Moje rośliny doniczkowe
- Pelidea
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2013, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje rośliny doniczkowe
200? O kurcze...
Showmaster z tym karbowanym brzegiem i obwódką jest piękny.
Showmaster z tym karbowanym brzegiem i obwódką jest piękny.
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Basiu nie wszystkie doniczki są duże . Upchałam jakoś na półkach , sporo stoi na podłodze , na stole w kuchni . Całe szczęście , że latem będą na dworze
Pelidea co poradzić , gdy człowiek wpadł po uszy w tą miłość do zielonego .
Pelidea co poradzić , gdy człowiek wpadł po uszy w tą miłość do zielonego .
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ponad 200 nie wierze że jest ich aż tyle. Aż chciałoby sie je zobaczyć na żywo.
- Pelidea
Oj wiem, wiem. Właśnie wysiewam kolejne 25 nasion Adenium, mimo, że w pierwszym rzucie wzeszło mi 19 sztuk. Nie mam miejsca na parapetach, no nie mam. Ale i tak wysieję. ;)ktoś pisze:Pelidea co poradzić , gdy człowiek wpadł po uszy w tą miłość do zielonego .
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Kolejne, cudne odmiany, Pokazujesz ;)
Popieram, miłość do roślin nigdy nie przechodzi, jedynie zainteresowania przenoszą się na kolejną grupę ciekawych okazów.
Gratuluję kolekcji
Popieram, miłość do roślin nigdy nie przechodzi, jedynie zainteresowania przenoszą się na kolejną grupę ciekawych okazów.
Gratuluję kolekcji
- ktoś
Kasiu znacznie więcej niż 200 ( mówię o wszystkich hippeastrum , nie o odmianach ).
Pelidea wysiewaj , wysiewaj . Maleństwa nie zajmą dużo miejsca. Człowiek będzie się martwił , gdy urosną , a nie na zapas .
Justynko cała prawda
Myślę , że takie hobby jest piękne . Znam gorsze
Hippeastrum CHERRY NYMPH
Hippeastrum TERRACOTTA STAR
Pelidea wysiewaj , wysiewaj . Maleństwa nie zajmą dużo miejsca. Człowiek będzie się martwił , gdy urosną , a nie na zapas .
Justynko cała prawda
Myślę , że takie hobby jest piękne . Znam gorsze
Hippeastrum CHERRY NYMPH
Hippeastrum TERRACOTTA STAR
- Pelidea
To pełne Cherry Nymph prześliczne!
Adenia wysiałam, już zaczęły pokazywać się zielone maluchy. Może i nie zajmują dużo miejsca, tyle, że ja tego miejsca nie mam już w ogóle... W tym roku mam plan porozdawać trochę nadwyżek po znajomych i rodzinie, ale to nie znaczy, że to miejsce pozostanie wolne...
Adenia wysiałam, już zaczęły pokazywać się zielone maluchy. Może i nie zajmują dużo miejsca, tyle, że ja tego miejsca nie mam już w ogóle... W tym roku mam plan porozdawać trochę nadwyżek po znajomych i rodzinie, ale to nie znaczy, że to miejsce pozostanie wolne...
Danusiu, znam ten sposób
Pomyślałam sobie, że za 3 miesiące będzie lepiej- część towarzystwa powędruje do szklarenki i na zewnątrz Byle do wiosny
Pomyślałam sobie, że za 3 miesiące będzie lepiej- część towarzystwa powędruje do szklarenki i na zewnątrz Byle do wiosny
- Pelidea
Danusiu, ja też tego sposobu się łapię, ale nawet drugie piętro nie daje aż tyle możliwości.
Tylko w salonie mam wszystko ładnie "parterowo" rozstawione, żeby znajomi nie uznali mnie za wariartkę.
Tylko w salonie mam wszystko ładnie "parterowo" rozstawione, żeby znajomi nie uznali mnie za wariartkę.
- ktoś
- onectica
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super zbiorówka!!
A ja właśnie nabyłam kolejne dwie odmiany
A ja właśnie nabyłam kolejne dwie odmiany
- Pelidea
Ależ czerwień, piękna. I zbiorowe fantastyczne.
Wiadomo, że każda dodatkowa doniczka, to sukces. Ale i tak zaraz pojawia się pytanie: no dobra, a następna gdzie?
Wiadomo, że każda dodatkowa doniczka, to sukces. Ale i tak zaraz pojawia się pytanie: no dobra, a następna gdzie?
Piękne kwitnienia Terracota subtelna, czerwona energetyczna
Z miejscem zawsze jest problem, ale tak sobie myślę, gdybym zbierała np stare samochody ..... potrzebowałabym dużo więcej miejsca
Z miejscem zawsze jest problem, ale tak sobie myślę, gdybym zbierała np stare samochody ..... potrzebowałabym dużo więcej miejsca
- ktoś
Lucy pisz szybciutko co nabyłaś nowego .Wiesz ,że po takich słowach ciekawość zżera .
Joasiu trzeba sobie zawsze powiedzieć , że jakoś to będzie . Trochę człowiek pokręci się po domu z doniczką w ręce i zawsze gdzieś upchnie.
Reniu masz rację . Gdy mąż będzie mi narzekał, że nie ma jak przejść , bo wszędzie doniczki , to tak mu odpowiem : ciesz się , że nie zbieram starych samochodów
ALFRESCO
miał być GIANT AMADEUS
PICOTEE z mixu
Reklamowałam pomyłki z mojsklepogrodniczy. To jest sklep z klasą . Wysłałam zdjęcia , uznano reklamację i już otrzymałam nowe cebule z pięknymi gratisami do ogrodu . Pozostaje mi tylko chwalić i chwalić
Joasiu trzeba sobie zawsze powiedzieć , że jakoś to będzie . Trochę człowiek pokręci się po domu z doniczką w ręce i zawsze gdzieś upchnie.
Reniu masz rację . Gdy mąż będzie mi narzekał, że nie ma jak przejść , bo wszędzie doniczki , to tak mu odpowiem : ciesz się , że nie zbieram starych samochodów
ALFRESCO
miał być GIANT AMADEUS
PICOTEE z mixu
Reklamowałam pomyłki z mojsklepogrodniczy. To jest sklep z klasą . Wysłałam zdjęcia , uznano reklamację i już otrzymałam nowe cebule z pięknymi gratisami do ogrodu . Pozostaje mi tylko chwalić i chwalić