Czym obsadzić tipi dla dzieci???
-
- 10p - Początkujący
- Od: 19 lut 2015, o 16:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- asprokol
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2012, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Czym obsadzić tipi dla dzieci???
Myślę że bambus spełnia takie oczekiwania. Jednak tańszym rozwiązaniem jest ślaz który też potrafi wypuszczać gałęzie do 2 metrów rocznie.
Zresztą to tipi będzie używane w okresie letnim i może starczy sięgnąć po kukurydzę lub inne rośliny roczne.
Zresztą to tipi będzie używane w okresie letnim i może starczy sięgnąć po kukurydzę lub inne rośliny roczne.
- szkodnikk
- 200p
- Od: 2 sty 2014, o 10:48
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj
Szybko rośnie chmiel jest byliną więc co roku od zera musi zaczynać. Latem ma ładne szyszki.
Jeśli chcesz mieć ukwiecone to posadź jakiegoś powojnika, też szybko rośnie i pięknie wygląda. Bardzo duży wybór odmian.
Szybko rośnie chmiel jest byliną więc co roku od zera musi zaczynać. Latem ma ładne szyszki.
Jeśli chcesz mieć ukwiecone to posadź jakiegoś powojnika, też szybko rośnie i pięknie wygląda. Bardzo duży wybór odmian.
Jacek
Oczka w głowie
Oczka w głowie
-
- 10p - Początkujący
- Od: 19 lut 2015, o 16:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ten chmiel nie brudzi ubran?
sadziłam w tamtym roku groszek pachnacy to dopiero pieknie sie rozrósl w połowie sierpnia, zalezy mi zeby na poczatku lata tipi było obrosniete
sadziłam w tamtym roku groszek pachnacy to dopiero pieknie sie rozrósl w połowie sierpnia, zalezy mi zeby na poczatku lata tipi było obrosniete