Aniu pewnie będą zdjęcia z wycieczki, ogród jest tak zadbany spokojnie możesz go zostawić
Jezioro piękne i tematyczne (kolorystyczne) zdjęcia fajnie się ogląda! żółte się piękne!
Aniu, pięknie i kolorowo u Ciebie! Mnie nie udało się nigdy przezimować tych "margeritkowych" chryzantem, zawsze przemarzały. Tylko te zwyczajne. Zawsze po Wszystkich Świętych jak ludzie wyrzucają donice z grobów z owarzonymi kwiatami do śmietnika, mam ochotę zebrać większość z nich Przecież ze śmietnika to raczej zmarli by mnie nie ganiali
Witaj Aniu,ślicznie u Ciebie jak zawsze,ta roślinka różowa na pierwszym zdjęciu to Sadziec purpurowy,masz tyle hortensji i takie piękne z nimi widoki,pozdrawiam
Aniu biała cynia z heliotropem wspaniały duet. Chryzantema w pięknym kolorze. U mnie niestety co roku są jednorazowe. Co to jest w tych maminych pierogach, że takie ulubione. Jakie wrażenia z mojego regionu.
Śliczna ta chryzantema z Lidla Ciekawie wyglądają zielone środeczki. Z zachwytem patrzę na Twoje dalie, szczególnie na tę w paseczki i ognistą pod nią Hortensji zebrałaś niezłą kolekcję. Też je
Niesamowity ogród zadbany, ułożony i taki śliczny Dalie niesamowite- gdybym miała miejsce na przechowywanie też bym z nimi popróbowała. Hortensje też śliczne, żurawki i róże takie kolorowe Chryzantema o ślicznym kolorze, kupiłam trzy kolory ale w Kauflandzie i nie wiem czy przezimują
Pięknie kwitną dalie i hortensje. Masz cudne jeżówki, Aniu.
W tym roku też byliśmy w Kalwarii Pacławskiej - z braku czasu i zmęczenia trasami bieszczadzkimi wybraliśmy zamiast tych wielogodzinnych ścieżek drogę do kapliczki św. Marii Magdaleny - niby 27 minut w jedną stronę. Nachylenie tej "górki" i dodatkowo deszcz, który wieczorem porządnie wszystko rozmoczył sprawiły, że myślałam, że płuca wypluję
Witaj. Masz wspaniały ogród . Mnóstwo w nim hortensji i róż a cała reszta bardzo urodziwa i wszystko tworzy wspaniałą całość. W Arboretum w Bolestraszycach byłam w zeszłym roku , podobno najpiękniej jest tam w maju/ czerwcu. Pozdrawiam .
Dziękuję wam wszystkim za odwiedziny i wpisy.W nocy o 2 wróciłam do domu ze Szkocji.Rano już do pracy..
Szczegółowo odpowiem jutro
.
Wrzosy
Swoje smakuja najlepiej