Storczyki Anusski

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj Aniu, wzięło Cie na całego :lol: a pamiętałam jak się zarzekałaś że ten pierwszy będzie ostatnim :lol:
Piękny nowy nabytek, masz same oryginalne okazy :!:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

ten jest wyjątkowo ładny i oryginalny. podoba mi się.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu, faktycznie śliczny Twój zakup. Wcale nie dziwię się, że nie mogłaś mu się oprzeć :D I osłonkę dobrałaś mu rewelacyjną, dodatkowo podkreśla jego piękno :D
Awatar użytkownika
BEATA55555
200p
200p
Od: 22 wrz 2008, o 17:05

Post »

Jaki słodziutki!
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Jest śliczny ;:8 Lubię takie oryginalne storczyki ;:32 i do tego jeszcze tak ładnie dobrana osłonka. Wszystko robi niesamowite wrażenie ;:33 ;:33 ;:33 ;:33
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Piękne.... :shock: i jakie niezwykłe... :shock: , a ten ostatni w tej pieknej osłonce wyglada bardzo elegancko i oryginalnie Obrazek .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Anusska
1000p
1000p
Od: 10 paź 2008, o 15:59

Post »

Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa ;:114

Jeanne, mówić a robić to dwie różne sprawy :lol: A storczykom zawsze trudno jest się oprzeć... :roll:
Storczykowa, jak tam Twoja aktualna "lista chciejstw" :?: Założę sie, że nie jedna pozycja Tobie przybyła. :)
AGNESS, ja po prostu nie chciałam, żeby pozostałe dwa storczyki czuły się samotne. Poza tym tak ładnie stał na półce i prosił, żebym go kupiła. :roll:
BEATA55555, ciekawe czy byłby smaczny. Ale wolę nie próbować ;:112
Mamba, dziękuję :oops: Ale i tak nigdy nie przebiję Twojej kolekcji :roll: Chyba, że założę szklarnię :wink:
Tulipan998, staram się wybierać najoryginalniejsze storczyki, żeby starczyło na nie miejsca. Ale jakbym kiedyś spotkała zwykłego białego, to nie wiem, czy byłabym w stanie mu się oprzeć :wink: Nawet udało mi się znaleźć w internecie odmianę o wieeelkich kwiatach i dłuuugich pędach: Phalaenopsis Sogo Yukidian - jak chcesz, to możesz wrzucić na googlach w grafice. Jest cudny. :D Ale nie wiem, czy w Poslce da się go kupić :cry:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

Storczykowa, jak tam Twoja aktualna "lista chciejstw" Założę się, że nie jedna pozycja Tobie przybyła
na razie marzy mi się biały z mazami i biały o zwykłych, ale ogromnych kwiatach. niestety został mi się już tylko 1 całkiem biały Phal, z lekko zażółconą warżką i policzkami, ale niestety tylko 1 i chciałabym sobie jeszcze dokupić jakiegoś białego... mój niestety bardzo dużych kwiatów nie ma... mają tylko 8 cm. na razie rozwinął dopiero 3 kwiaty...
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Anusska pisze: Tulipan998, staram się wybierać najoryginalniejsze storczyki, żeby starczyło na nie miejsca. Ale jakbym kiedyś spotkała zwykłego białego, to nie wiem, czy byłabym w stanie mu się oprzeć :wink: Nawet udało mi się znaleźć w internecie odmianę o wieeelkich kwiatach i dłuuugich pędach: Phalaenopsis Sogo Yukidian - jak chcesz, to możesz wrzucić na googlach w grafice. Jest cudny. :D Ale nie wiem, czy w Poslce da się go kupić :cry:
zaraz wrzuce na wyszukiwarkę... :)
Edit ; własnie takiego mam :D .
Pozdrawiam !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
misiak4
50p
50p
Od: 3 maja 2008, o 11:04

Post »

piękne te Twoje storczyki, urzekł mnie ten tygrysi śliczny i niespotykany, zresztą wszystkie 3(na razie) piękne :)
Awatar użytkownika
halandile
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 23 sie 2008, o 12:54

Post »

Masz cudnie ubarwione storczyki :) Szczególnie ten tygrysi :) super :)
Awatar użytkownika
Anusska
1000p
1000p
Od: 10 paź 2008, o 15:59

Post »

Dziękuję za odwiedziny ;)

Phalaenopsis, którego ostatnio kupiłam, zrzucił 3 pączki :cry: Jeden się prawie otworzył - nie chce całkowicie (ale to nie peloric). Natomiast drugi zaczyna pękać :) Zamierzam dać krótką (powiedzmy :lol: ) historię otwierania się pączka. Ale to dopiero, jak się rozwinie :roll:
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Aniu, niecierpliwie czekam na sesję zdjęciową i być może nowe zakupy storczykowe :twisted: Ogromnie żal straconych pączków :cry: u mnie też ostatnio sporo zwiędło i bardzo mi ich szkoda ;:145
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”