Skromne roślinki deissy
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Witam was moje kochane.Agnieszko,właśnie to mnie martwi że taka pora nie pewna,ale trzymam za nie kciuki
Agnes dziękuje i też mam taką nadzieje
Jadziu moje kaktusiki wyglądają na anioły ale szkole mi dały ojjj wygrały rundę przesadzania .Co do murray to powiem Ci że strasznie jestem dumna że ja mam i jeszcze bardziej wdzięczna Oli że mnie na obdarowała .
Anoli dziękuje za gratulacje ,dziś właśnie byłam pierwszy dzień , było bardzo fajnie,co do kaktusików to właśnie też tak pomyślałam.
Treissi Ty to masz wspaniała rękę do kwiatów ,z moja jest troszkę gorzej ale mam nadzieje że przeżyją .
Kasiu mamy chyba ta sama książkę albo podobna:lol: .
Moje drogie bardzo dziękuje za odwiedziny,pokaże wam moja nowa koleżankę którą kupiłam w tesco za 2,49
A oto i Fittonia red and white< tak pisze na doniczce>
I mam jeszcze taka prośbę,dziś zaobserwowałam takie coś na moim grudniczku od forumowiczki teraz niestety nie pamiętam od której .Nie wiem czy to jakieś choróbsko czy..... może jakieś nowe listki?<mam taka cicha nadzieje>
Agnes dziękuje i też mam taką nadzieje
Jadziu moje kaktusiki wyglądają na anioły ale szkole mi dały ojjj wygrały rundę przesadzania .Co do murray to powiem Ci że strasznie jestem dumna że ja mam i jeszcze bardziej wdzięczna Oli że mnie na obdarowała .
Anoli dziękuje za gratulacje ,dziś właśnie byłam pierwszy dzień , było bardzo fajnie,co do kaktusików to właśnie też tak pomyślałam.
Treissi Ty to masz wspaniała rękę do kwiatów ,z moja jest troszkę gorzej ale mam nadzieje że przeżyją .
Kasiu mamy chyba ta sama książkę albo podobna:lol: .
Moje drogie bardzo dziękuje za odwiedziny,pokaże wam moja nowa koleżankę którą kupiłam w tesco za 2,49
A oto i Fittonia red and white< tak pisze na doniczce>
I mam jeszcze taka prośbę,dziś zaobserwowałam takie coś na moim grudniczku od forumowiczki teraz niestety nie pamiętam od której .Nie wiem czy to jakieś choróbsko czy..... może jakieś nowe listki?<mam taka cicha nadzieje>
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To nie żadne choróbsko.Grudnik puszcza Ci korzonki.Ale masz szczęście.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Ja bym lekko przysypała żeby ładnie się ukorzenił i rozrósł na boki.Zastanawiam się czy to jest grudnik ,czy kaktus wielkanocny.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
Najważniejsze że puszcza korzonki,obojętnie czy grudnik czy wielkanocnik.Niech tylko pięknie zakwitnie.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ten wielkanocniczek(rhipsalidopsis) chyba przybył zw paczuszce ode mnie
Super, ukorzenił Ci się, GRATULUJE
Teraz posadź go głębiej (przysypując korzonki) i po sprawie
Super, ukorzenił Ci się, GRATULUJE
Teraz posadź go głębiej (przysypując korzonki) i po sprawie
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
Wielkanocniki mają łagodnie zakończone brzegi członów jak ten ode mnie, a grudniczki są ostro zakończone(zygzak, jak ja to mówię).
Jak mają to samo między cłonami co rhipsalidpopsis, to znaczy, że też już Ci się ukorzeniły.
Jak mają to samo między cłonami co rhipsalidpopsis, to znaczy, że też już Ci się ukorzeniły.
- kati-1976
Wielkanocniki mają łagodnie zakończone brzegi członów jak ten ode mnie, a grudniczki są ostro zakończone(zygzak, jak ja to mówię).
Jak mają to samo między członami co rhipsalidpopsis, to znaczy, że też już Ci się ukorzeniły.
Jak mają to samo między członami co rhipsalidpopsis, to znaczy, że też już Ci się ukorzeniły.