Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 4cz.(2006-2011)
- alka
- 200p
- Od: 3 paź 2006, o 23:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Martas, dobry kierunek. Nie naciskać i do niczego nie zmuszać, bo to przynosi odwrotny skutek. Pamiętam, że każda uwaga na temet palenia wypowiedziana przez mojego /niepalącego/ męża, wywoływała u mnie agresję, bunt i jakby na złość jemu paliłam więcej.
Napomknij jednak przy okazji, że cieszysz się z tego, że mąż dopuszcza już myśl o rzuceniu palenia.
Napomknij jednak przy okazji, że cieszysz się z tego, że mąż dopuszcza już myśl o rzuceniu palenia.
Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka
nie palę od 18lipca 2004roku, a paliłam 20 lat.
Moje skromne zdanie palacza z dużym stażem jest takie:
Nie ma mowy o rzuceniu palenia jeśli nie masz do tego motywacji. Zawsze znajdziesz jakąś wymówkę, powód żeby zapalić tego jednego, a potem wracamy do punktu wyjścia.
Nie rzuciłam bez wspomagacza, zażywałam tabex, dostępny w aptece, jedne opakowanie kosztowało tyle co 10 paczek papierosów w średniej cenie. Palenie rzucaliśmy gromadnie
Parę osób z grona znajomych rzuciło palenie w tym samym miej więcej czasie, również paru osobom się nie udało. Nie udało się tym którzy z jakiegoś powodu przestali zażywać ten specyfik. Jeśli przestrzega się instrukcji nie czuję się głodu nikotynowego, pozostaje tylko ten problem z rękoma, a co za tym, ładnych parę kilogramów więcej niestety.
Uważam że warto skorzystać z takiej pomocy, wypróbowanej i skutecznej
Moje skromne zdanie palacza z dużym stażem jest takie:
Nie ma mowy o rzuceniu palenia jeśli nie masz do tego motywacji. Zawsze znajdziesz jakąś wymówkę, powód żeby zapalić tego jednego, a potem wracamy do punktu wyjścia.
Nie rzuciłam bez wspomagacza, zażywałam tabex, dostępny w aptece, jedne opakowanie kosztowało tyle co 10 paczek papierosów w średniej cenie. Palenie rzucaliśmy gromadnie
Parę osób z grona znajomych rzuciło palenie w tym samym miej więcej czasie, również paru osobom się nie udało. Nie udało się tym którzy z jakiegoś powodu przestali zażywać ten specyfik. Jeśli przestrzega się instrukcji nie czuję się głodu nikotynowego, pozostaje tylko ten problem z rękoma, a co za tym, ładnych parę kilogramów więcej niestety.
Uważam że warto skorzystać z takiej pomocy, wypróbowanej i skutecznej
Pozdrawiam
Anna
Anna
- alka
- 200p
Elmarku, odezwij się. Udaje Ci się nie palić? Nie było mnie przez ostatnie 2 tyg., i nie jestem na bieżąco, ale kciuki trzymałam.
Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka
- AurorA
- 200p
- Od: 30 sty 2007, o 19:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ja planowałem zakończyć od Nowego Roku, ale to zdecydowanie najgorszy termin. Przesunąłem termin na Wielki Post (po głębokich rozważaniach).
Jako wspomagacz zastosuje preparat ziołowy - Tabex - jest tani i skuteczny - dużo opinii osób którym się udało jest w necie.
Trzymam za wszystkich kciuki.
Jako wspomagacz zastosuje preparat ziołowy - Tabex - jest tani i skuteczny - dużo opinii osób którym się udało jest w necie.
Trzymam za wszystkich kciuki.
Pozdrawiam Arek.
Oczko wodne żaden problem
Oczko wodne żaden problem
- alka
- 200p
My też jesteśmy dumni z Ciebie. Czekamy na naśladowców. Kto następny?
Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka
Moja historia
Paliłem papierosy od zawsze aż w tamtym roku urodził się syn Wojtek,
wtedy już zmiejszyłem ilośc spalanych papierosów.
Dwa miesiące potym 24 Maja 06r kupiliśmy działke a po tygodniu papierosy przestały dla mnie istnieć i nie pale do dzisiaj.
wtedy już zmiejszyłem ilośc spalanych papierosów.
Dwa miesiące potym 24 Maja 06r kupiliśmy działke a po tygodniu papierosy przestały dla mnie istnieć i nie pale do dzisiaj.
- alka
- 200p
Trzymam - na dwie ręce!!!AurorA pisze:Już rzuciłem. Nie jest lekko, ale jestem dobrej myśli. Trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam, Ala
Mój ogród - Alka
Mój ogród - Alka