Ogród Asi
Re: Ogród Asi
Witam wszystkich miłych gości - Żabeczko, Gorzatko76, Zielona Aniu, Esmeraldo, Iwonko, Małgosiu, Lawendo, Tajko i Dominiko
Z góry przepraszam za zaniedbywanie wątku. Siedzę stale w szpitalu u taty, który źle znosi psychicznie perspektywę 8 tygodniowego pobytu (jest na rehabilitacji po udarze), tak więc na ogród, forum mam niewiele czasu.
Pogoda ładna , chwasty szaleją, mszyce też, o ślimakach nie wspomnę....tylko czasu brak by to wszystko ogarnąć. A jeszcze za parę dni krótki urlop, zaplanowany już dawno.
Udało mi się pstryknąć parę zdjęć w tym tygodniu.
Kwitną piwonie, jedną (białą) odkryłam w tym roku. To pozostałość po poprzednich właścicielach, która nie kwitła przez 3 lata aż tu nagle pewnego dnia
Powojniki
Kwiaty żurawki takie niepozorne
Hortensja pnąca
Mój jeden z kotów upodobał sobie krzewuszkę, stale tu śpi
Rodgersja w tym roku wystartowała późno, ale aktualnie liście ma gigantyczne. Ciekawe czy zakwitnie??
I jeszcze trochę roślinek.
I pokażę co się dzieję w warzywniaku
Pozdrawiam
Z góry przepraszam za zaniedbywanie wątku. Siedzę stale w szpitalu u taty, który źle znosi psychicznie perspektywę 8 tygodniowego pobytu (jest na rehabilitacji po udarze), tak więc na ogród, forum mam niewiele czasu.
Pogoda ładna , chwasty szaleją, mszyce też, o ślimakach nie wspomnę....tylko czasu brak by to wszystko ogarnąć. A jeszcze za parę dni krótki urlop, zaplanowany już dawno.
Udało mi się pstryknąć parę zdjęć w tym tygodniu.
Kwitną piwonie, jedną (białą) odkryłam w tym roku. To pozostałość po poprzednich właścicielach, która nie kwitła przez 3 lata aż tu nagle pewnego dnia
Powojniki
Kwiaty żurawki takie niepozorne
Hortensja pnąca
Mój jeden z kotów upodobał sobie krzewuszkę, stale tu śpi
Rodgersja w tym roku wystartowała późno, ale aktualnie liście ma gigantyczne. Ciekawe czy zakwitnie??
I jeszcze trochę roślinek.
I pokażę co się dzieję w warzywniaku
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu współczuję Ci choroby Taty, wiem co to znaczy, gdyż mój M miał udar, ale po rehabilitacji wrócił do pracy.
Piękne masz piwonie, zakwitły, gdyż wyczuły dobrą rękę do kwiatów.
Hortensja tak ładnie się wspina, ja swoją głupio posadziłam, na ziemi, przy pniu drzewa.
Piękne masz piwonie, zakwitły, gdyż wyczuły dobrą rękę do kwiatów.
Hortensja tak ładnie się wspina, ja swoją głupio posadziłam, na ziemi, przy pniu drzewa.
Duuużo się u Ciebie dzieje
Ta biała piwonia... też mam taką po poprzednich właścicielach
Hortensja pięknie kwitnie...
Zdrówka dla Taty
Ta biała piwonia... też mam taką po poprzednich właścicielach
Hortensja pięknie kwitnie...
Zdrówka dla Taty
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu, biała piwonia śliczniutka. Ostatnio mam "fazę" na piwonie . To tak cudne kwiaty, że chciałabym mieć wszystkie
Perspektywa tylu tygoni w szpitalu na pewno dołuje tatę, ale będą po tym czasie jakieś postępy i tego trzeba sie trzymać i wierzyć w lepsze jutro
Perspektywa tylu tygoni w szpitalu na pewno dołuje tatę, ale będą po tym czasie jakieś postępy i tego trzeba sie trzymać i wierzyć w lepsze jutro
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu, przede wszystkim zdrowia dla Taty!
Ogród wygląda cudownie, rodgersja do pozazdroszczenia. Widoki urzekające, także warzywnik, widać dobrą rękę
Ogród wygląda cudownie, rodgersja do pozazdroszczenia. Widoki urzekające, także warzywnik, widać dobrą rękę
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trzymaj się Asiu. Masz ciężkie chwile przed sobą.
Ogród jak zwykle przepiękny, mimo, że nie masz na niego czasu.
Ogród jak zwykle przepiękny, mimo, że nie masz na niego czasu.
No właśnie miałam trudności ostatnio z odnalezieniem Twego wątku, już rozumiem, współczuję...
Ale obejrzałam ostatnie zdjęcia, pięknie! Powojnik różowy bardzo ładny i pełny, jaki to?
Ale obejrzałam ostatnie zdjęcia, pięknie! Powojnik różowy bardzo ładny i pełny, jaki to?
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Asiu, trzymaj się, pamiętamy o Tobie
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie żałuję że trafiłam do twojego ogrodu. Jest bardzo piękny schludny i zadbany Z zazdrością patrzę na te wysokie drzewa które nadają charakter i klimat.
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.