Różana wieś
- Beaby
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różana wieś
Reniu, nawet te łaciate róże są śliczne.
Aleja hortensjowa - super.
Aleja hortensjowa - super.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Reniu tylko nie wykup wszystkich tulipanów w marketach . W tym roku dałam sobie na luz no chyba ,ze będą jakieś wyprzedaże .Jak dla mnie trochę drogie w tym roku tulipany chyba w ubiegłym były tańsze .Claude Monet to śliczna róża a w pół rozkwicie jeszcze ładniejsza
- Reniak
- Od: 6 cze 2009, o 13:53
Beatko, łaciate ładne, ale nie należą to tych co wywołują u mnie szybsze bicie serca, dzisiaj miałam olbrzymią przyjemność gościć u Jadzi, będziesz miała ślicznego jałowca, bo Jadzia mówiła że po niego przejdziesz, piękny jest, jak cały ogród Jadzi.
Jadziu myślisz że to Claude Monet? Na zdjęciach Daysy nie jest bardziej żółta miejscami?
Jeszcze mam podobną do Twojej, też nn, i tylko jedno jedyne jej zdjęcie
I dla Ciebie Hot Chocolate
A co powiesz o Gruss an Aachen - chcesz?
Drugie kwitnienie kwiaty sa prawie białe
Jadziu myślisz że to Claude Monet? Na zdjęciach Daysy nie jest bardziej żółta miejscami?
Jeszcze mam podobną do Twojej, też nn, i tylko jedno jedyne jej zdjęcie
I dla Ciebie Hot Chocolate
A co powiesz o Gruss an Aachen - chcesz?
Drugie kwitnienie kwiaty sa prawie białe
- Beaby
A miałam pytać kiedy pojedziesz do Jadzi ...
Jałowiec to tak przy okazji spaceru po chorzowskim parku
Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Ta czekoladka jest śliczna.
Jałowiec to tak przy okazji spaceru po chorzowskim parku
Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Ta czekoladka jest śliczna.
- Reniak
Beatko ja dzisiaj właśnie, zostałam obdarowana przez Jadzie dwoma reklamówkami sadzonek i patyczków, a jak zapytałam co chce ode mnie, to co niewymieniłam to Jadzia ma, Ona ma wszystko i teraz mam niezłą zagwozdke, czym się odwdzięczyć żeby chciało jej się zrobić miejsce w gąszczu cudownych roślinek.
- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
Reniu będę czekać na zapach Betty ,ale i bez zapachu to super klematis jak zakwitł bodajże w czerwcu tak do tej pory ciągle zawiązuje pąki ,może już nie tak licznie ale jednak Mogę spróbować wysiać ostróżki jak będzie ci nasionek zbywało chętnie przygarnę ,mogę też wymienić jakbyś chciała na kobee
- Reniak
Tolinko dziękuję za kobeę, ale już nie mam gdzie dawać pnączy, a nasionka oczywiście pozbieram to dam Ci znać, zaraz sobie zapisze, żebym nie zapomniała
- Beaby
Cudowne są takie obdarowywania. I w jedną i w drugą stronę
Znajomi zakładają ogród więc też miałam się już czym ostatnio dzielić...
Znajomi zakładają ogród więc też miałam się już czym ostatnio dzielić...
- JAKUCH
Reniu ta róża no nie wiem czy to Claude Monet trochę podobny i szukałam na paru stronkach może trochę wyblakły jak na Clauda .Wiesz ,ze wszystko zależy od gleby i od stanowiska.Lecz ta druga róża to New imagine nie moja Purple tiger .Obie róże sa cudne i czekoladka i Gruss nie powiem, a czy Gruss pachnie??? a czekoladka w kropelkach rewelka Reniu jeśli tylko zrobi się miejsce to czekają następni delikwenci ,żeby się rozrastać i wiecznie będzie tłoczno.Jednak zawsze jest się czym podzielić więc spoko To dla mnie przyjemnosć ,ze mogłam poznać tak wspaniałą wesołą ogrodniczkę
- stynka0207
- 500p
- Od: 21 lut 2010, o 15:47
Reniu,gdzie nabyłaś Hot chocolate?jest cudna
- Reniak
Justynko na wiosnę we Floribundzie, i z tego co widzę to teraz też ja mają
- Reniak
Beatko no to właśnie jest fajne że można kogoś obdarować i zostać obdarowanym
Jadziu posprawdzałam jeszcze w necie i na 90% jestem pewna że to Claude Monet, no i przy okazji rozpoznałaś New Imagine , dzisiaj wysłałam męża do wąchania Gruss an Aachen, powiedział ze pachnie mocno , i dzisiaj jeszcze raz chodziłam po Twoich wątkach, teraz oglądałam ogród zupełnie inaczej, bo już go poznałam, w styczniu pisałaś że masz białego wawrzynka, a chciałabyś różowego, mówisz - masz, nawet już kwitnie , wrzuć mi adres na ów, albo sms-em, to jak przyjadę na wieś (chyba gdzieś za tydzień) to paczuszkę wyślę.
Jadziu posprawdzałam jeszcze w necie i na 90% jestem pewna że to Claude Monet, no i przy okazji rozpoznałaś New Imagine , dzisiaj wysłałam męża do wąchania Gruss an Aachen, powiedział ze pachnie mocno , i dzisiaj jeszcze raz chodziłam po Twoich wątkach, teraz oglądałam ogród zupełnie inaczej, bo już go poznałam, w styczniu pisałaś że masz białego wawrzynka, a chciałabyś różowego, mówisz - masz, nawet już kwitnie , wrzuć mi adres na ów, albo sms-em, to jak przyjadę na wieś (chyba gdzieś za tydzień) to paczuszkę wyślę.
- JAKUCH
Reniu nie wiesz czasem gdzie posadzę drugiego wawrzynka ???? widziałaś jaka panuje ciasnota???? Nie powiem, bo podoba mi się tez ten różowy i dużo szybciej kwitnie od mojego białego.Muszę ciężko myśleć lecz jak wykopię marcinki to i miejsce jakieś wygospodaruję . Teraz mi się przypomniało o rosnących obok wawrzynka przylaszczkach .Kurcze przecież chciałam Ci jedną dać dlaczego mi nie wspomniałaś To fajnie ,że doszłaś do wniosku ,ze ta róża to jednak Claude Monet i New imagine