Polemika katusiarzy na temat fotografii...
Polemika katusiarzy na temat fotografii...
witam, jak zwykle zapraszam. W tym Wątku dodajcie zdjęcia swoich ulubionych kaktusów i dyskutujmy o fotofrafii, bo szczerze mówiąc urok zdjęć zależy od aparatu a nie od Nas Kochani forumowicze, a moze i od umiejętnego fotografowania? Zapraszam na nowy wątek, mam nadzieję, że Admini mnie nie znegują . Rozwijajmy forum. Pomysł ściągam z innego forum, ale warto. Tu prezentujmy nasze kruczki
kaktusy kaktusy kaktusy i jeszcze raz kaktusy
- ROBERTOBORO
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- ROBERTOBORO
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Polemika katusiarzów na temat fotografii...
Dareczku tu się z Tobą nie zgodzę Urok zdjęcia w pewnym stopniu zależy od aparatu, ale najbardziej od nas Bo to my decydujemy, co i jak chcemy pokazać Wiele osób na tym forum ( i nie tylko) udowodniło, że niezbyt "wypasioną" cyfrówką można robić jak najbardziej "wypasione" zdjęciadarekcn4 pisze:... bo szczerze mówiąc urok zdjęć zależy od aparatu a nie od Nas Kochani forumowicze.
Cytat ( który ma w sobie dużo prawdy) przytoczony przez jedną z forumowiczek :
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem, lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym, na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić, aby ludzie oglądając twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali."
Dorotko tak jest. Ja mam kompakta i robienie nim zdjęc jest trudne, niestety, lustrzanką lepej jest manipulowac, ale jest jak jest, bardzo zachęcam na nowe wątki, mam nadzieję, ze pokażemy na co Nas stać. Róbmy foteczki i podziwiajmy najpiękniejsze. Pozdrawiam Was KOCHANI FORUMOWICZE!!!
kaktusy kaktusy kaktusy i jeszcze raz kaktusy