Tu na razie jest ściernisko ale będzie ...
Re: Tu na razie jest ściernisko ale będzie ...
Latarenki fajnie wyglądają,niestety bardzo krótko świecą,trzeba tą baterię doładowywać bo solar nie daje rady.
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Mariuszu
Latarenki przetestowane - świeciły całą noc
na pewno dokupię jeszcze dwie. Na dzialce niestety nie mam prądu więc energię solarną wykorzystuję maksymalnie 

Latarenki przetestowane - świeciły całą noc

Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Jeśli tak to trafiłaś na dobrą partię,nic tylko kupować bo cena dobra 

- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Marlenko, latarenki śliczne. Były w innych kolorach? I pomyśleć, że w sobotę byłam w tym markecie. Nie przyszło mi do głowy, żeby zajrzeć na ogrodowy dział 

- wagabunga123
- 1000p
Mariuszu Za taką cenę to naprawdę fajny zakup. Jutro jadę do ciasto po kolejny - oby jeszcze były 
Dorotko były białe, niebieskie, różowe, fioletowe i zielone. Ja zawsze zakupy zaczynam od działu ogrodowego, nawet gdy jadę po farby

Dorotko były białe, niebieskie, różowe, fioletowe i zielone. Ja zawsze zakupy zaczynam od działu ogrodowego, nawet gdy jadę po farby

Kochana, przejrzałam Twój wątek i stwierdzam, że mocno zachorowałaś na nieuleczalną chorobę zwaną różyczka
Masz tego dobra sporo. Oj będzie bardzo pięknie jak się te wszystkie róże rozrosną.
Pozdrawiam
i czekam na lato

Pozdrawiam

- wagabunga123
- 1000p
Pashminko witam Cię serdecznie. Oj tak, różyczka u mnie mocno zaawansowana, nie ma dla mnie ratunku. Wiosną przeprowadzę wielkie liczenie i sprawdzą ile panienek na rabatach gości, bo zgubiłam rachubę
, myślę jednak, że coś w okolicach 50
.........................................................
Dziś mam wolny dzień. W planach miałam wizytę na działce ale jest tak straszliwie zimno, wieje przeokrutnie i w dodatku posypuje śniegiem, że zrezygnowałam z tego pomysłu. Tym bardziej, że po niedzielnych pracach z okrywaniem róż nie czuję się najlepiej. Pojechałam za to dokupić latareczki. Kupiłam 6 białych (zielone zawiozę do babci, na pewno ucieszy się bardzo).

Tak świeciły po rozpakowaniu - przy pełnym naładowaniu świecą jeszcze jaśniej (zdjęcie robiłam w łazience
)

.........................................................
Dziś mam wolny dzień. W planach miałam wizytę na działce ale jest tak straszliwie zimno, wieje przeokrutnie i w dodatku posypuje śniegiem, że zrezygnowałam z tego pomysłu. Tym bardziej, że po niedzielnych pracach z okrywaniem róż nie czuję się najlepiej. Pojechałam za to dokupić latareczki. Kupiłam 6 białych (zielone zawiozę do babci, na pewno ucieszy się bardzo).
Tak świeciły po rozpakowaniu - przy pełnym naładowaniu świecą jeszcze jaśniej (zdjęcie robiłam w łazience

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Świetne te latarenki, szkoda, że mam daleko do casto 

Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Ann_85
- 1000p
- Od: 26 mar 2010, o 14:00
Mi tez się podobają, chętnie bym przygarnęła 

- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marlenko latarenki śliczne, oliwkowa wyjątkowo mi się podoba.
Jakoś nie miałam szczęścia się na takie napatoczyć.
Spokojnych dni na przygotowania świąteczne. 

- wagabunga123
- 1000p
Witajcie,
Nie wiem jak Wy, ale ja już bardzo tęsknię za działkowaniem. Brakuje mi działki, grzebania w ziemi i słońca.
Postanowiłam, za przykładem Aneczki, umilić sobie czas oczekiwania na wiosnę i zamówiłam kilka roślinek
Jeżówki
- "Pink Double Delight"
- "Raspberry Truffle"
- "Milkshake"
- "Secret Romance"
- "Meringue"
- "Honeydew"
- "White Double Delight"
-"Secret Affair"
Skusiłam się również na ostróżki
- "Blue Lace"
- "Pure White"
Floksom też nie umiałam się oprzeć
-"Blue Boy"
-Adessa White"
Święta za pasem a ja, póki co, w lesie z przygotowaniami
. Na dziś mam tylko zrobione pierniki
Na szczęście od czwartku mam wolne i mogłam pozwolić sobie na małe leniuchowanie. Mam nadzieję, że u Was również wszystko pod kontrolą i macie chwilę na własne przyjemności 
Latarenki schowane, czekają na lato.
Buziaki i dziękuję za to, że do mnie zaglądacie
Nie wiem jak Wy, ale ja już bardzo tęsknię za działkowaniem. Brakuje mi działki, grzebania w ziemi i słońca.
Postanowiłam, za przykładem Aneczki, umilić sobie czas oczekiwania na wiosnę i zamówiłam kilka roślinek

Jeżówki
- "Pink Double Delight"
- "Raspberry Truffle"
- "Milkshake"
- "Secret Romance"
- "Meringue"
- "Honeydew"
- "White Double Delight"
-"Secret Affair"
Skusiłam się również na ostróżki

- "Blue Lace"
- "Pure White"
Floksom też nie umiałam się oprzeć

-"Blue Boy"
-Adessa White"
Święta za pasem a ja, póki co, w lesie z przygotowaniami

Latarenki schowane, czekają na lato.
Buziaki i dziękuję za to, że do mnie zaglądacie

Zaszalałaś z zakupami 

- wagabunga123
- 1000p
Oj zaszalałam, nie wiem czy nie za bardzo, bo miałam oszczędzać, ale taką miałam chandrę 

Ja wiadro na balkonie wielkie ustawiłem i wszystkie dobra do kompostownika w nim zbieram i raz w tygodniu na działeczkę wywożę