Nasze 1500 m2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Nasze 1500 m2
Dziękuję za kolejne życzenia zdrowia
Ja już po badaniach, czekam na "wyrok" , ponoć ma zapaść jutro
Ewuniu to pieris kwitnie o tej porze? Myślałam, że tak jak mahonia wiosną Floksy mam o różnych porach kwitnienia, Bright Eye i czerwony zakwitają najpóźniej, dlatego takie świeżutkie. Rozchodników mam jeszcze więcej, lubię je za przyciąganie motylków
Soniu pilnujcie, pilnujcie Mam nadzieję, że po powrocie kwiatki będzie jeszcze widać z chwastów Ten powojnik jest jeszcze piękniejszy, tylko że mój młodziutki bardzo
Ewelinko i ja uważam, że dzielżany są cudowne Niesamowicie długo kwitną i naprawdę pięknie zdobią ogród o tej porze, mam cztery i mocne postanowienie zwiększenia kolekcji Trzymam kciuki za dobre wyniki córeczki
Joasiu dziękuję bardzo za pochwały mojego ziela Większość jest naprawdę mało kłopotliwa i niewiele im brakuje do szczęścia Przekonasz się sama To fajne masz "grzałeczki" zimą, super ferajna
Zuziu obyś miała rację Siostra obiecała doglądać "grządek" i w razie czego podlać, więc pewnie roślinki dadzą radę, co najwyżej przegapię kilka kwitnień
Ja już po badaniach, czekam na "wyrok" , ponoć ma zapaść jutro
Ewuniu to pieris kwitnie o tej porze? Myślałam, że tak jak mahonia wiosną Floksy mam o różnych porach kwitnienia, Bright Eye i czerwony zakwitają najpóźniej, dlatego takie świeżutkie. Rozchodników mam jeszcze więcej, lubię je za przyciąganie motylków
Soniu pilnujcie, pilnujcie Mam nadzieję, że po powrocie kwiatki będzie jeszcze widać z chwastów Ten powojnik jest jeszcze piękniejszy, tylko że mój młodziutki bardzo
Ewelinko i ja uważam, że dzielżany są cudowne Niesamowicie długo kwitną i naprawdę pięknie zdobią ogród o tej porze, mam cztery i mocne postanowienie zwiększenia kolekcji Trzymam kciuki za dobre wyniki córeczki
Joasiu dziękuję bardzo za pochwały mojego ziela Większość jest naprawdę mało kłopotliwa i niewiele im brakuje do szczęścia Przekonasz się sama To fajne masz "grzałeczki" zimą, super ferajna
Zuziu obyś miała rację Siostra obiecała doglądać "grządek" i w razie czego podlać, więc pewnie roślinki dadzą radę, co najwyżej przegapię kilka kwitnień
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Gosiu,życzę zdrówka ,ogród doskonale poradzi sobie na chwilę sam ,wracaj zdrowa i uśmiechnięta ,żebyśmy razem mogli podziwiać ten piękny ogród,buziaczki
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
No tak motylki kochaja budleje.A one motylki
Mam taki sam dzielżan.?Tylko nie taki rozkrzaczony i tak obficie kwitnący.Ale ja mam go dopiero 2 lata.
a twoja okazała kepa ile juz latek ma???
Mam taki sam dzielżan.?Tylko nie taki rozkrzaczony i tak obficie kwitnący.Ale ja mam go dopiero 2 lata.
a twoja okazała kepa ile juz latek ma???
Nie, pieris nie kwitnie o tej porze, ale Twojemu może coś się pomyliło.
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czytam o Twoim pobycie w szpitalu i nie mogę skupić się na ogrodzie. Trzymam mocno kciuki! Wracaj jak najszybciej w pełni zdrowia.
-
Póki co zabieg mam planowany na poniedziałek, swoich zdjęć nie mam to buszuję po waszych ogrodach Wreszcie mam czas na nadrobienie zaległości
Martuś i tak ogród nie ma innego wyjścia Po zabiegu pewnie zatrudnię ema, a sama będę tylko kijem pokazywać co chwast, a co nie
Aniu mój dzielżan wcale nie jest jakiś leciwy, mam go chyba z trzy lata.
Ewuniu ewarm pewnie zobaczył kwitnącego ciemiernika i się zasugerował
Ewuniu ewka no niestety bywa i tak, że zamiast wśród kwiatów na leżaczku musimy "wypoczywać" na szpitalnym łóżku Dziękuję za kciuki i życzenia
Martuś i tak ogród nie ma innego wyjścia Po zabiegu pewnie zatrudnię ema, a sama będę tylko kijem pokazywać co chwast, a co nie
Aniu mój dzielżan wcale nie jest jakiś leciwy, mam go chyba z trzy lata.
Ewuniu ewarm pewnie zobaczył kwitnącego ciemiernika i się zasugerował
Ewuniu ewka no niestety bywa i tak, że zamiast wśród kwiatów na leżaczku musimy "wypoczywać" na szpitalnym łóżku Dziękuję za kciuki i życzenia
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Małgosiu i ja życzę szybkiego powrotu do domu i zdrówka. Nie leż długo na tym szpitalnym łóżku. Trzymaj się .W poniedziałek będę o Tobie myślała.
- Alania
- Od: 17 lip 2008, o 21:55
Małgosiu, mam nadzieję, że zdrowiem wszystko się normuje
Życzę Ci dużo zdrówka
Życzę Ci dużo zdrówka
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A to ciekaw co Pieris zamierza ? Aż 20 floksów wiechowatych wow, sporo
Piękne powojniki, moje chyba chcą drugi raz zakwitnać śliczne motyle
Piękne powojniki, moje chyba chcą drugi raz zakwitnać śliczne motyle
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Małgosiu masz już nerwówkę zapewne. Jutro jestem z Tobą , pamiętaj...
Wszystko będzie dobrze.
Wszystko będzie dobrze.
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Gosiu już pewnie po wszystkim , teraz już będzie co dzień to lepiej
Dużo zdrówka życzę
Ach i byłabym zapomniała - pięknie u Ciebie w ogrodzie
dzielżan cudny
Dużo zdrówka życzę
Ach i byłabym zapomniała - pięknie u Ciebie w ogrodzie
dzielżan cudny
- Ann_85
- 1000p
- Od: 26 mar 2010, o 14:00
To czekamy na wielki powrót
-
Kochani moi od czwartkowego wieczoru jestem już w domku Tyle waszych kciuków nie mogło pójść na marne, więc wszystko poszło dobrze Oczywiście 100 % pewności będzie dopiero na kontroli po sześciu tygodniach od zabiegu, ale jak powiedzieli lekarze zdjęcia rentgenowskie wykazują, że udało im się zrealizować zamierzenia Bardzo wam wszystkim dziękuję za wsparcie i życzenia zdrowia To naprawdę bardzo wiele dla mnie znaczy
Wczoraj już oczywiście podreptałam do kwiatuchów Za mną em z krzesłem ogrodowym pod pachą, bo siły niestety jeszcze nie te (po zabiegu hemoglobina pozostawia wiele do życzenia, ale nic dziwnego skoro i przed zabiegiem zbyt wysokim poziomem nie grzeszyła...). Jednak warto było, bo ogród przywitał mnie najpiękniej jak umiał. Pojawiło się kilka nowych kwiatów, wciąż jeszcze kwitną róże, powojniki powtarzają kwitnienie, a sadzone późno lilie z promocji mają pąki Zdjęć niestety jeszcze nie mam, bo łapki zajęte kulami
Aluniu uciekłam najszybciej jak się dało W poniedziałek byłam operowana jako ostatnia, a wyszłam do domu pierwsza
Alania z każdym dniem jest odrobinę lepiej
Karolinko o widzisz, przy wczorajszym obchodzie zapomniałam przyjrzeć się pierisowi I moje powojniki kwitną drugi raz, więc czemu twoje nie miałyby zrobić tego samego
Olu nerwówki nie udało się uniknąć, ale na szczęście wszystko wskazuje na to, że poszło dobrze
Tereniu masz rację, każdy dzień przynosi maleńką poprawę, chociaż ciągle muszę ratować się tabletkmi przeciwbólowymi... dziękuję za pochwałę ogrodu, biedny radzi sobie jak umie, choć ostatnio niewiele uwagi mu poświęcałam
Aniu bardzo miło się wraca wiedząc, że ktoś na nas czeka
Wczoraj już oczywiście podreptałam do kwiatuchów Za mną em z krzesłem ogrodowym pod pachą, bo siły niestety jeszcze nie te (po zabiegu hemoglobina pozostawia wiele do życzenia, ale nic dziwnego skoro i przed zabiegiem zbyt wysokim poziomem nie grzeszyła...). Jednak warto było, bo ogród przywitał mnie najpiękniej jak umiał. Pojawiło się kilka nowych kwiatów, wciąż jeszcze kwitną róże, powojniki powtarzają kwitnienie, a sadzone późno lilie z promocji mają pąki Zdjęć niestety jeszcze nie mam, bo łapki zajęte kulami
Aluniu uciekłam najszybciej jak się dało W poniedziałek byłam operowana jako ostatnia, a wyszłam do domu pierwsza
Alania z każdym dniem jest odrobinę lepiej
Karolinko o widzisz, przy wczorajszym obchodzie zapomniałam przyjrzeć się pierisowi I moje powojniki kwitną drugi raz, więc czemu twoje nie miałyby zrobić tego samego
Olu nerwówki nie udało się uniknąć, ale na szczęście wszystko wskazuje na to, że poszło dobrze
Tereniu masz rację, każdy dzień przynosi maleńką poprawę, chociaż ciągle muszę ratować się tabletkmi przeciwbólowymi... dziękuję za pochwałę ogrodu, biedny radzi sobie jak umie, choć ostatnio niewiele uwagi mu poświęcałam
Aniu bardzo miło się wraca wiedząc, że ktoś na nas czeka
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe