Moje niebo cz.1
Witaj Wisienko! Bardzo Ci dziękuję za to, że po roku wpatrywania sie w ziemię sprowokowałaś mnie i myślę , że pozostałą forumową brać zerknąć czasem w górę!Pozdrawiam serdecznie!
Ogród nad Oranią
Z miłością do Ogrodu - Orania
Z miłością do Ogrodu - Orania
- $ZWARIOWANA$
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 21 lis 2008, o 20:27
Witajcie moi drodzy,naoglądałam się tych ślicznych widoków,naprawde są wspaniale wiem dobrze o tym że najpiękniejsze chwile zatrzymują zdjęcia,gdyż jestem fotografem dlatego postanowiłam pokazać wam moje ujęcia które sama zrobiłam...
Jest to Zorza Polarna którą ujęłam o godz.0:40 w Polsce Zorza powstaje gdy naładowane cząstki wiatru słonecznego trafiają na ziemską magnetosferę.Poruszają się wzdłuz pola magnetycznego i zderzają się z atomami gazów w górnych warstwach atmosfery najczęściej na wysokości 80-1000km.Atomy te są wzbudzane do świecenia.No to tyle nie będe was zanudzać...Miłego oglądanka...
Jest to Zorza Polarna którą ujęłam o godz.0:40 w Polsce Zorza powstaje gdy naładowane cząstki wiatru słonecznego trafiają na ziemską magnetosferę.Poruszają się wzdłuz pola magnetycznego i zderzają się z atomami gazów w górnych warstwach atmosfery najczęściej na wysokości 80-1000km.Atomy te są wzbudzane do świecenia.No to tyle nie będe was zanudzać...Miłego oglądanka...
Kocham wspaniałą przyrodę która nas otacza...
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- $ZWARIOWANA$
- 20p - Rozkręcam się...
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj piękne, piękniste te Wasze nieba!
Jest na co popatrzeć.
Oranio - cała przyjemność po mojej stronie! Cieszę się, że nie muszę tylko swoich
fotek oglądać.
Zwariowana! Jak zobaczyłam to zdjęcie, to myślałam, że to fotomontaż!
Zorza u nas? W Polsce?! Coś niezwykłego!?
Ależ miałaś szczęście!
Jest na co popatrzeć.
Oranio - cała przyjemność po mojej stronie! Cieszę się, że nie muszę tylko swoich
fotek oglądać.
Zwariowana! Jak zobaczyłam to zdjęcie, to myślałam, że to fotomontaż!
Zorza u nas? W Polsce?! Coś niezwykłego!?
Ależ miałaś szczęście!
Pozdrawiam serdecznie
- $ZWARIOWANA$
- 20p - Rozkręcam się...
Witaj KBM jest mi niezmiernie miło czytać tak pochwalającą opinie co do moich fotografii..W moim zawodzie jest to rzadko spotykane wciąż tylko wymagają więcej,lepiej itd.No ale cóż taka praca nie każdy potrafi docenić sztukę...Dziękuje wszystkim za miłe towarzystwo wklejam moje następne ujęcie
Miłe pozdrowionka...
Miłe pozdrowionka...
Kocham wspaniałą przyrodę która nas otacza...
- $ZWARIOWANA$
- 20p - Rozkręcam się...
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.