Śliczny prezent, widać wybranek zna się na rzeczy. Mój również chciał mi sprawić niespodziankę i kupił mi przepięknego falka, który cudownie kwitnął, jednak nie zwrócił uwagi na stan korzeni i teraz muszę walczyć o tego kwiatka, żeby wybrankowi nie było przykro.
@NIKA 2011 - Iza i @miss_patrycja dziękuję za miłe słowa. Ja też miałam niespodziankę w korzeniach i za dużo mchu w donczce. Obecnie storczyk odpoczywa już do nastepnęgo razu jak się uda
Halinko czyżby nic u Ciebie nie kwitło? Z niecierpliwością czekam na jakąś aktualizację, jak się sprawuje przepiękny żółty storczyk z Twoich pierwszych postów, rok temu wyglądał cudownie, a mam słabość do żółtków, dlatego jestem ciekawska!
Przykro mi nic nowego nie ma. Storczyki znów odpoczywają miały niby pędy, ale pojawił się przędziorek i inne problemy i teraz nie ma nic. Muszę czekać, ale zapraszam Patrycjo do drugiego wątku póki co
halinkab pisze:Przykro mi nic nowego nie ma. Storczyki znów odpoczywają miały niby pędy, ale pojawił się przędziorek i inne problemy i teraz nie ma nic.