Roślinki gosi
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka
- koniczynka
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Gosiu sansevierie w wiklinach bardzo ładnie się prezentują widać że masz hopla na ich punkcie bo masz sporo odmian
Żyworódka tez mi się podoba, ja mam trochę maluszków od Zuzi i czekam aż będą takie duże jak Twoje
A na przedostatnim zdjęciu na parapecie na samym końcu to Senecio stoi? I wybacz mi moją ciekawość ale co tam masz w tym wiklinowym koszyku wiszącym na ścianie?
Żyworódka tez mi się podoba, ja mam trochę maluszków od Zuzi i czekam aż będą takie duże jak Twoje
A na przedostatnim zdjęciu na parapecie na samym końcu to Senecio stoi? I wybacz mi moją ciekawość ale co tam masz w tym wiklinowym koszyku wiszącym na ścianie?
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne parapety Gosieńko. Oczy wyszły mi z orbit i prawie zawału dostałam.
Nie mogę patrzeć na takie piękności,
Nie mogę patrzeć na takie piękności,
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oczywiście że mogę Patrzyłabym w nieskończoność. Ale jak się napatrzę, to chora chodzę i tłumaczę moim, żeby mi wstydu nie robiły
Moje doniczkowce i sukulenty
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Gosiu wszystkie obrazki z roślinkami w Twoim wątku obejrzałam.....są śliczne i bardzo zadbane.
Masz też szlumbergerki z biedronki tak jak ja kupiłam białą....a jakbyś mogła pokaż tę łososiową.....musi być zabójczo piękna. Bardzo mi się też podobają kosze wiklinowe a szczególnie ten przybity na ścianie...bardzo by mi taki pasował. Powiedz gdzie je kupowałaś. Moje kwiatki nie mieszczą się już na oknie i muszę szukać im nowego miejsca.
Serdecznie pozdrawiam.
Masz też szlumbergerki z biedronki tak jak ja kupiłam białą....a jakbyś mogła pokaż tę łososiową.....musi być zabójczo piękna. Bardzo mi się też podobają kosze wiklinowe a szczególnie ten przybity na ścianie...bardzo by mi taki pasował. Powiedz gdzie je kupowałaś. Moje kwiatki nie mieszczą się już na oknie i muszę szukać im nowego miejsca.
Serdecznie pozdrawiam.