Tulapowisko
Tulapowisko
Cześć Wam wszystkim
Ogólnie chciałem troszkę później założyć nowy wątek ale muszę się hibiskusem bagiennym za 20zł pochwalić
Jednak na początek to on nie trafi,bo się otworzył tylni pąk to i zdjęcie ładne niemożliwe było
Aha,gdyby ktoś nowy chciał tutaj dołączyć to wstęp potrzebny Aj te formalności
Na imię mam Mateusz i mam lat 15,tyle Wam wystarczy,najwyżej dopytacie
No to żeby zachęcić to na początek kilka best photos, a co tam
Oki,pokażę teraz hibiskusa. Już go przywiązaliśmy. A że wieje,to babci tak się spodobał że go jeszcze krzesłami zastawiła
Przerwa na ładne zdjęcia c.d,bo mi jeszcze pouciekacie,obiecuję mało takich jak te wyżej i zaraz te niżej. Czasem nie da się inaczej
Przepraszam Wasze oczy, oto moja najnowsza paczka z wrzosami (3.50zł), wrzośćcami (4 coś) berberysami (5-7zł), choinkami (7 i 10zł )
Uwielbiam 20cm sadzonki
Na koniec 3 ładne i ostatnie lepsze fotki.
Gdyby ktoś szukał starego wątku to go znajdzie TU,ale nie ma tam czego szukać
To jak po formalnościach to teraz na luzie
Dzisiaj sobie siedziałem przy stole i tak sobie myślę,że się całkiem przyjemnie siedzi,ALE tu i to potrzebne to i to. Skończyło się ,,to i to muszę mieć bo jest ładne". Teraz będzie ,,muszę kupić więcej tego bo jest piękne" Jednak patrzę już trochę według zasad ogrodowych. W każdym razie zaczyna mi się powoli podobać,a i roślin nie trzeba co chwilę podlewać. Towarzystwo klonów w dwóch miejscach i nasadzenie po całym ogrodzie świerków i sosen było na początku trudnym orzechem,ale powojniki dają radę
Aktualnie walczę z wiśniami. Same dźgole (dwu i więcej metrowe pędy z listkami na końcu)...
Ogólnie chciałem troszkę później założyć nowy wątek ale muszę się hibiskusem bagiennym za 20zł pochwalić
Jednak na początek to on nie trafi,bo się otworzył tylni pąk to i zdjęcie ładne niemożliwe było
Aha,gdyby ktoś nowy chciał tutaj dołączyć to wstęp potrzebny Aj te formalności
Na imię mam Mateusz i mam lat 15,tyle Wam wystarczy,najwyżej dopytacie
No to żeby zachęcić to na początek kilka best photos, a co tam
Oki,pokażę teraz hibiskusa. Już go przywiązaliśmy. A że wieje,to babci tak się spodobał że go jeszcze krzesłami zastawiła
Przerwa na ładne zdjęcia c.d,bo mi jeszcze pouciekacie,obiecuję mało takich jak te wyżej i zaraz te niżej. Czasem nie da się inaczej
Przepraszam Wasze oczy, oto moja najnowsza paczka z wrzosami (3.50zł), wrzośćcami (4 coś) berberysami (5-7zł), choinkami (7 i 10zł )
Uwielbiam 20cm sadzonki
Na koniec 3 ładne i ostatnie lepsze fotki.
Gdyby ktoś szukał starego wątku to go znajdzie TU,ale nie ma tam czego szukać
To jak po formalnościach to teraz na luzie
Dzisiaj sobie siedziałem przy stole i tak sobie myślę,że się całkiem przyjemnie siedzi,ALE tu i to potrzebne to i to. Skończyło się ,,to i to muszę mieć bo jest ładne". Teraz będzie ,,muszę kupić więcej tego bo jest piękne" Jednak patrzę już trochę według zasad ogrodowych. W każdym razie zaczyna mi się powoli podobać,a i roślin nie trzeba co chwilę podlewać. Towarzystwo klonów w dwóch miejscach i nasadzenie po całym ogrodzie świerków i sosen było na początku trudnym orzechem,ale powojniki dają radę
Aktualnie walczę z wiśniami. Same dźgole (dwu i więcej metrowe pędy z listkami na końcu)...
- Beaby
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tulapowisko
Mati
No niektóre zdjęcia, że fiu fiu
No niektóre zdjęcia, że fiu fiu
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mati zdjęcia pierwsza klasa! A hibiskus piękny... taaaaaaaaki kwiat!
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oho, taka sama gasienica, nawet w takiej samej pozycji do zdjęcia a jaka sliczna , kolorowa żaba No ale najladniejszy hibiskus bylinowy, niech mu się u Ciebie wiedzie No i sporo nowych sadzonek . śliczne, kolorowe wrzosy czy wrzośćce iglaczki, berberysy , sporo tego , brawo
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Tulapku piękne zdjęcia robisz,A ile nowości u ciebie widzę
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Obowiązkowo się wpisuję, masz zielone ręce i talent do przepięknych zdjęć
Fajna żabka, pierwszy raz widzę takiego tygryska, pewnie jakiś rzadki gatunek, przynajmniej w moich okolicach (u mnie są tylko popularne zielone )
Hibiskus ma piękny, delikatny kwiat, zaprezentował się w plisowanej spódniczce Niech ładnie rośnie ten nowy nabytek
Fajna żabka, pierwszy raz widzę takiego tygryska, pewnie jakiś rzadki gatunek, przynajmniej w moich okolicach (u mnie są tylko popularne zielone )
Hibiskus ma piękny, delikatny kwiat, zaprezentował się w plisowanej spódniczce Niech ładnie rośnie ten nowy nabytek
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
Agnieszka
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Zawituję i ja do nowego wątku
Zdjęcia same cacane (musiałam użyć tego słowa bo ostatnio u Cejrowskiego słyszałam i jakoś tak mi się spodobało )
Tulap, jak nie przystopujesz z zakupami to niedługo ogród botaniczny założysz
Zdjęcia same cacane (musiałam użyć tego słowa bo ostatnio u Cejrowskiego słyszałam i jakoś tak mi się spodobało )
Tulap, jak nie przystopujesz z zakupami to niedługo ogród botaniczny założysz
Byłem w połowie i zdradziła mnie myszka naciskając krzyżyk
No to od nowa
Witam Was i dziękuję za wpisy
Bea,jakość stale wyższa,jak za dużo ładnych wdg. mnie na dysku to zwiększam sobie kryteria
Basiu,witaj,cieszę się,że zdjęcia się podobają
Karolinko,wrzosy to mi nawet rosnąć zaczęły,także przewiduję piękne wrzosowisko
Pestko,staram się i jeszcze cebulki przyjadą
Agnieszko,kadzicie mi tu wszyscy o tych zdjęciach
Szukałem żabki i to chyba zwykła żaba moczarowa. No,może nie zwykła,bo moja ogrodowa (skacze sobie na przykład w żurawkach albo macierzance) a i układ plamek dość nietypowy.
Ten kwiat to taki delikatny to nie jest,oj,nie Rosnąć musi,innego wyjścia nie ma
Zuza, a słyszałaś wycacane?
Ja tam się na ogród botaniczny piszę, tak myślę czy kolekcji narodowej klonów sobie nie zrobić w przyszłości
Czekam na cebulki ale w tym tygodniu raczej niet
No cóż,w poniedziałek ciocia przylatuje, więc będą padać deszcze i będzie dodatkowa para rąk A co!
Dzisiaj tak klasycznie ,łączkowo. Przypłaciłem 5 atakami komarów ale było warto
A mówili,że pod słońce się nie robi. A ja będę łamać tę zasadę i już!
Tutaj wyszło to,co chciałem-by dynamika zdjęcia była taka puchowa jak piórko. No i jest! W wolnej chwili sobie coś z nim porobię,bo jakiś filtr mi się tu widzi
Wszystkie zdjęcia dostępne w jakości HD gdyby ktoś sobie życzył, bo przez zmniejszanie jest gorsza jakość
No to od nowa
Witam Was i dziękuję za wpisy
Bea,jakość stale wyższa,jak za dużo ładnych wdg. mnie na dysku to zwiększam sobie kryteria
Basiu,witaj,cieszę się,że zdjęcia się podobają
Karolinko,wrzosy to mi nawet rosnąć zaczęły,także przewiduję piękne wrzosowisko
Pestko,staram się i jeszcze cebulki przyjadą
Agnieszko,kadzicie mi tu wszyscy o tych zdjęciach
Szukałem żabki i to chyba zwykła żaba moczarowa. No,może nie zwykła,bo moja ogrodowa (skacze sobie na przykład w żurawkach albo macierzance) a i układ plamek dość nietypowy.
Ten kwiat to taki delikatny to nie jest,oj,nie Rosnąć musi,innego wyjścia nie ma
Zuza, a słyszałaś wycacane?
Ja tam się na ogród botaniczny piszę, tak myślę czy kolekcji narodowej klonów sobie nie zrobić w przyszłości
Czekam na cebulki ale w tym tygodniu raczej niet
No cóż,w poniedziałek ciocia przylatuje, więc będą padać deszcze i będzie dodatkowa para rąk A co!
Dzisiaj tak klasycznie ,łączkowo. Przypłaciłem 5 atakami komarów ale było warto
A mówili,że pod słońce się nie robi. A ja będę łamać tę zasadę i już!
Tutaj wyszło to,co chciałem-by dynamika zdjęcia była taka puchowa jak piórko. No i jest! W wolnej chwili sobie coś z nim porobię,bo jakiś filtr mi się tu widzi
Wszystkie zdjęcia dostępne w jakości HD gdyby ktoś sobie życzył, bo przez zmniejszanie jest gorsza jakość
- Aguss85
- Od: 21 lut 2016, o 18:34
Eh, to mi się podoba! Łączka, mleczyk, wszystko w tym ciepłym wrześniowym świetle. Tak mi się podoba, że moim skromnym zdaniem za takie widoki mogły Cie i więcej pogryźć
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić."
Agnieszka
Agnieszka
- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
Jak zawsze pełne optymizmu i podnoszące na duchu fotki
Ale w tytule mógłbyś napisać, która to część - tak dla porządku
A wracając do kwiatków - już mnie ciekawi, jak będzie wyglądało Twoje wrzosowisko za rok, dwa, i potem
Ale w tytule mógłbyś napisać, która to część - tak dla porządku
A wracając do kwiatków - już mnie ciekawi, jak będzie wyglądało Twoje wrzosowisko za rok, dwa, i potem
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mateuszu witaj
Rzeczywiście odezwałam się po Twoim poście zostawionym u mnie, ale- jak zresztą dobrze widać- mój wątek jest całkowicie wymarły
Mieszkasz w pięknym miejscu i zazdroszczę Ci czasu, który poświęcasz na ogród i roślinki.. Ja mam ostatnie dni wakacji i zastanawiam się na co je poświęcić.. projektowanie nowego ogrodu czy książki? Co powiesz?
Hibiscus przeogromny, a skąpany w słońcu będzie kwitnął jak szalony i oszałamiał pięknem
Rzeczywiście odezwałam się po Twoim poście zostawionym u mnie, ale- jak zresztą dobrze widać- mój wątek jest całkowicie wymarły
Mieszkasz w pięknym miejscu i zazdroszczę Ci czasu, który poświęcasz na ogród i roślinki.. Ja mam ostatnie dni wakacji i zastanawiam się na co je poświęcić.. projektowanie nowego ogrodu czy książki? Co powiesz?
Hibiscus przeogromny, a skąpany w słońcu będzie kwitnął jak szalony i oszałamiał pięknem
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Witaj Mati. Świetnymi zdjęciami rozpocząłeś nowy wątek.
A ile Ty zakupów narobiłeś?! Też bym chętnie sobie tak przyszalała.
A ile Ty zakupów narobiłeś?! Też bym chętnie sobie tak przyszalała.