Zosiu trzymam kciuki za Twoje żarnowce mam nadzieję że dadzą sobie radezofia majowska pisze:Joluś można tylko nie lubią przesadzania i wielkiego obcinania ,a z moich chyba nić nie będe miała ,musiałam przyciąć bo przez to zalanie mi usechł nie wiem czy coś z tego będzie ,miałam żółtego przywiezionego z niemiec i żółtoczerwony ,Jolu pięknie kwitną
Moje początki - giga45
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witajcie kochani wieczorkiem. Halinko, Krzysiuniu, Asiu, Haniu, Jolunia, Zosiu serdecznie wam dziękuję za Wasze cenne rady. Pokombinuję i spróbuje z tym żarnowcem, będe szukac.
ZOSIEŃKO ale była bym Ci wdzięczna kochanie nawet nie wiem jak Tobie dziękować
pozdrawiam wszystkich i zycze miłego wieczorka
ZOSIEŃKO ale była bym Ci wdzięczna kochanie nawet nie wiem jak Tobie dziękować
pozdrawiam wszystkich i zycze miłego wieczorka
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie wszyscy. Ja również podziwiam działeczkę Gigusi. Widzę ile pracy włożyła, a wiem ile to wymaga, gdyż sama pięć lat temu wzięłam podobnie wyglądającą działkę z chwastem po pas, która przez trzy lata nie była użytkowana poza bezdomnymi. Wyobrażacie sobie jak wyglądała. Powoli zaczyna być coraż ładniejsza, ale pracy przede mną jeszcze masa. Czemu tak późno odnalazłam ten portal ? Bym pewnych błędów nie popełniła . Lecz w tym roku wiosną będę bardzo starała się je usuwać. Nie mam na razie żadnych zdjęć, gdyż nie mam aparatu. Może Mikołaj się zmiłuje i w tym roku przyniesie mi pod choinkę? Już list wysłałam może dojdzie Wtedy zacznę pokazywać mój ogródek. Ponieważ jestem nowa na tym portalu więc zwiedzam Wasze ogródki, podpatruję i tylko podziwiam.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ado, trzymam kciuki, żeby spełniło się Twoje marzenie. Jak będziesz miała aparat fotograficzny, to będziesz mogła robić zdjęcia swojego ogrodu, a wtedy my będziemy podziwiać Twój ogród.ada.kj pisze:Witajcie wszyscy. Ja również podziwiam działeczkę Gigusi. Widzę ile pracy włożyła, a wiem ile to wymaga, gdyż sama pięć lat temu wzięłam podobnie wyglądającą działkę z chwastem po pas, która przez trzy lata nie była użytkowana poza bezdomnymi. Wyobrażacie sobie jak wyglądała. Powoli zaczyna być coraż ładniejsza, ale pracy przede mną jeszcze masa. Czemu tak późno odnalazłam ten portal ? Bym pewnych błędów nie popełniła . Lecz w tym roku wiosną będę bardzo starała się je usuwać. Nie mam na razie żadnych zdjęć, gdyż nie mam aparatu. Może Mikołaj się zmiłuje i w tym roku przyniesie mi pod choinkę? Już list wysłałam może dojdzie Wtedy zacznę pokazywać mój ogródek. Ponieważ jestem nowa na tym portalu więc zwiedzam Wasze ogródki, podpatruję i tylko podziwiam.