Ilu miłych gości

, dziękuję, że zaglądacie

.
Pati, dziękuję. Oczywiście, że i Twoje urosną piękne i dorodne niewątpliwie. To bardzo wdzięczne i niekłopotliwe roślinki a przy Twoich "zielonych rączkach" na pewno pokarzą się w pełnej krasie

.
georginja, dziękuję

.
Ania76, dziękuję. Z episciami na półeczce stoi alsobia - ich kuzynka

.
Andziax007 regał z episciami stoi jakieś półtora metra od dużego zachodniego nie cieniowanego niczym okna. Wyglada, że czują się tam dobrze.
mrinwestor, no nie wierzę, byłam w Twoim wątku i widziałam Twoje cudeńka, nie mogę uwierzyć, że z ostrojowatymi się nie dogadujesz. To na prawdę proste w uprawie roślinki. Mega proste. Po prostu trzeba spełnić kilka podstawowych warunków a odwdzięczają się wspaniale. Jeśli potrzebujesz jakichś wskazówek zapraszam na PW, chętnie pomogę.
Krysiu, dziękuję kochana

. Przyznam się, lekko "wpadłam" jeśli chodzi o hoje. Na początku było kilka odmian, które mi się podobają, dziś już jest kilkanaście i wciąż tych "ulubionych przybywa... w przeciwieństwie do wolnego miejsca

. W dodatku zauważyłam, że czują się dobrze w mojej altance. Jak tak dalej pójdzie bedą konkurencją dla mieszkających tam storczyków

.
Pozdrawiam Was serdecznie.