Familokowego ciag dalszy
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Familokowego ciag dalszy
MARYSIU mam zbyt krótko rutewki ,żeby zauważyć czy się wysiewają .One są dopiero od ubiegłego roku i chyba najpierw muszą się rozrosnąć.Zresztą wiosną się przekonam czy są siewki.To moja najdroższa piwonia lecz nie żałuję,bo jest piękna i ma mocne łodygi nie tak jak Yellow Crown
IWONKO kurcze jeszcze się nie zabrałam za Mikołajka, lecz już robiłam w taki sam sposób wielkanocne jajka. Jutro znów mam sporo roboty zresztą jak każda z nas.Może jednak wykombinuję trochę czasu na pracę przy bałwanku
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości
oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku 2017
Miłym Forumowiczom i ich rodzinom
życzy Jadzia
IWONKO kurcze jeszcze się nie zabrałam za Mikołajka, lecz już robiłam w taki sam sposób wielkanocne jajka. Jutro znów mam sporo roboty zresztą jak każda z nas.Może jednak wykombinuję trochę czasu na pracę przy bałwanku
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości
oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku 2017
Miłym Forumowiczom i ich rodzinom
życzy Jadzia
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Nie zapracowuj się Jadziu, nie zrobisz, to nie zrobisz, ale jak oglądam prognozy, to chyba tylko takie bałwanki nasze wnuki będą oglądać, a śnieg jak spadnie to będziemy na dwór wychodzić podziwiać zjawisko, spokoju i odpoczynku życzę Jadziu
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadzia śnieg znalazła
Dziękując za życzenia, życzę by spełniły się Twe marzenia i nadzieje, oraz radości z rodzinnych spotkań.
Dziękując za życzenia, życzę by spełniły się Twe marzenia i nadzieje, oraz radości z rodzinnych spotkań.
- JAKUCH
ANDRZEJU szkoda bo to ubiegłoroczny lecz takie święta są cudowne to jest ta atmosfera nie tylko przy wigilijnym stole.Dziękuję za życzenia Chociaż tu na FO jest sielsko- anielsko i każdy dla każdego przyjacielem, a nie wilkiem
IWONKO a ja dalej nie zrobiłam tego bałwana chociaż wszystko mam leń mnie ogarnął Tobie również radosnych Świąt ,chociaż czy będą radosne jak masz tyle kłopotów
pozostało tylko wspomnienie z początków grudnia
IWONKO a ja dalej nie zrobiłam tego bałwana chociaż wszystko mam leń mnie ogarnął Tobie również radosnych Świąt ,chociaż czy będą radosne jak masz tyle kłopotów
pozostało tylko wspomnienie z początków grudnia
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, ależ musi obłędnie pachnieć w takim różanym ogrodzie, jak Twój.
U mnie najbardziej to laurowiśnia daje miło po nosie.
U mnie najbardziej to laurowiśnia daje miło po nosie.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jadziu ta ściana z różami wygląda przepięknie.
I tyle pąków na różach, aż serce się raduje, musiało to wyglądać wspaniale.
Mój doktorek przycięty do pół metra nad ziemią, zobaczymy czy się zagęści i zakwitnie.
A co to za powojnik pnie się obok róż ?
I tyle pąków na różach, aż serce się raduje, musiało to wyglądać wspaniale.
Mój doktorek przycięty do pół metra nad ziemią, zobaczymy czy się zagęści i zakwitnie.
A co to za powojnik pnie się obok róż ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
GRAŻYNKO teraz ze ściany poszła Molineux ,bo jakoś słabo kwitła a poszła w jej miejsce Merlin i razem z Pink Abundance będą tworzyć parę dla Doktorka.Na ścianie rośnie powojnik Pamela Jackman i nijak ma się do reszty kolorów .Jednak szkoda mi go teraz wykopywać bo miejsce mu spasowało.Mój różany ogród w sezonie wygląda zabójczo a zapach Niestety dwa długaśne pędy doktorka musiałam ściąć bo zasychały lecz w to miejsce jest sporo innych Twojemu Doktorkowi cięcie wyjdzie na zdrowie
BEATKOżebyś wiedziała jakie zapachy roznoszą się poranną porą,w prażącym słonku , a także wieczorem .Przecież to mój różany raj z którego nie chce mi się wychodzić .Laurowiśnie też ładnie pachną lecz trwa to krótko, a różany sezon trwa dłużej.Już nie mogę się doczekać .
BEATKOżebyś wiedziała jakie zapachy roznoszą się poranną porą,w prażącym słonku , a także wieczorem .Przecież to mój różany raj z którego nie chce mi się wychodzić .Laurowiśnie też ładnie pachną lecz trwa to krótko, a różany sezon trwa dłużej.Już nie mogę się doczekać .
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Oj, to przyjadę do Ciebie nawet chyba ze dwa razy - raz wiosną a drugi raz by zachłysnąć się tym różanym obłędem wizualnym i zapachowym.
Nie wyszukiwałam pachnących róż i czas to zmienić w moim ogrodzie.
Nie wyszukiwałam pachnących róż i czas to zmienić w moim ogrodzie.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Jadziu u Ciebie nawet śnieżek widać a u mnie tylko deszcz, wiatr - strach będzie jutro zerknąć na działkę.
Karolek i Książę jak zawsze cudniaste a Książę to u mnie może w tym roku też da popis.
Karolek i Książę jak zawsze cudniaste a Książę to u mnie może w tym roku też da popis.
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Monaco przepiękna, ale ta poniżej , biała z fioletowym srodkiem-cudo No cóż, w oczekiwaniu wiosny nic nam nie pozostało tylko wspominki. Jadziu--wianek sama uplotłam
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
Jadziu wcale Ci się nie dziwię,że nie możesz się doczekać już nowego sezonu, w tak bogatym w kwiaty ogrodzie to tylko chciałoby się przebywać i chłonąć zapachy i widoki.
PIĘKNIE
PIĘKNIE
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Jadziu witam po świętach rok dobiega do końca! co prawda nie popisuje się pogodą, ale do wiosny coraz bliżej
Czy ten intensywny fiolet to jakiś Muzykant? ładny kolorek!
Czy ten intensywny fiolet to jakiś Muzykant? ładny kolorek!
- JAKUCH
MARYSIU również witam Cię poświątecznie.Ten fiolet to The Prince, a ta druga to Bremer Stadtmusikanten .Obie zmieniły miejsca i jestem ciekawa czy będzie to dobra zmiana.The Prince w sezonie wypuszczał tylko po parę kwiatów a mam go już 4 latai sama sie dziwiłam ,ze szybciej go nie przesadziłam. Muzykanci tez nie bardzo się sprawowali wiec dostały nową miejscówkę .Teraz obie poszły w stronę słonka
KRYSIU no pewnie dzisiaj przyglądałam się w jakim stanie są róże i jak na razie mają sie dobrze.To samo patyczki Zresztą sama wiesz jakie jesteśmy szalone ,bo juz byśmy pracowały w ogródkach
KAROLCIA ta z fioletowym środeczkiem to tzw. Oczęta czyli Eyes for you U Ciebie mnóstwo wspominek wiec też muszę Ci dorównać
ANUSIU oglądałam jakie zniszczenie porobiła ta niegrzeczna Baśka .Diablica rozszalała się na całego to samo w Szczecinie u Iwonki.Karolka drastycznie ścięłam i juz nie będzie takim wielkoludem z mnóstwem kwiatów.Niech będzie niższy, zamiast miałoby go wcale nie być ,bo o mały figiel bym go straciła w tym sezonie z powodu wichur
BEATKO nie ma sprawy możesz więcej razy zawitać do mnie nie ma przeszkód zapraszam.U mnie już w maju zaczyna sie sezon różany bo kwitnie Alpenfee ,Maigold i Louise Odier ta na pergoli
KRYSIU no pewnie dzisiaj przyglądałam się w jakim stanie są róże i jak na razie mają sie dobrze.To samo patyczki Zresztą sama wiesz jakie jesteśmy szalone ,bo juz byśmy pracowały w ogródkach
KAROLCIA ta z fioletowym środeczkiem to tzw. Oczęta czyli Eyes for you U Ciebie mnóstwo wspominek wiec też muszę Ci dorównać
ANUSIU oglądałam jakie zniszczenie porobiła ta niegrzeczna Baśka .Diablica rozszalała się na całego to samo w Szczecinie u Iwonki.Karolka drastycznie ścięłam i juz nie będzie takim wielkoludem z mnóstwem kwiatów.Niech będzie niższy, zamiast miałoby go wcale nie być ,bo o mały figiel bym go straciła w tym sezonie z powodu wichur
BEATKO nie ma sprawy możesz więcej razy zawitać do mnie nie ma przeszkód zapraszam.U mnie już w maju zaczyna sie sezon różany bo kwitnie Alpenfee ,Maigold i Louise Odier ta na pergoli