Doniczkowe Barbry13
- Aurelia92
- 100p
- Od: 15 lip 2015, o 23:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Doniczkowe Barbry13
Fuksje jak malowane
Biała zwróciła moją szczególną uwagę
Pięknie, kwiatowo i kolorowo
Biała zwróciła moją szczególną uwagę
Pięknie, kwiatowo i kolorowo
Sara
Gwiazdy są piękne, ponieważ na jednej z nich istnieje kwiat, którego nie widać. Antoine de Saint-Exupéry
Mój mały zielony Raj
Gwiazdy są piękne, ponieważ na jednej z nich istnieje kwiat, którego nie widać. Antoine de Saint-Exupéry
Mój mały zielony Raj
- piasek pustyni
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
Basiu - podziwiam Cię za tak niewiarygodnie różnorodną ilość roślin! Fuksje jak malowane, wyobraźnia aż huczy Piękne!
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 19 maja 2016, o 14:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co za widoki! Fuksje piękne, przepiękne. Aż zazdrość mnie ściska, bo moje padły od słońca zapomniane na balkonie
-
- 500p
- Od: 3 gru 2014, o 11:29
Basiu fuksje masz naprawdę śliczne
Thalii to ja nawet nigdzie nie widziałam i nie słyszałam tym bardziej o takiej
Ja mam jedną. Słonko już coraz niżej w ciągu dnia i zaczyna mi ją przypalać, a nie mam już gdzie jej upchnąć na balkonie, więc pewnie niedługo mi całkiem padnie
Thalii to ja nawet nigdzie nie widziałam i nie słyszałam tym bardziej o takiej
Ja mam jedną. Słonko już coraz niżej w ciągu dnia i zaczyna mi ją przypalać, a nie mam już gdzie jej upchnąć na balkonie, więc pewnie niedługo mi całkiem padnie
Dziękuję Wam kochani za miłe memu sercu wizyty.
Obiecałam Monice zbioróweczkę fuksji, ale trochę ucierpiały podczas mojej nieobecności, więc muszę je podkurować. Mój zastępca nie usłyszał nawet pomruku niezadowolenia, bo i tak miał dużo obowiązków, z którymi bardzo dobrze sobie poradził.
U mnie pomidorowo ostatnio, ale bez szaleństw. I żeby nie były same warzywa, to na początek trochę samosiejek
Kleome kolczaste - wysiało się w hortensji
Petunia, ta z kolei wysiała się przy płytce chodnikowej i udało jej się wykiwać kosiarkę
Lobelia, rosła w ub. roku w doniczce na murku obok, a teraz w ogórkach
I tak dotarliśmy do warzyw- pomidorki. Mój faworyt, to Faworyt . Nie pęka po deszczu i da się go zjeść od razu, bo nie jest ogromny, jak np. Severnye. Kiedy M. wszedł w pomidory i zobaczył ogromne właśnie Severnye, to zapytał- nie przesadziłaś Baśka?
No więc Faworyt
Pękająco uśmiechnięty Blue Ridge
Owocowy w smaku pomarańczowy w kolorze Persimon
Pod grona z pomidorami musiałam podstawić doniczki, bo łamały się pod ciężarem owoców
Zbioróweczka
Koktajlówka Chicco Rosso- przepysznie słodka i chyba fotogeniczna.
Mam nadzieję, że dotrwaliście do końca
Obiecałam Monice zbioróweczkę fuksji, ale trochę ucierpiały podczas mojej nieobecności, więc muszę je podkurować. Mój zastępca nie usłyszał nawet pomruku niezadowolenia, bo i tak miał dużo obowiązków, z którymi bardzo dobrze sobie poradził.
U mnie pomidorowo ostatnio, ale bez szaleństw. I żeby nie były same warzywa, to na początek trochę samosiejek
Kleome kolczaste - wysiało się w hortensji
Petunia, ta z kolei wysiała się przy płytce chodnikowej i udało jej się wykiwać kosiarkę
Lobelia, rosła w ub. roku w doniczce na murku obok, a teraz w ogórkach
I tak dotarliśmy do warzyw- pomidorki. Mój faworyt, to Faworyt . Nie pęka po deszczu i da się go zjeść od razu, bo nie jest ogromny, jak np. Severnye. Kiedy M. wszedł w pomidory i zobaczył ogromne właśnie Severnye, to zapytał- nie przesadziłaś Baśka?
No więc Faworyt
Pękająco uśmiechnięty Blue Ridge
Owocowy w smaku pomarańczowy w kolorze Persimon
Pod grona z pomidorami musiałam podstawić doniczki, bo łamały się pod ciężarem owoców
Zbioróweczka
Koktajlówka Chicco Rosso- przepysznie słodka i chyba fotogeniczna.
Mam nadzieję, że dotrwaliście do końca
- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Brawa dla petuniibarbra13 pisze: ... Petunia, ta z kolei wysiała się przy płytce chodnikowej i udało jej się wykiwać kosiarkę ...
Basiu - szaleństwo pomidorowe normalnie
Ale piękne zarówno w kolorkach jak i w kształtach !!
Najfajniejsze oczywiście te podłużne, te papryczkowate
Narobiłaś mi apetytu, idę jeść
Pozdrawiam i zapraszam
No to smacznego .
Z kształtów niebezpiecznie jest się śmiać
Z kształtów niebezpiecznie jest się śmiać
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Piękne rośliny, piękne zdjęcia i smakowitości że hej!
Wszystkie po kolei gatunki pomidorów wyglądają ślicznie, a ich zbiorówka imponująca! Myślę, że w smaku również nie zawodzą.
Smacznego życzę!
Dziwaczne dla mnie laika Kleome kolczaste piękne i chociaż nie jadalne ale niesamowicie dekoracyjne.
Wszystkie po kolei gatunki pomidorów wyglądają ślicznie, a ich zbiorówka imponująca! Myślę, że w smaku również nie zawodzą.
Smacznego życzę!
Dziwaczne dla mnie laika Kleome kolczaste piękne i chociaż nie jadalne ale niesamowicie dekoracyjne.
-
- Od: 23 sie 2010, o 11:08
Lobelia - cwaniara, pewnie jak miałaś dla niej plan, to akurat nie wzeszła, co ? Moje lobelie z wysiewu zaczęły kwitnąć dopiero kilka dni temu. Z petunii też niezła sztuka, ładny kolor
Zbiór pomidorów na pewno udany, teraz smaczne dni przed Tobą . Mnie niestety część dużych pomidorów pogniła i 90% zbiorów to koktajlówki.
Zbiór pomidorów na pewno udany, teraz smaczne dni przed Tobą . Mnie niestety część dużych pomidorów pogniła i 90% zbiorów to koktajlówki.
Monika
U Wiśni (roślinkowy mix)
Zbieranina Wiśni (kaktusy)
U Wiśni (roślinkowy mix)
Zbieranina Wiśni (kaktusy)
- Asik1
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 6 lut 2016, o 16:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basiu, jak widać Twoje roślinki mają własne zdanie na temat miejsca, w którym będą rosnąć
Pomidory są wspaniałe - gratulacje
Pomidory są wspaniałe - gratulacje
Pozdrawiam,
Asia
"Wszystko jest możliwe, a co nie jest, zajmuje tylko trochę więcej czasu." (Arre Dahl)
Asia
"Wszystko jest możliwe, a co nie jest, zajmuje tylko trochę więcej czasu." (Arre Dahl)
- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
To ile największy pomidor ważył?
- Akwelan_2009
- Od: 10 sty 2009, o 19:27
- piękny kwiat, przyznam się po raz pierwszy widzę, bardzo ładnie wygląda .barbra13 pisze:Kleome kolczaste - wysiało się w hortensji
Pamiętaj o bliskich, jeśli chcesz by oni pamiętali o tobie !!!
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
Mieczysław
Sukulenty, ale nie kaktusy cz. I. cz. II. cz. III. cz. IV. cz.V
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
U mnie przy dłuższych wyjazdach tez wiele mam do podciągnięcia ale przeważnie przesuszone bo zakaz lania wody na wyczucie.
Ten pomidorek wygląda genialnie ma taki cudowny uśmiech
Ten pomidorek wygląda genialnie ma taki cudowny uśmiech