Witam was bardzo serdecznie:) Chciałabym się pochwalić moim ogrodem.Zaszło w nim wiele zmian jak sami zauważycie a to dzięki mojej synowej,z którą mamy wspólne marzenie o pięknym ogrodzie pełnym kwiatów w szczególności hosty i róże. A nie wyobrażałam sobie ogrodu bez oczka więc moi chłopcy zrobili mi prezent na Dzień Matki (wykopali a w późniejszym terminie wybetonowali). Jesienią zrobiłyśmy skalniak w tej chwili nic nadzwyczajnego ale wiosną nie omieszkam pokazać nasze dzieło.
Widzę, że hostomania już nieźle Tobą zawładnęła
Jak na to zapatruje się piesek, nie wpada niechcący w rabatki ?
Moim się to zdarza dosyć często, niestety
Oczko ma fajny kształt, przyciąga uwagę
Podoba mi się też karagana, pięknie się rozrosła
Witajcie:) Dziękuje za zainteresowanie.Dzięki wam poznałam wiele innych moich ulubionych gatunków host(miałam ich kilka,ale nie znałam nazw). Podziwiałam też wasze piękne ogrody i dlatego za marzył mi się skalniak na którym posadziłam różne gatunki host. U was też podpatrzyłam jak można pięknie wyeksponować róże,mam już posadzony szpaler z róż piennych jak i również mam dwie pnące z których ukształtuje wejście do skalniaka. Nasza psiunia pilnuje rybki w oczku.
Droga Aszko
Dziękuję za ciepłe powitanie. Psiaka można z oczkiem pogodzić nawet pilnuje rybki przed kotami. Choć latem się zdarza,że piesek zażyje kąpieli w oczku. Zachęcam Ciebie do zrobienia oczka ponieważ ożywi twój ogród, będziesz mogła przy nim wypocząć i zrelaksować się. Ale muszę cię ostrzec,że wymaga ono wiele wysiłków i pracy. Ale się opłaca. Nawet nasz pupil uwielbia przy nim odpoczywać:)
Witam goni@k
Dziękuję bardzo za przywitanie oraz zainteresowanie.Dzięki tobie poznałyśmy prawidłową nazwę tego krzewu, bo ja cały czas myślałam,że to robinia. Nasz piesek też lubi szaleć po kwiatach a w szczególności lubi je podkopywać dlatego musiałyśmy je zabezpieczać kamieniami.
Witaj Mario
Ładnie u Ciebie, skalniaczek z pomysłem, yukka pięknie kwitła i róża wspaniała, reszta roślin dorodna, zadbana, a "psinka" słodka. Powtarzam jak papuga za innymi, bo to wszystko prawda
Pozdrawiam.
Bardzo ładne ujęcie z Tobą na balkonie. To co widać już jest ładne ale napisz co planujesz zrobić na wiosnę? Ten okres sprzyja planowaniu i podglądaniu innych. ;:94