Dziewczyny moje kochane
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
dziękuje za miłe komentarze?.
Moniko ja też nie mogę się doczekać wiosny , otwarcia nowego sezonu i chociaż za oknem śnieg i -15 stopni to czas szybko mija. Jeszcze kilkanaście dni stycznia potem luty krótki i zaraz marzec a to już brzmi już optymistycznie
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
.
Koteczki lubią wyglądać przez okno bo zawiesiłam posiłek dla sikorek?
Nusiu ja też miałam taką sytuację z prętnikami .Nie dość ,że zaraz wszystkie zdechły to jeszcze pozarażały inne ryby .Nie jestem pewna ale i bocje się wtedy pochorowały .Bocje udało się uratować ale gurami, glonojady, sumiki ,skalary i prętniki padły. Potem kupiliśmy 12 małych skalarów i niestety tylko połowa nich została. Karmiłam je mrożoną ochotką i podejrzewam ,że to im nie służyło. Odkąd dostają jedzenie w płatkach to jest ok. Poza tym nie dokupuje nowych ryb to i choróbska nie ma
![heja :heja](./images/smiles/heja.gif)
.
Ja też mam pieska ze schroniska?.Mój jest niedowidzący, niedosłyszący i mało kontaktowy .Nie sposób było go czegoś nauczyć bo głuchy i tak żyje sobie w swoim świecie?.jak jest ciepło to na podwórku a zimą w domu.
Jolu mam nadzieję ,że będę częściej zaglądać ale boję się cokolwiek obiecywać
Ja też tęsknię za tymi zapachami ,słoneczkiem i kolorowym ogrodem. Już sobie układam w głowie plan co kupić, gdzie posadzić i co pozmieniać .
U mnie latem doniczkowe też niestety schodzą na dalszy plan?..
Basieńko
Z tymi kotami to prawda?Wciskają się w takie miejsca, że trudno sobie to wyobrazić. Moja kotka (6,5 kg)weszła w kwiaty i gdyby nie pocięła storczykowych liści to nawet bym nie zauważyła ,że tam była. Niczego nie przesunęła i nic nie spadło. Na szczęście liście się zabliźniły.
Mój ogród jest raczej ozdobny. Ja jestem ?niekuchenna? więc żadne przetwory nie wchodzą w grę. Mam tylko kilka krzaków jagody kamczackiej , borówki ,trochę truskawek ,5 drzewek owocowych i 3 winorośle(zrobiłam wino
![super ;:333](./images/smiles/thumbsup.gif)
).
W zeszłym roku kupiłam klika krzaków pomidorów i wsadziłam do pojemników ale niewiele z tego można było spożytkować ?.
Więc z utęsknieniem czekam na kolorowe kwiaty?.róże
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
przede wszystkim...
Słoneczka dla Was Kochane
I tradycyjnie okraszę wątek fotkami kwiatów tym razem z pokoju syna
Grubosz
Trzykrotka
Gardenia
![Obrazek](http://images84.fotosik.pl/275/0132fef0cce1ce48med.jpg)
P.S Zdjęcia nie były robione w pokoju syna
W wolnej chwili wpadnę do Was ![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)