Darmokoty, Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 3
- wsiania
- 500p
- Od: 27 sty 2012, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Darmokoty, Diabliki i inne kocidła w ogrodzie 3
Michale Przykre to, ale tak plecie się kocie życie. Niestety często gęsto krótszym życiem płacą za wolność. Bywa i tak, że w ten sposób robią miejsce jakiejś kolejnej kociej "bidzie", która zawita do Ciebie prędzej lub później. Ech...
Moje wsiowe poczynania - c.j.d.
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają
pozdrawiam, Ania
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Michałku!
Co za koszmarna wiadomość !
Biedny, biedny Sępik. Taki niepowtarzalny kotek! I mój ulubiony.
Wielki żal.
Choć w avatarze niech zostanie.
Pozdrawiam i utulam Cię - bardzo smutna Jagi
PS. Został nam już tylko Półsępik .
Co za koszmarna wiadomość !
Biedny, biedny Sępik. Taki niepowtarzalny kotek! I mój ulubiony.
Wielki żal.
Choć w avatarze niech zostanie.
Pozdrawiam i utulam Cię - bardzo smutna Jagi
PS. Został nam już tylko Półsępik .
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Michale utulam Cię mocno aż mi się zimno zrobiło, jak zobaczyłam że się pojawiłeś to nie tego się spodziewałam.
Bardzo Ci współczuję wiem co to stracić kotka, moja córka odkąd straciła wychodzącego kota drugiego nie wypuszcza z domu, żeby nie przeżyć drugi raz traumy. Może to egoistyczne ale....
Pamiętam jak trzymaliście z mamą Sępika w domu żebym go mogła poznać. Mocno przytulam
Nie czas teraz myśleć o następcy, ale Jagoda miała to szczęście
Trzymaj się
Bardzo Ci współczuję wiem co to stracić kotka, moja córka odkąd straciła wychodzącego kota drugiego nie wypuszcza z domu, żeby nie przeżyć drugi raz traumy. Może to egoistyczne ale....
Pamiętam jak trzymaliście z mamą Sępika w domu żebym go mogła poznać. Mocno przytulam
Nie czas teraz myśleć o następcy, ale Jagoda miała to szczęście
Trzymaj się
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Michałku
Tak mi przykro.
Taka śliczna kicia.
Bardzo Ci współczuję .
Niestety, taka jest często cena za przygarnięcie zwierzaczka.
Też kiedyś straciłam kotkę i mimo, że mam inną , nie mogę zapomnieć o tamtej. A to już minęło kilka lat.
Tak mi przykro.
Taka śliczna kicia.
Bardzo Ci współczuję .
Niestety, taka jest często cena za przygarnięcie zwierzaczka.
Też kiedyś straciłam kotkę i mimo, że mam inną , nie mogę zapomnieć o tamtej. A to już minęło kilka lat.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Michale bardzo współczuję, wiem co czujesz , ale w sercu Sępik pozostanie na zawsze, ja w sercu nosze wszystkie swoje zwierzęta
- mysia
- 200p
- Od: 28 wrz 2014, o 18:37
Michał
ogromnie mi przykro ja też już kilka razy to przerabiałam , jak nie samochód , to jakieś choróbsko i trzeba było uśpić , to wszystko !!!
ogromnie mi przykro ja też już kilka razy to przerabiałam , jak nie samochód , to jakieś choróbsko i trzeba było uśpić , to wszystko !!!
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Michał - bardzo mi przykro z powodu Sępika - współczuję Ci
Szkoda taki fajny kotek
Ale cóż takie jest życie - musimy się pogodzić z odejściem nie tylko naszych kochanych zwierząt ale i bliskich .
Serdecznie Cię pozdrawiam i odezwij się od czasu do czasu - nie zamykaj się - tak będzie Ci łatwiej przeżyć te trudne chwile
Szkoda taki fajny kotek
Ale cóż takie jest życie - musimy się pogodzić z odejściem nie tylko naszych kochanych zwierząt ale i bliskich .
Serdecznie Cię pozdrawiam i odezwij się od czasu do czasu - nie zamykaj się - tak będzie Ci łatwiej przeżyć te trudne chwile
- Lisica
- Od: 19 lut 2013, o 19:27
Michale,
Jakie to okropne!
Tak bardzo, bardzo żal kota, chciałoby się cofnąć czas, zamknąć go w domu, żeby nigdzie nie łaził....
Kochamy nasze zwierzęta, ogromnie trudno się z nimi żegnać.
Ja dokładnie rok temu pochowałam swojego Dekielka.
Do dziś w pamięci dotykowej mojej dłoni został kształt jego łepka, czuję go pod palcami.
Trzymaj się, bardzo Ci współczuję .
Jakie to okropne!
Tak bardzo, bardzo żal kota, chciałoby się cofnąć czas, zamknąć go w domu, żeby nigdzie nie łaził....
Kochamy nasze zwierzęta, ogromnie trudno się z nimi żegnać.
Ja dokładnie rok temu pochowałam swojego Dekielka.
Do dziś w pamięci dotykowej mojej dłoni został kształt jego łepka, czuję go pod palcami.
Trzymaj się, bardzo Ci współczuję .
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
"Tylko błękit wciąga nas..."
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Aniu, Jagi, Calko,Marysiu,Krysiu, Iwonko, Tereniu,Mysiu, Lisico Dziękuję bardzo za słowa pocieszenia. Moje koty a zwłaszcza Diablik i Emilka, które wczoraj stały zadumane nad zwłokami Sępika mają żałobę, nie odzywają się do siebie, nie ruszają, nie chcą jeść, są bardzo osowiałe. Nie wiedziałem, że koty aż tak odczuwają żal po członku rodziny. Darmokot i Anżelika też nie są skore do jakiejś aktywności, wszystkie siedzą zasępione. Znalazłem dziś na komputerze kilka filmów z piszczeniem Sępika, Emilka z Diablikiem zareagowały na nie. Ogólnie dziwnie się zachowują od wczoraj. Mnie też jest bardzo przykro ale jednocześnie mam nerwy, że tak łaził po wsi, jakby to miejsca na podwórku i w domu było mało Dobrze, że jeszcze czwórka została, strata nie jest aż tak bardzo odczuwalna niż jakbym miał tylko jedno kocię. Chyba trzeba je pod kluczem trzymać cały czas.
W ogrodzie nic ciekawego się nie dzieje, od 4 stycznia jestem mocno zasypany, śnieg miejscami zmienił się w lodowiec. Jedynie krety stale pracują i przebijają się przez zamarzniętą glebę Dziękuję Wam bardzo jeszcze raz za miłe słowa
W ogrodzie nic ciekawego się nie dzieje, od 4 stycznia jestem mocno zasypany, śnieg miejscami zmienił się w lodowiec. Jedynie krety stale pracują i przebijają się przez zamarzniętą glebę Dziękuję Wam bardzo jeszcze raz za miłe słowa
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Michał, to bardzo smutne co piszesz o Sępiku. Żeby chociaż to starość go dopadła, to inaczej się na taką śmierć patrzy. Chociaż przecież, też zawsze szkoda. A tak A tak, mógłby jeszcze pożyć. A z drugiej strony, gdybyś zamknął je w domu, to byłyby nieszczęśliwe. I tak źle i tak nie dobrze
- Maska
- Kontakt:
Michale pomyśl tylko że w zamknięciu żyłby dłużej, ale może nie byłby taki szczęśliwy a tak to wiódł żywot wolnego kota. Był szczęśliwy, bo zawsze był uśmiechnięty Wygłaskaj koteczki one czekają na Twoje pieszczoty i są smutne, bo ich Pan jest zasępiony
- Maska
- Kontakt: