Chyba dopada mnie zimowa niemoc... Trzeba więc kilka ładnych zdjęć wrzucić
Dzisiaj odpowiem komunalnie
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Widzę, ze najbardziej z ostatnich przypadła do serca Inca. Słusznie, bo panna śliczna, a przy tym wytrzymała - trochę ją zaniedbałam i inne kwiatki ją zarosły, a mimo to trzymała się dzielnie. Na dodatek zakwitła jako pierwsza i kwitła nieprzerwanie do mrozów.
Na drugim miejscu wylądował Junkyard Dog - dla mnie akurat stoi wyżej w rankingu od Inci
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Zdecydowanie robi większe wrażenie, ale też jest od niej dużo większy i okazalszy
Anido może te bulwki z sadzonek nie zdążyły zmagazynować wszystkich składników odżywczych na zimę. Pewnie to też kwestia ilości zmagazynowanej wody.
Małgosiu alfabet daliowy już na forum jest
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=31&t=59345 Ja niestety na każdą literkę nie mam... brakuje mi na literę Ł - nawet nie wiem czy taka jest, na literę U - a jest jedna taka, którą bym bardzo chciała, oraz na literę X. Na pozostałe literki mam
Aga kilka mam już zamówionych
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
A dużo więcej niż kilka jeszcze do wiosny zamówię
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
póki jest miejsce będą nowości
Krysiu Hawaii na żywo w ogóle nie jest wyzywająca. Mimo zestawienia kilku kolorów wszystko ładnie współgra.
To teraz trochę letniego ciepełka
Kasasagi - średniej wielkości krzaczek i średniej wielkości pompon. Ale za to piękne zestawienie żółtego i pomarańczowego.
Lake Carey - średniej wielkości dalia, która pojawiła sie u mnie przez pomyłkę zamiast upragnionego Lake Ontario. Ale jest subtelna i bardzo wdzięczna.
Little Scottie - krzaczek spory, za to kwiatki malutkie. Dodałam do bukietu na Marii i wszystkie kobitki na imprezie sprawdzały czy to sztuczne i nadziwić się nie mogły, że takie fajne pomponiki urosły.
Magically Dun - kolejna "świetlista" dalia o średniej wielkości kwiatach i dość wysokim krzaku.
![Obrazek](https://images82.fotosik.pl/289/ab0b61dde129096fmed.jpg)