W moim ogródku Cz.5 Becia
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: W moim ogródku Cz.5 Becia
Ależ się narobiłaś - teraz tylko trzeba poczekać na efekty - zapewne za rok, dwa to miejsca zachwyci każdego, kto na nie spojrzy
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Jak ślicznie teraz wygląda ogród Beatko, napracowałaś się, ale ile satysfakcji masz , pięknie, ostatnie zdjęcia
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochana, tak bardzo się cieszę że Twoja noga już w lepszej kondycji no i cierpienie Ci nie dokucza.
Pięknie wysprzątałaś rabatki i ani jednego chwaścika podziwiam Twój hart ducha i samozaparcie, pomimo takiej bolesnej przygody.
Uściski dla całej rodzinki i do napisania wkrótce.
Pięknie wysprzątałaś rabatki i ani jednego chwaścika podziwiam Twój hart ducha i samozaparcie, pomimo takiej bolesnej przygody.
Uściski dla całej rodzinki i do napisania wkrótce.
- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Super to wygląda ! Wiosną będzie przepięknie Pozdrawiam serdecznie i uważaj na siebie !
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatko nadrabiam zaległości i u ciebie bo troszkę ich się nazbierało. Twój ogród jesienią wygląda cudnie, tyle różnorodnych barw a zmiany ogromne.Teraz na wiosnę będzie pieknie po twoich zmianach i nowych nasadzeniach. Zdjecia z obchodu ogrodu śliczne. Pozdrawiam i miłej niedzieli w rodzinnym gronie
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Madziagos wolno mi idą te rewolucje ale cały czas coś się zmienia
iwona0042 Iwonko witaj co mogę to zmieniam ale czas niestety nie stoi w miejscu dzieci praca ... mało wolnych chwil ale cieszę się ,że są te chwile.
stasia_ogród Stasiu bo ja długodystansowiec nie do zdarcia jestem i twardo idę mozolnie ale do przodu nawet jak coś się nie uda za pierwszym podejściem to za drugim i do przodu
ARABELLA Lucynko w ogródku zawsze coś się zmienia a ja cóż dbam o siebie jak się da
beacia0088 Beatko pracowity to był rok też mam wielkie zaległości ale cieszmy się ,że praca jest Zaległości nadrobimy Zobaczymy jak to wiosna będzie zwykle jakieś straty sa ale jak to po zimie a może ta będzie łaskawa .Wszystkiego dobrego życzę
-- 13 lis 2016, o 17:54 --
Dosadziłam 38 pęcherznic i 17 szmaragdów takich metrowych trochę potrwa nim osłonią ale za dwa lata już ładne będą .Z kolei przy rabatce z drzewkami dosadziłam 12 mahonii w kółeczku z podziału mojego dużego krzewu mam nadzieje ,że ładnie się przyjmą i dobrze przezimują .Dziś już zimno i lekki śnieżek popruszył .
iwona0042 Iwonko witaj co mogę to zmieniam ale czas niestety nie stoi w miejscu dzieci praca ... mało wolnych chwil ale cieszę się ,że są te chwile.
stasia_ogród Stasiu bo ja długodystansowiec nie do zdarcia jestem i twardo idę mozolnie ale do przodu nawet jak coś się nie uda za pierwszym podejściem to za drugim i do przodu
ARABELLA Lucynko w ogródku zawsze coś się zmienia a ja cóż dbam o siebie jak się da
beacia0088 Beatko pracowity to był rok też mam wielkie zaległości ale cieszmy się ,że praca jest Zaległości nadrobimy Zobaczymy jak to wiosna będzie zwykle jakieś straty sa ale jak to po zimie a może ta będzie łaskawa .Wszystkiego dobrego życzę
-- 13 lis 2016, o 17:54 --
Dosadziłam 38 pęcherznic i 17 szmaragdów takich metrowych trochę potrwa nim osłonią ale za dwa lata już ładne będą .Z kolei przy rabatce z drzewkami dosadziłam 12 mahonii w kółeczku z podziału mojego dużego krzewu mam nadzieje ,że ładnie się przyjmą i dobrze przezimują .Dziś już zimno i lekki śnieżek popruszył .
- iwona0042
Beatko toż to będzie piękny, wielki ogród dendrologiczny
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Iwonko ale uśmiałam się ogród dendrologiczny postaram się ,żeby rósł i zasłużył na to miano.
- iwona0042
Beatko mówię co widzę, a i rośliny masz okazałe i ciekawe, więc zasłuży na to miano na pewno, bez śmiechu
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Witam Beatko twój ogród nie dość że się rozrasta to i przemienia niesamowicie będzie jak u Szmita tylko jeszcze czasu mu troszkę dać i rozmarzyć się można,powodzenia i wyściskaj dzieciaczki.