Ogród Marty -Cz . X

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród Marty -Cz . X

Post »

Martusiu Ty i zmęczona masz chyba motorek, bo tyle rzeczy robisz ;:168 ale czasem i taki na silniczku musi odpocząć ;:306 Stroiki na pewno zrobisz, może mniej ale jak Cię znam musisz zrobić :D Ja też ciągle gdzieś jeżdżę do M muszę rozruszać :oops: Wczoraj miałam miłego gościa to dzień odświętny bo ogrodnik w domu to święto...prawda :?: Dobrego dnia i buziaczki posyłam ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuś witaj ja jestem za tym ,żebyś sobie zrobiła urlop najlepiej taki od wszystkiego :D
Pozdrawiam ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś dużo zrobiłaś w ogrodzie, bo jesteś wyjątkowy pracuś. ;:180 Ja czekam na dużo śniegu, może te kilka róż mi okryje. ;:306 Zaczęłam sprzątać na rabatach, a pod liśćmi i pędami bylin pełno żyjątek, więc odpuściłam.
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto , myślałam że to tylko ja jestem tak mocno zabiegana , ale widzę że jesteś lepsza w te klocki . Widocznie jednak ten Typ tak ma i musimy się z tym jakoś zmagać . Nie wiem jak Ty ,ale ja czasami marzę o bezludnej wyspie . ;:306 Pozdrawiam ;:167
Awatar użytkownika
Florian Silesia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lip 2016, o 19:56

Post »

Marto, Ty lubisz swoje zabieganie, robienie więcej niż doba może pomieścić, branie sobie więcej obowiązków niż nakazywałby rozsądek. To jest Twój żywioł! Dlatego namawianie Cię na odpoczynek czy na zwolnienie jest "wysoce nieetyczne" :lol: Tak trzymaj! ;:333
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam drogich gości po krótkiej przerwie,przepraszam ,że nie jestem tutaj systematycznie,ale po prostu nie mogłam być,sprawy dalej się ciągną ,stroiki zaczęłam robić ,to znaczy zrobiłam 2 choinki z mchu,ale jeszcze dużo przede mną do zrobienia,niech tylko moje ważne sprawy dobiegną końca,(tak bym chciała)za dwa tygodnie moja kreatywna grupa ma świąteczny kiermasz i muszę na niego coś więcej zrobić a też nie mogę się skupić nad tym ,ogród na chwilę odstawiłam ,ale może po świętach będzie jeszcze fajna pogoda to dokończę,rośliny ,które były w doniczkach wszystkie zabezpieczone ,z resztą sobie poradzę trochę później :uszy .

Iwonko,nie umiem zwolnić ,bo szybciej myślę niż robię ;:306 ,a podziwiać to zdążam :uszy

Bożena,ja bardzo się cieszę ,że potrafię coś zrobić ,mam fantazję i dużo wymyślę ,pozdrawiam :wit

Dario,a myślałam ,że tylko ja spóźniona ze wszystkim,owady też starają się schować przed zimnem i szczęśliwie ją przetrwać,ja mam mech ułożony w pudłach przed domem ,który potrzebny mi jest do stroików,zaczęłam coś robić i wniosłam ten mech do domu i natychmiast wszyscy ożyli i się rozłażą ,musiałam ich zbierać ,a ile biedronek schowanych było,mam nadzieję że dolegliwości Twoje już ustąpiły i lepiej się czujesz,życzę zdrowia i pozdrawiam :wit

Przemuś,następnym razem zwrócę uwagę na igliwie,teraz już nie pojadę w świętokrzyskie ,u mnie nie ma lasów sosnowych ,ale jak pojadę otworzyć domek w lesie to już w lecie przywiozę ,ja też nie kupuję nigdy kory ,bo mam jej dużo ,do tego dokładam szyszki sosnowe i wszystko sami robimy na maszynie do mielenia ,nie umiem odpoczywać biernie ,a uważam ,że to co robię to mój odpoczynek ,bo robię co chcę i co lubię :uszy ,pozdrawiam ;:168

Marysiu,czasem może jestem zmęczona ,ale wiesz jak to po mnie spływa,przez noc wszystko mi przechodzi ;:306 i znowu pełna jestem energii,oby zawsze tak było,chociaż nic nie trwa wiecznie ,no to niech tak będzie jak najdłużej :uszy zaczęłam stroiki od choinek ,bo najwięcej jest z nimi pracy jak chcę ,żeby były dopracowane,a tak lubię najbardziej,te wyjazdy i załatwianie moich spraw bardzo mnie wybijają z rytmu,ale może szczęśliwie dotrwam ,fajnie mieć miłego gościa,ja też bardzo lubię gości,więc i Ciebie doskonale rozumiem,ze się cieszyłaś, my dzisiaj byliśmy u Barbary na imieninach ,więc obiadu nie musiałam gotować,na następną niedzielę mamy drugą Barbarę ,więc impreza za imprezą ,pozdrawiam i buziaczki ;:196

Aluś,nie umiem urlopować od wszystkiego ,najlepiej wszystko mieć na oku i dać dobry przykład :uszy ,pozdrawiam ;:196

Soniu,dużo zrobiłam w ogrodzie ,ale jeszcze coś zostało ,teraz muszę już zrobić coś innego ,ale myślę ,że dam radę ,żeby tylko zdrowie dopisało,obok leży pistolet z klejem i zaraz zabieram się za następną mchową choinkę ,ja też nie wszystko sprzątam na zimę ,bo te liście to doskonała osłona bylin przed mrozem ,pozdrawiam ;:196

Eluś,masz rację to zabieganie zależy od natury człowieka ,widocznie taką mamy ,lubię pracować i praca też mnie lubi ;:306 ,na bezludnej wyspie nie wytrzymałabyś ani jednego dnia ,też o niej myślałam ,ale zaraz przyszła mi myśl,co ja bym tam robiła ;:306 ,pozdrawiam ;:168

Florianie,ale mnie rozszyfrowałeś ,któregoś dnia jak się nam z mężem nałożyło bardzo dużo pracy,to ja do niego mówię ,ale się ciesze ,że mamy tyle pracy,uwielbiam jak mamy tyle pracy,on popatrzył i nic się nie odezwał,bo co ma powiedzieć (nawet mu narzekać nie wypada),jak ja w takiej euforii,ja uważam ,że robię bo chcę i lubię i nawet często nie czuje się zmęczenia (nawet jak jest ,to zaraz przejdzie ) ,bo ma się wielką satysfakcję z osiągniętego celu ,chociaż czasem jest bardzo pod górę ,pozdrawiam ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Moje choineczki z mchu,obok choinka przygotowana do ubrania ,bo wnuk mnie zamęczy ,żeby już ubierać,więc stoi postawiona ,bo nie potrafię mu tego odmówić ;:306

Obrazek

fragment z bliska
Obrazek

Obrazek

obok druga choinka z chrobotka reniferowego
Obrazek

Obrazek

następne są do zrobienia ,każda z innymi banieczkami będzie lub jakimiś dodatkami np gwiazdkami
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Marta choinki super Ci wyszły. ;:138
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Marta! przewspaniale wyszły! Ci choineczki!
Awatar użytkownika
Margo_margo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lip 2014, o 13:08

Post »

Piękne Martusia ;:138 Piękne
Nawet nie wiedziałam, że takie cudeńka można zrobić samodzielnie.
Zuch dziewczyna ;:196
Pozdrawiam Małgosia
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Spis moich wątków
Awatar użytkownika
Rzepka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 mar 2014, o 14:55

Post »

Martuś, piękne choineczki, aż chciałoby się taką już postawić i podziwiać. ;:333

Trudno się dziwić, że nie masz czasu, takie małe dzieła sztuki wymagają czasu, cierpliwości, a przede wszystkim talentu.
Ale Ty to ;:167

Pozdrawiam Irena
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

Marto naprawdę podziwiam. Cudne te choinki i prace ogrodowe zakończone. ;:333 Wcale się nie dziwię że trochę zmęczona jesteś, naprawdę jak Mróweczka pracujesz, ciągle coś robisz.
Prace naprawdę na poziomie ;:215 .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuś dopisuje się do fanklubu choinek :D Masz rację noc czyni cuda w regeneracji ;:306 Dlatego rano mam najwięcej chęci i sił :D Masz racje że wyjazdy do miasta i załatwianie spraw wybija z rytmu i po powrocie jest się do niczego. Miasto meczy a urzędy zniechęcają. Dzisiejszy ranek mroźny ale słoneczny i tak pięknie śnieg się skrzy ...oj żeby tak było w Boże Narodzenia :D Pozdrawiam serdecznie i całuję Obrazek
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj. Cudne choineczki a jakie pomysłowe ;:oj . Ja to jednak nie mam talentu artystycznego ;:222 , w życiu bym na to nie wpadła ;:224 . Przepiękne na prawdę podziwiam ;:138 . Dobrego dnia :wit .
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Marta ! pokaże jeszcze czas! ;:196 jak już szopka gotowa będzie i wtedy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”