Roślinki sayona
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinki sayona
No cóż, czasem tak już jest, że życie zmusza nas do wyjazdów. Najważniejsze, że roślinki nadal Ci towarzyszą.
A fiołeczki zobaczysz, jak już uda Ci się wrócic do domu. Na pewno na przywitanie pięknie się rozwiną, czego szczerze
Ci życzę.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Piękne to Twoje zielone królestwo
Zapomniałam o pięknej alsobii ale mnie kręci
Zapomniałam o pięknej alsobii ale mnie kręci
Dawno nie pisałam, bo i nie było o czym. Niestety większość roślinek poszła się paść na niebiańskie łąki Zostało tylko 15 fiołków z prawie 30 (rodzice nie mają ręki do kwiatów ). Mimo to resztki odżyły i odwdzięczają się za dmuchanie i chuchanie na nie
Aaron's Westcoast Swing
Amur (jakoś tak dziwnie tylko na biało...)
Buckeye Colossal
Czarowne Sny
Dancing D evil
Emerald Lace
Green Dragon
Król Artur
Kostina Fantasija
Perłowe Gwiazdy
Powwow
Przyjemna
Red Summit
Rococo Rose (???)
Starlette
Wiosną będę poszukiwać listeczków nowych odmian Liczę, że w wątku sprzedażowym znajdzie się kilka ofert
Aaron's Westcoast Swing
Amur (jakoś tak dziwnie tylko na biało...)
Buckeye Colossal
Czarowne Sny
Dancing D evil
Emerald Lace
Green Dragon
Król Artur
Kostina Fantasija
Perłowe Gwiazdy
Powwow
Przyjemna
Red Summit
Rococo Rose (???)
Starlette
Wiosną będę poszukiwać listeczków nowych odmian Liczę, że w wątku sprzedażowym znajdzie się kilka ofert
-
- Od: 15 maja 2015, o 14:00
Witaj! Bardzo ładne kwitnienia fiołków. Ja też mam Powwow z Twojej listy, ale póki co ukorzeniony liść zobaczymy co się dalej będzie dziać
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Fiołeczki pieknej urody ;)
Odmładzaj, Szczep - wiosną Będziesz mieć młode roślinki, które powinny zakwitnąć w tym samym roku
Odmładzaj, Szczep - wiosną Będziesz mieć młode roślinki, które powinny zakwitnąć w tym samym roku
Alsobia jak dla mnie to bardzo ciekawa,wyjątkowa rślinka.Może uda mi się kiedyś zdobyć.Jest grzechu warta hihii