Witajcie kochani,
Jakoś tak wyszło, że ciężko jakoś w swoim watku coś wystawić. Im więcej się Waszych ogrodów naoglądam, tym mój własny coraz mniej mi się podoba. Szukam inspiracji, testuję rośliny a z tych żelaznych, które dobrze u mnie rosną usiłuję stworzyć ogród marzeń.
Więc ciągle coś przesadzam, dokupuję jedne kompozycje lepiej inne mniej mi sie podobają. Ot cała ja, jak mi się znudzi latanie z łopatą albo nie będę miała siły na prace ogrodowe skończą się przeróbki.
Ewo, E@K66- witam serdecznie i zapraszam. Ogród ciągle w budowie no cóż tak to jest jak się człowiek nie może zdecydować
Alu, może i pojedyńcze roslinki ładne ale ciągle mi czegoś brakuje, jakiejś spójnej całości.
Kasiu, aparat ok hihi jakoś przestój z dodawaniem fotek miałam
Swierzbnica, oj zeszło chwile nim ją upolowałam, teraz tylko czekam aż sie kepa piekna zrobi
Krwawniki - zakochałam się u Violi w jej łące z różnokolorowych krwawników no i zakupiłam parę ale do kolorowej łąki to mi kolorów jeszcze brakuje hihi

No i królowe późnego lata jeżówki

Green jewel wymiata wszystkie kolor piękny w każdej fazie pąka i sie nie starzeje
I znów powaliła mnie jedna kompozycja z tą jeżówka u naszej koleżanki na FO i zaś będę przekopywać w ogrodzie