Kolorowy Ogród Geni 2016r
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni 2016r
Geniu muszę Ci jeszcze raz podziękować, nie wiedziałam że ten słonecznik to taki terminator, właśnie rozwija drugiego kwiatka kiedy prawie wszystko w ogrodzie już jest wymarznięte zabrał się do tworzenia pąków kwiatowych jeśli się rozrośnie co nie jest wykluczone to Ci go oddam (kawalek)
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Olgo w przyszłym roku pewnie Ci zakwitnie dużo wcześniej , wiec nacieszysz się nim dłużej .
Dla Ciebie wspomnienia
Dla Ciebie wspomnienia
Ostróżki piękne zwłaszcza te pełne, ja mam zwykłe i na dodatek w tym roku były same niebieskie. Nie wiem co się zrobiło z tymi białymi czy różowymi? Czyżby wymarzły
Pozdrawiam,Elka
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
No pogoda wybitnie jesienna... Wczoraj rano była tak gęsta mgła, która skraplała się na wszystkim, że do pociągu doszedłem z brodą, z której woda aż ściekała, i mocno wilgotnym ubraniem...
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
- e-genia
Eluja swoje białe i różowe ostróżki troszkę okrywam kompostem ,torfem lub trocinami na zimę , niebieskie dają sobie radę
Loki jesień potrafi być nieprzyjemna , dobrze że nie było przymrozku bo miałbyś szron na brodzie
A dziś dla wszystkich jeszcze zdjęcia zrobione w ogrodzie przed chwila jak widać jest już niezbyt ładnie
to ma być zielona ale jeszcze nie kwitnie
a ta kupiona dziś niezimująca
Loki jesień potrafi być nieprzyjemna , dobrze że nie było przymrozku bo miałbyś szron na brodzie
A dziś dla wszystkich jeszcze zdjęcia zrobione w ogrodzie przed chwila jak widać jest już niezbyt ładnie
to ma być zielona ale jeszcze nie kwitnie
a ta kupiona dziś niezimująca
- dalisbea
- Od: 15 lut 2016, o 22:52
Piękne chryzantemy kolory takie ciepłe i wiosenno -letnie, mimo jesiennej aury dodają uroku rabatom
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jak to dobrze, że moderatorzy nie wysłuchali Twojego apelu
Ostatnio wszędzie mniejszy ruch, to chyba wynik jesiennych prac.
Zimową porą będzie więcej czasu.
No i masz co jeszcze pokazywać. Twoje chryzantemy sa wzorcowe.
Wiosną będę zamawiała kolejne
Twoje ostróżki są faktycznie wypasione. Mają tekie grube pędy. Moje zazwyczaj są wiotkie.
Czy ścinasz dosłownie wszystko po przekwitnięciu łącznie z liśćmi, czy tylko kwiatostany
Ostatnio wszędzie mniejszy ruch, to chyba wynik jesiennych prac.
Zimową porą będzie więcej czasu.
No i masz co jeszcze pokazywać. Twoje chryzantemy sa wzorcowe.
Wiosną będę zamawiała kolejne
Twoje ostróżki są faktycznie wypasione. Mają tekie grube pędy. Moje zazwyczaj są wiotkie.
Czy ścinasz dosłownie wszystko po przekwitnięciu łącznie z liśćmi, czy tylko kwiatostany
- e-genia
dalisbea teraz to już widać bardzo jesień liście na drzewach zżółkły
Gosiu ostróżki ścinam po przekwitnieniu całe do ziemi , ona od nowa wyjdą jak wiosną
Gosiu ja w ogrodzie nic nie robię oprócz posadzenia 4 szt róży która kupiłam pod nazwą Królowa Dnia bo mi ostatniej zimy wymarzła ,prawdziwa nazwa tej róży to chyba Duet
To moje Królowa Dnia a raczej Duet
Gosiu ostróżki ścinam po przekwitnieniu całe do ziemi , ona od nowa wyjdą jak wiosną
Gosiu ja w ogrodzie nic nie robię oprócz posadzenia 4 szt róży która kupiłam pod nazwą Królowa Dnia bo mi ostatniej zimy wymarzła ,prawdziwa nazwa tej róży to chyba Duet
To moje Królowa Dnia a raczej Duet