A kibicuję, kibicuję. Miło Cię znów na forum widzieć, a jeszcze milej by było, gdybyś zagościła na nim na dłużej. Dzięki za piękne fotki koralodrzewu, zakochałem się w nim. No i rozumiem przesiadywanie w krakowskim ogrodzie botanicznym. On jest naprawdę piękny. W środku miasta, a można się poczuć jakby się było gdzieś w leśnej głuszy...
Pozdrawiam!
LOKI
Ogród w lasku
- Florian Silesia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lip 2016, o 19:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród w lasku
Widzę, że to co robisz, robisz z pasją i zaangażowaniem - zdjęcia, projektowanie ogrodu, słuchanie i dobór muzyki... Podziwiam i chylę czoła!
Czytam, że opuszczasz jeden ogród, którego serwowałaś piękne zdjęcia i zakładasz nowy? Z pewnością będzie wyjątkowy, bo masz już doświadczenie i wielką chęć tworzenia!
Ponieważ u mnie zupełnie inne klimaty i podejście do ogrodu - z chęcią poznałem Twój zielony świat
Czytam, że opuszczasz jeden ogród, którego serwowałaś piękne zdjęcia i zakładasz nowy? Z pewnością będzie wyjątkowy, bo masz już doświadczenie i wielką chęć tworzenia!
Ponieważ u mnie zupełnie inne klimaty i podejście do ogrodu - z chęcią poznałem Twój zielony świat
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród w lasku
Anusia dziękuję. Pewnie teraz zajęcia na uczelni i praca najważniejsze, ale już za cztery miesiące zaczniemy myśleć o kolorach w ogrodzie.