Jagusia Moje aksamitki suszą się na stercie drewna, będą na ocieplanie. Ten kaloryfer to taka atrapa, rzadko kiedy jest włączany
Iwonka Węża zwijać nie lubię, trzeba to robić we 2 osoby bo ma około 60 metrów i trzeba go wiązać, żeby się nie rozwalał. Widok przy domu ładny, niestety dziś się nim zbytnio nie nacieszyłem bo siąpiło od rana do 14, nawet do pracy nie pojechałem
Marysiu Ja mam siewki pokrzyw dlatego kilka razy w roku muszę się dostać za płot i je udeptać, żeby do mnie nie przełaziły, niestety właścicielka nie zamierza się działką zajmować. Jabłuszka to Jonagoldy, Sampiony, Glostery i 3 odmiany, których nie znam. No popatrz, ja jeździłem po jawory 20 km a Ty wyrzucasz siewki
Tereniu Niestety jedyne co dziś świeciło to żarówki w domu, ciemno strasznie. Zaraz wstawię przebarwienia z dzisiaj.
Lisico! Cieszę się, że zajrzałaś
![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
Kotów dziś nie będzie, nic nie robiły, Anżelika robi się coraz bardziej rozpuszczona, trzeba z tym skończyć,warczy na koty, na mnie też. Żałuję, że wtedy tego noża w kieszeni nie miałem
![Twisted Evil :twisted:](./images/smiles/icon_twisted.gif)
Jedynym burym kotem we wsi w moim rejonie jest Darmokot, dziwi mnie ten niedobór burych kotów. Właśnie sekator złamany był kowadełkowy
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
ale te co ostatnio zamówiłem to też jeden jest kowadełkowy, jak mi naprawią ten złamany to będę mieć kowadełkowe trzy
Dziś udało mi się przejść po ogrodzie dopiero po 16 czyli właściwie wieczorem
Wczoraj przeglądając zdjęcia natknąłem się na takie coś, kwitło w maju, pewnie to jakaś kokorycz
później gdzieś zaginęło, grządka byłą kopana kilka razy, posadzone zostały tam cebulowe. Jaka duża była dziś moja radość jak ujrzałem to
Kilka mizernych siewek a jak oko cieszą
![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)