Storczyki Anusski
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Aniu, wzięło Cie na całego a pamiętałam jak się zarzekałaś że ten pierwszy będzie ostatnim
Piękny nowy nabytek, masz same oryginalne okazy
Piękny nowy nabytek, masz same oryginalne okazy
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- BEATA55555
- 200p
- Od: 22 wrz 2008, o 17:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Piękne.... i jakie niezwykłe... , a ten ostatni w tej pieknej osłonce wyglada bardzo elegancko i oryginalnie .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Anusska
- 1000p
- Od: 10 paź 2008, o 15:59
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa
Jeanne, mówić a robić to dwie różne sprawy A storczykom zawsze trudno jest się oprzeć...
Storczykowa, jak tam Twoja aktualna "lista chciejstw" Założę sie, że nie jedna pozycja Tobie przybyła.
AGNESS, ja po prostu nie chciałam, żeby pozostałe dwa storczyki czuły się samotne. Poza tym tak ładnie stał na półce i prosił, żebym go kupiła.
BEATA55555, ciekawe czy byłby smaczny. Ale wolę nie próbować
Mamba, dziękuję Ale i tak nigdy nie przebiję Twojej kolekcji Chyba, że założę szklarnię
Tulipan998, staram się wybierać najoryginalniejsze storczyki, żeby starczyło na nie miejsca. Ale jakbym kiedyś spotkała zwykłego białego, to nie wiem, czy byłabym w stanie mu się oprzeć Nawet udało mi się znaleźć w internecie odmianę o wieeelkich kwiatach i dłuuugich pędach: Phalaenopsis Sogo Yukidian - jak chcesz, to możesz wrzucić na googlach w grafice. Jest cudny. Ale nie wiem, czy w Poslce da się go kupić
Jeanne, mówić a robić to dwie różne sprawy A storczykom zawsze trudno jest się oprzeć...
Storczykowa, jak tam Twoja aktualna "lista chciejstw" Założę sie, że nie jedna pozycja Tobie przybyła.
AGNESS, ja po prostu nie chciałam, żeby pozostałe dwa storczyki czuły się samotne. Poza tym tak ładnie stał na półce i prosił, żebym go kupiła.
BEATA55555, ciekawe czy byłby smaczny. Ale wolę nie próbować
Mamba, dziękuję Ale i tak nigdy nie przebiję Twojej kolekcji Chyba, że założę szklarnię
Tulipan998, staram się wybierać najoryginalniejsze storczyki, żeby starczyło na nie miejsca. Ale jakbym kiedyś spotkała zwykłego białego, to nie wiem, czy byłabym w stanie mu się oprzeć Nawet udało mi się znaleźć w internecie odmianę o wieeelkich kwiatach i dłuuugich pędach: Phalaenopsis Sogo Yukidian - jak chcesz, to możesz wrzucić na googlach w grafice. Jest cudny. Ale nie wiem, czy w Poslce da się go kupić
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
na razie marzy mi się biały z mazami i biały o zwykłych, ale ogromnych kwiatach. niestety został mi się już tylko 1 całkiem biały Phal, z lekko zażółconą warżką i policzkami, ale niestety tylko 1 i chciałabym sobie jeszcze dokupić jakiegoś białego... mój niestety bardzo dużych kwiatów nie ma... mają tylko 8 cm. na razie rozwinął dopiero 3 kwiaty...Storczykowa, jak tam Twoja aktualna "lista chciejstw" Założę się, że nie jedna pozycja Tobie przybyła
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
zaraz wrzuce na wyszukiwarkę...Anusska pisze: Tulipan998, staram się wybierać najoryginalniejsze storczyki, żeby starczyło na nie miejsca. Ale jakbym kiedyś spotkała zwykłego białego, to nie wiem, czy byłabym w stanie mu się oprzeć Nawet udało mi się znaleźć w internecie odmianę o wieeelkich kwiatach i dłuuugich pędach: Phalaenopsis Sogo Yukidian - jak chcesz, to możesz wrzucić na googlach w grafice. Jest cudny. Ale nie wiem, czy w Poslce da się go kupić
Edit ; własnie takiego mam .
Pozdrawiam !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||