Gdzie kupić cebulowe, jednoroczne, nasiona, rozsady...?
- Carmelka00
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lut 2015, o 14:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Gdzie kupić cebulowe, jednoroczne, nasiona, rozsady...?
Ninia ale to samo złooooo za dużo człowiek wydaje wtedy , lepiej jak Mariola54 robić
- Agneska
- Od: 1 lis 2015, o 09:20
W większości sklepów - duże hipermarkety - cebule już z kiełkami , kłącza już z zielonymi pędami
Chyba za szybko je zwożą do marketów, przecież teraz nie ma jak sadzić a z doniczkami wiele osób bawić się nie chce...
Chyba za szybko je zwożą do marketów, przecież teraz nie ma jak sadzić a z doniczkami wiele osób bawić się nie chce...
Pozdrawiam
Agneska
Agneska
Trochę w tym prawdy jest, ale...ostatnio brakowały mi tylko jedne nasionka (koleusa rococo) i postanowiłam, że zamówię przez internet....i co...?...jeszcze może takie, o te ładne, itd... no i wyszło kolejnych kilka opakowań. Pozdrawiam tych, którzy też tak mają .Carmelka00 pisze:Ninia ale to samo złooooo za dużo człowiek wydaje wtedy , lepiej jak Mariola54 robić
- Agneska
- Od: 1 lis 2015, o 09:20
Podejrzewam, że większość z nas na tym forum tak ma. Ja zamiast do sklepu z ciuchami wolę do ogrodniczego... No, może tylko jubiler ma u mnie preferencje przed ogrodniczym.
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza wstąpiłam 'po drodze' do ogrodniczego. No i kupiłam dwie lilie. Nawet nie powiem o tym mojemu M bo zdenerwowałby się, że chora biegam po sklepach. To jednak jest jakieś uzależnienie. No ale - powtarzam sobie - zdrowsze od palenia papierosów i mnóstwa innych uzależnień.
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza wstąpiłam 'po drodze' do ogrodniczego. No i kupiłam dwie lilie. Nawet nie powiem o tym mojemu M bo zdenerwowałby się, że chora biegam po sklepach. To jednak jest jakieś uzależnienie. No ale - powtarzam sobie - zdrowsze od palenia papierosów i mnóstwa innych uzależnień.
Pozdrawiam
Agneska
Agneska
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Re: Lilie-uprawa cz.7
- Kleksik
- 200p
- Od: 24 mar 2012, o 19:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bartek
Lilia Twosome (azjatka) po wklepaniu u "wujka goglusia" pokazała się w paru sklepach.
Lilia (też azjatka) Nutmegger rzeczywiście nie występuje w żadnym e-sklepie i u Legutki też jej nie ma.
Lilia Twosome (azjatka) po wklepaniu u "wujka goglusia" pokazała się w paru sklepach.
Lilia (też azjatka) Nutmegger rzeczywiście nie występuje w żadnym e-sklepie i u Legutki też jej nie ma.
Pozdrawiam
Katarzyna
Katarzyna
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Katarzyno
Ta oferta będzie dopiero na wiosnę czyli środek marca ... Chodzi mi o lilię Nutmegger , pamiętam była kiedyś dyskusja na forum o tej lilii , i że ponoć jak występuje to jest bardzo droga ( słyszałem o cenach do 150 zł) albo w zagranicznych sklepach...
Ta oferta będzie dopiero na wiosnę czyli środek marca ... Chodzi mi o lilię Nutmegger , pamiętam była kiedyś dyskusja na forum o tej lilii , i że ponoć jak występuje to jest bardzo droga ( słyszałem o cenach do 150 zł) albo w zagranicznych sklepach...
-
- 50p
- Od: 25 lut 2015, o 22:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
Pozdrawiam Ela
Możemy sobie podać rękę - wypisz, wymaluj - cała ja!!!Agneska pisze:Podejrzewam, że większość z nas na tym forum tak ma. Ja zamiast do sklepu z ciuchami wolę do ogrodniczego... No, może tylko jubiler ma u mnie preferencje przed ogrodniczym.
W Aldim od dzisiaj są cebulki-trzeba przeglądać, bo dużo z zielonym nalotem. Wybór bardzo kiepski (gladiole, neriny, dalie, jakąś lilię też widziałam)-kupiłam tylko krokosomię, bo jej nie mam.
-
- Od: 11 wrz 2006, o 00:33
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nina dzięki za info już lecę.
- piekara114
- 200p
- Od: 29 sty 2016, o 17:21
Re: Hiacynt w szkle - pędzenie hiacyntów
Dziś w Biedronce spotkałam świeżutką dostawę hiacyntów ze szklanymi wazonikami opakowane w kartonik. Cena 14,99 zł. Wazonik kolorem dopasowany do koloru kwiatka, czyli ciemnoróżowy wazonik do różowego hiacynta itp.
A chciałam przejrzysty do różowego kwiatka.... Poczekam co ludzie na mieszają i może trafię...
Czy w poprzednich latach cena później spadała?
A chciałam przejrzysty do różowego kwiatka.... Poczekam co ludzie na mieszają i może trafię...
Czy w poprzednich latach cena później spadała?