitnące
Z Fioną to się stało tu w mieście.Na Dębowym nikt by jej nie skrzywdził, chyba,że jakiś kotek chciałby.Ale ona nie da się podejść na 1, 5 metra.Walczy od razu.( na sąsiednie dzialki przechodzi inne koty też tu zaglądają. Ale ja ich nawet nie wyganiam.A ona musiała przejść o jedną działkę dalej.Tam pan ma gołębie.I pewnie jak zobaczył kota, to przegonił czymś.Ale ona na ptaki nie umie polować, bo to był blokowiskowy kot.I tak jakoś dzięki działce po 3 latach sama zaczęła myszki łapać.Najpierw do zabawy żywe.I często dalej tak jest.Ale często już je podgryzie.I nornice też.Bo widziałam ofiary na tarasie No cóż różni są ludzie.Szkoda,że nie znająć kota, od razu tak traktują.A gdyby nie nasza i pomoc medyczna,ciężko z nią było.
Ale dobrze,że z nią chociaż już dobrze.
Olu ten niebieski to clematis President.A różowy Ville de Lyon
kolejne i ostatnie jakie mam orliki zakwitają
piękne orlikowe sukienki
Dyptam rozkwita też
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj przepiękny masz ogród ... i chetnie będę tutaj wracać .. jeżeli pozwolisz
Robisz cudne fotki .. a przy Hostach slinka pociekła mi porawie na klawiature ... to oje ulubienice ależ ich masz .. och i ach ..
Robisz cudne fotki .. a przy Hostach slinka pociekła mi porawie na klawiature ... to oje ulubienice ależ ich masz .. och i ach ..
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Zdróweczka Aniu teraz coraz gorsze wirusy panują ,ze trudno je wyleczyć i ciągną sie w nieskończoność.Słabemu człowiekowi to się niczego nie chcea tu trza pracować .Fotki jak zwykle sliczne i ten orlik czerwono biały również ładniutki
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,śliczne masz kwitnące kwiatuszki w ogrodzie,jakoś żadnego zielska nie widać,tylko ład i porządek ,zdrowia życzę ,bo bez niego nie ma i ogrodu,bardzo dużo ludzi choruje,ja zresztą też ,zaziębiłam się w sobotę i do dzisiaj jestem na antybiotyku.ale już praktycznie mi przeszło,więc tydzień to chyba norma,orliki masz cudowne ,pozdrawiam
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
witajcie!!normalnie nie moge sie wykaraskać z tego choróbska.ale po ranny juz zastrzyku i lekach zbieram sie na działkę.A czy coś zrobię, czy tam będę odpoczywac i dochodzić do siebie.Zobaczymy.
Odpowiem jutro, bo czasu mało.a moje ruchy spowolnione
Może wam sie nie podoba ,ale mi na razie tak.Przy domu, a raczej z tyłu
Sąsiada krzywy płot zakryty
tarasowe
Ten taras jest pod duzym orzechem
Waga jeszcze mojej babci.A lobelię bardzo lubię
Odpowiem jutro, bo czasu mało.a moje ruchy spowolnione
Może wam sie nie podoba ,ale mi na razie tak.Przy domu, a raczej z tyłu
Sąsiada krzywy płot zakryty
tarasowe
Ten taras jest pod duzym orzechem
Waga jeszcze mojej babci.A lobelię bardzo lubię
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Aniu zdrowiej, bo ogród czeka. A kącik jest superowy i bardzo potrzebny. Ja też mam jeszcze potrzeba zasłonięcia kawałeczka od strony trójkatów.Po za tym da to trochę cienia i prywatności.
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Aniu, pomysł z wagą super. Przynajmniej od razu będziesz wiedziała ile przybrały lobelie na wadze w ciągu lata
Mnie się też ten kącik bardzo podoba, a z tym czerwonym obrusem to nawet bardzo bardzo.
Dobrego zdrówka życzę i pozdrawiam.
Mnie się też ten kącik bardzo podoba, a z tym czerwonym obrusem to nawet bardzo bardzo.
Dobrego zdrówka życzę i pozdrawiam.
- Ola2310
- Kontakt:
Aniu niedobrze że choróbsko nie chce cię opuścić... Nie daj się , walcz...
Super że z kotkiem już w porządku.
Widzę że też zrobiłaś kompozycję ze skrzynią po jabłkach. Cudnie.
A waga z roślikami to super pomysł.
Super że z kotkiem już w porządku.
Widzę że też zrobiłaś kompozycję ze skrzynią po jabłkach. Cudnie.
A waga z roślikami to super pomysł.
Ważne,żeby Tobie się podobał
Ogólnie mi się też podoba,chociaż ten czerwony zbyt się rzuca w oczy jak na mój gust
Ogólnie mi się też podoba,chociaż ten czerwony zbyt się rzuca w oczy jak na mój gust
- iwek
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Aneczko wpadam do Ciebie by się napatrzeć na orliki,a tu patrzę a Ty chora dużo zdrówka Ci kochana życzę i twojemu kotkowi również.Mój też z ubitą łapką chodził ,ale gdzie nałapał jak on ciągle przed domem się wygrzewa Śliczny sobie zrobiłaś tarasik,ale krzesełka masz rewelacyjne
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Ola2310
- Kontakt:
A ze mnie gapa.
Miałam pochwalić kącik a skupiłam się jak zwykle na roślinach. Cudny kącik stworzyłaś.Mnie by też przydały siętakie panele drewniane ale to wszystko kosztuje niestety. Z obrysem czerwonym pięknie. Przyciąga uwagę ale o to właśnie chodzi. Pięknie.
Miałam pochwalić kącik a skupiłam się jak zwykle na roślinach. Cudny kącik stworzyłaś.Mnie by też przydały siętakie panele drewniane ale to wszystko kosztuje niestety. Z obrysem czerwonym pięknie. Przyciąga uwagę ale o to właśnie chodzi. Pięknie.
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Aniu , zdrowiej i Fionę wygłaskaj. Żadne zwierzę, czy to z rodowodem czy bez, nie zasługuje na potraktowanie kamieniem
Piękne masz klematisy i orliki. Orliki w najprzeróżniejszych kolorach
Fajny stworzyliście kącik odgradzający od sąsiada. Świetne są te czerwone skrzynie po jabłkach, bardzo pasują do całości. Ta pergola aż się prosi żeby coś przy niej posadzić. Przyznaj się, masz już jakiś pomysł?
Co to za roślina na zdjęciu pomiędzy goździkami?
Nie przesadzaj z aktywnością w czasie choroby, to nie jest dobry pomysł Lepiej wyleżeć, to co nieuniknione. Zdrówka Ci życzę
Piękne masz klematisy i orliki. Orliki w najprzeróżniejszych kolorach
Fajny stworzyliście kącik odgradzający od sąsiada. Świetne są te czerwone skrzynie po jabłkach, bardzo pasują do całości. Ta pergola aż się prosi żeby coś przy niej posadzić. Przyznaj się, masz już jakiś pomysł?
Co to za roślina na zdjęciu pomiędzy goździkami?
Nie przesadzaj z aktywnością w czasie choroby, to nie jest dobry pomysł Lepiej wyleżeć, to co nieuniknione. Zdrówka Ci życzę
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Aneczko, życzę Tobie i Fionie szybkiego powrotu do zdrowia.
Długo mnie u Ciebie nie było , a tu kolorowe kwiaty i żyjątka przeróżne, jak zwykle, pięknie sportretowane. Tulipany miałaś piękne. Czyżby Twój ogród ominęły choroby cebulowych? Ja nie mam szczęścia do wczesnego liliowca - miałam dwie sadzonki, a teraz jeden szczypiorek, wątpię, czy coś z niego będzie...
Długo mnie u Ciebie nie było , a tu kolorowe kwiaty i żyjątka przeróżne, jak zwykle, pięknie sportretowane. Tulipany miałaś piękne. Czyżby Twój ogród ominęły choroby cebulowych? Ja nie mam szczęścia do wczesnego liliowca - miałam dwie sadzonki, a teraz jeden szczypiorek, wątpię, czy coś z niego będzie...
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2