MARYSIU Yellow Crown ma bardzo ciężkie kwiaty nawet jak nie pada .Nigdy w całości się nie otwarły, a jest podłożona z każdej strony ,żeby widać było kwiaty .Raczej nie polecałabym jej nikomu, bo co to za efekt podnosić kwiaty żeby było je widać, czy żeby móc je powąchać .U nas też dzisiaj calutki dzień padało lecz co to za deszcz pod większymi różami dalej sucho .Dobrze ,ze trochę się ochłodziło to kwiaty dłużej wytrzymają
JOASIU dzisiaj Maigoldem króluje także Louise Odier na pergoli i nie tylko.Zaczyna się różany festiwal
ANDRZEJU no cóż z oczętami trzeba będzie trochę poczekać, a może wcale nie zatrybić ten patyczek już tak miałam i to nie raz .Ile razy patyczek miał listki ,a potem

No to ogórki górą a pomidory dołem

Może spróbuj te patyczki wsadzić do ziemi i nakryć Ja jakoś do doniczek nie jestem przekonana
BEATKO kolor ładny tylko te kwiaty ciężkie jak diabli i żadna z nich pociecha.Inne trzymają kwiaty w górze, a ona dołem przecież nie będę się przy niej czołgać
GABI mój ma ciutek słonka rano a potem po południu .W ubiegłym roku miał końcówki płatków przypalone więc spokojnie dłużej wytrzyma.
EWUNIU Ogrodnica wygryza w kwiatach dziury ,a Kwieciak ciach i po pąku .U mnie grasuje mączniak prawdziwy , a u Ciebie może mączniak rzekomy .Moje liście pokryte są od spodu białym nalotem nawet ogonki pąków mają ten nalot .Widać to na Muzykantach .Moja LO jest prowadzona na pergoli i na siatce