Witaj , ze zdumieniem spoglądam na zmianę jaka nastąpiła na twojej działce i powiem ,że spoglądam odrobinę z zazdrością.
Sami. wzięliśmy działkę w podobnym stanie i muszę wziąść z was przykład chociaż podejrzewam ,ze nawet się do was nie zbliżymy.
Wielka metamorfoza działki Rod-moje 3 ary radości
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 15 lis 2016, o 16:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wielka metamorfoza działki Rod-moje 3 ary radości
Kasiu jesteś moją inspiracją, wykonaliście z mężem kawał dobrej pracy. W lipcu 2016 też nabyłam działkę na ROD ale mi tak świetnie nie poszło . fakt moja działka (675 m2) jest bardzo zaniedbana... domek do przebudowy... chore, przerośnięte drzewa do wycięcia no i wszechobecny podagrycznik i paprocie. Ten rok to będzie walką o terytorium ale uzbrojona w wiedzę i pomoc chemiczną i mechaniczną... mam zamiar ją wygrać. Do Ciebie będę zaglądać i czerpać siłę Pozdrawiam Serdecznie
-
- 10p - Początkujący
- Od: 15 kwie 2016, o 09:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wielka metamorfoza działki Rod-moje 3 ary radości
Hej sporo wody w Wiśle upłynęło ale jestem. Za nieobecność przepraszam, postanawiam się poprawić...
Moja działeczka w 2016 i 2017 była niestety trochę zaniedbana i w związaku z tym forum i tematy działkowe poszły na drugi plan (problemy w pracy etc.). Ale już chyba do przodu więc czas wrócić do pierwotnego nałogu.
Poniżej kilka fotek z tego roku
Wiatm
Moja działeczka w 2016 i 2017 była niestety trochę zaniedbana i w związaku z tym forum i tematy działkowe poszły na drugi plan (problemy w pracy etc.). Ale już chyba do przodu więc czas wrócić do pierwotnego nałogu.
Poniżej kilka fotek z tego roku
Wiatm